Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Λοιπόν, ο σκοπός είναι να φτιαχτεί κάτι σαν βίντεο/slideshow με αναδρομή από το 1980 και μετά. Με ύφος κυρίως χαβαλέ, αλλά όχι τελείως. Ως γέροντας, έχω αναλάβει να σκεφτώ γεγονότα/βίντεο/τραγούδια/ατάκες από αυτήν την περίοδο. Θα σας βάλω μερικά παραδείγματα και ζητώ την συνδρομή σας για παρομοίου ύφους προσθήκες και μετά βλέπουμε πώς θα τα μοντάρουμε. Τα χωρίζω ανά πενταετία για ευκολία και όποιος σκέφτεται κάτι, το βάζει. Τριαντάρηδες του φόρουμ, βασίζομαι πάνω σας. Πάμε:

1980-1985

Η Ελλάδα μπαίνει στην ΕΟΚ

Billie Jean, Eye of the tiger, Relax, Wake me up before you go go

Karate Kid (wax on-wax off)

Νιλς Χόλγκερσον, Στρουμφάκια, Muppet show, Αστυνόμος Σαΐνης

1985-1990

Έκρηξη Challenger, Τσέρνομπιλ

Πτώση του τείχους του Βερολίνου

Άνθρωπος σταματάει τα τανκς στην πλατεία Τιενανμέν

Top Gun, Thundercats, Teenage Mutant Ninja Turtles, Saber rider, Transformers, Batman

o Καμπούρης βάζει τις βολές στον τελικό του Ευρωμπάσκετ

Fight for your right to party, The final countdown, Never Gonna Give You Up, I should be so lucky, Smooth criminal, Lambada, Ice ice baby, Wind of change, έλα να κάνουμε πούσαπς, πάρε πασά μου την οδοντόβουρτσά μου

1990-1995

Jurassic Park, Braveheart, Απαράδεκτοι, Της Ελλάδος τα παιδιά (θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε), Ρετιρέ, Mega banca,

Smells like teen spirit, Losing my religion, Don’t cry, I’m too sexy, Dr Alban, Jump around, La plage de Sr Tropez, Macarena, Here comes the hotstepper, Scatman, Μιχάλης Ρακιντζής

1995-2000

Friends, Matrix, Fight club

Gangsta’s Paradise, Higher state of consciousness, I’ll be there for you, Tubthumping, Barbie Girl, Britney Spears

2000-2005

Επίθεση στους δίδυμους πύργους

Euro 2004 (ο θεός Δέλλας)

Ολυμπιακοί αγώνες

Βάλ'το αγόρι μου

Από τραγούδια είναι εύκολο

Πιο πολύ μου λείπουν ταινίες/σειρές, μερικά παιδικά ακόμα και ελληνικά χαζοτράγουδα. Α και μερικά σημαντικά γεγονότα, αλλά όχι καταθλιπτικά ή που να εξάπτουν πάθη (όχι τα Ίμια πχ). Ό,τι σας έρθει στο μυαλό, καλοδεχούμενο.

Ευχαριστώ!!!

Edit: ο Luci πρότεινε και τεχνολογία, άρα βάζουμε (αφού βρω χρονολογία εμφάνισης) walkman, cd player, commodore/amstrad PCs, κανα κινητό παντόφλα, καμιά εικόνα dos

• Απαντ. 369
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έτσι μπράβο, καλή αρχή. Το Τσέρνομπιλ είπα να μην το βάλω γιατί είναι καταθλιπτικό, αλλά και το Challenger δεν λες ότι ανεβάζει το κέφι! Κανά παιδικό;

Δημοσ.

Έτσι μπράβο, καλή αρχή. Το Τσέρνομπιλ είπα να μην το βάλω γιατί είναι καταθλιπτικό, αλλά και το Challenger δεν λες ότι ανεβάζει το κέφι! Κανά παιδικό;

Saber Rider

Δημοσ.

Καντυ καντυ?

Δημοσ.

Μπατμάαααααν ΝΑΝΑΝΑ ΝΑΝΑ ΝΑΝΑ ΝΑΝΑ ΝΑΝΑ ΝΑΝΑ ΝΑΝΑ ΝΑΝΑ

Στάνταρ των παιδικών χρόνων νομίζω.

Δημοσ.

Πέρα από τις παπάτζες του κθούλου, βάλε και κάνα τεχνολογικό. Φάση ατάρι, πέρσοναλ πισί, σιντί πλέηερ, τέτοια πράματα.

επίσης, θάντερκατς, ευχούληδες, χήμαν, ντιζνεη κλαμπ, τζούνιορζ τιβι, αυτό το μαλακισμένο βραζιλιάνικο με τα παιδάκια

Δημοσ.

Μου φαίνεται θα τα γειώσουμε τελείως τα μεγάλα γεγονότα, γιατί είναι όλα καταστροφές και νεκροί. Τα παιδικά ωραία, μου έφεραν στο νου Αστυνόμο Σαΐνη και Transformers. Ό,τι μου λέτε το κάνω edit στο αρχικό.

Δημοσ.

Μπατμάαααααν ΝΑΝΑΝΑ ΝΑΝΑ ΝΑΝΑ ΝΑΝΑ ΝΑΝΑ ΝΑΝΑ ΝΑΝΑ ΝΑΝΑ

Στάνταρ των παιδικών χρόνων νομίζω.

1960s ΝΟΟΒ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...