patra_ceid Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά, εχω κάνει μια προσπάθεια και έχω φτιάξει μια εφαρμογή για android για να μπορεί ο android user να διαβάζει τα τελευταία νέα στο κινητό του απο τα μεγαλύτερα sites, blogs και εφημερίδες. Η εφαρμογή διανέμεται δωρεάν μέσω του Android Market και δεν έχει ούτε διαφημίσεις και δεν αξιοποιείται εμπορικά. Όποιος ενδιαφέρεται και έχει ελεύθερο χρόνο θα ήθελα feedback για το καινούργιο update.. η εφαρμογή έχει βγεί πριν δυό εβδομάδες... Παρουσίαση Εφαρμογής Το Grooky Reader Android App είναι ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων απο Ελλάδα και Κύπρο για κινητές συσκευές Android ή πιο απλά ένας Mobile RSS Reader. Το Grooky Reader παρέχει την δυνατότητα ενημέρωσης με τα τελευταία νέα απο τα μεγαλύτερα Ελληνικά και Κυπριακά αθλητικά, ενημερωτικά και gossip sites, blogs και εφημερίδες, όλα σε μια εφαρμογή!Υπάρχει δυνατότητα παραμετροποίησης της ενημέρωσης μέσω της εφαρμογής σύμφωνα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε χρήστη. Μπορείτε όσοι έχτε χρόνο να το κατεβάσετε δωρεάν απο το Android Market και να στείλετε εισηγήσεις,σχόλια ή παρατηρήσεις που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της εφαρμογής και στην ικανοποίηση των χρηστών! Επίσης αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιες άλλες πηγές που μπορούν να προστεθούν στην εφαρμογή είναι καλοδεχούμενες! Δεν θέλω να βάλω το link για το κατέβασμα απο το Android Market γιατί δεν θέλω να παραβώ τους όρους χρήσης του forum. Αν μπορώ να βάλω το link αν έχει κάποιος την καλή διάθεση να με ενημερώσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ανδρεα καλησπερα χρονια πολλα πολυ καλη εφαρμογη ..μπραβο σου! την εβαλα στο wifi 5.0 και ειναι τελεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patra_ceid Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ανδρεα καλησπερα χρονια πολλα πολυ καλη εφαρμογη ..μπραβο σου! την εβαλα στο wifi 5.0 και ειναι τελεια Ευχαριστώ για τα σχόλια! Εισηγήσεις για features που λείπουν ή θα θέλατε στην εφαρμογή θα βοηθήσουν πολύ στην βελτιστοποίηση της! Επίσης αν σας άρεσε μπορείτε να την βαθμολογήσετε και να αφήσετε σχόλιο στο Android Market έτσι ώστε να γίνει πιο γνωστή και να την μάθει περισσότερος κόσμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 σωστα θα βαλω βαθμολογια και οταν την δουλεψω αρκετα θα γραψω και παρατηρησεις.. καλα χριστουγεννα και συγχαρητηρια και παλι Ανδρεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Την κατέβασα και εγώ. θα επανέλθω σε λίγες μέρες με τις εντυπώσεις μου. Ευχαριστούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ωραίος! θα τη δοκιμάσω και γω σε 2.3.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ σημαντικό νομίζω σε τέτοιου είδους εφαρμογή είναι να έχει ένα scrolling widget για να βλέπεις επιτόπου τα νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patra_ceid Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ σημαντικό νομίζω σε τέτοιου είδους εφαρμογή είναι να έχει ένα scrolling widget για να βλέπεις επιτόπου τα νέα. ευχαριστώ για το feedback. Δηλαδή μια μπάρα που θα δειχνει εναλλάξ τις top ειδήσεις της ημέρας? Αυτό εννοείς με το scrolling widget? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patra_ceid Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς άλλος την εφαρμογη για να στείλει εισηγήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν, όπως είχα πει την δοκίμασα για μερικές μέρες. Δεν με βόλεψε για να πω την αληθεία. Τα 8 feeds τα βρήκα λίγα και έχει πολύ lag για τα δικά μου γούστα στις εναλλαγές των ειδήσεων (ειδικά όταν αυτές έχουν φωτό). Βέβαια να πω εδώ ότι δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος να κρίνω μια τέτοια εφαρμογή αφού και άλλες παρόμοιες δεν με έχουν βολεψει. Με βολεύουν για ενημερώση πιο πολύ εφαρμογές τύπου google reader. Όπως και να έχει καλή συνέχεια από μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μου άρεσε πολύ αλλά θεωρώ τα 8 feeds πολύ λίγα. Θα το προτιμούσα ανα πάσα στιγμή να διαλέξω τι θέλω να δω από το σύνολο των επιλογών που έχει το πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Πάρα πολύ καλά φτιαγμένη εφαρμογή! congrats! δυο πολύ μικρές και ασήμαντες παρατηρήσεις; 1. γιατί περιορισμός 8 feeds? 2. γιατί το όνομα Grooky; μου κάνει περισσότερο σαν Crooky -> Crook -> απατεώνας Υ.Γ. greendroid framework βλέπω ή κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα