Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοίγω αυτό το τόπικ για τους άρρωστους του αναλογικού ήχου.Το βινύλιο έχει πολλούς οπαδούς κ μέσα σ'αυτούς κ γω.

Συζητάμε γενικά αλλά καλό θα ήταν να γράφαμε κ μια λίστα με online μαγαζιά Ελλάδα κ Ευρώπη που μπορούμε να αγοράζουμε την καψούρα μας, μεταχειρισμένη ή καινούρια.

Ένα μαγαζί που αγοράζω συχνά μιας κ ακούω post punk, prog rock ειναι το VINYLTAP

Δημοσ.

Η συλλογή μου από βινύλια φτάνει περίπου στους 500 δίσκους, πολλοί από αυτούς εισαγωγής, ίσως αρκετά σπάνιοι και αρχίζει από το 1980 μέχρι το 1995 περίπου. Μετά λόγω χώρου και άλλων συνθηκών το ηχοσύστημα ήταν στην αποθήκη. Φέτος το ξανάστησα και ψάχνοντας μέσα στη συλλογή μου έβρισκα δίσκους που ούτε θυμόμουν ότι είχα. Παράδειγμα, οι Γερμανοί Abwärts. Ολόκληρη συλλογή της Lydia Lunch. Δυστυχώς χρόνος δεν υπάρχει. Το όνειρό μου; Να περάσω το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής μου στο ΠιΣι έτσι για τις επόμενες γενιές. :-( Το συγκεκριμένο thread μου άνοιξε την όρεξη και μου φαίνεται ότι θα παρατήσω το gaming και θα το ρίξω στις αγορές.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέτω μια μεγάλη συλλογή δίσκων βινυλίου. Οι περισσότεροι δίσκοι είναι σε άριστη κατάσταση και υπάρχουν πάρα πολλοί άπαιχτοι.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου :

Τηλ. 6944994395

Email: [email protected]

Μπορώ να σας στείλω φωτογραφίες από οποιοδήποτε άλμπουμ της συλλογής. Παρέχω αναλυτικές πληροφορίες για την κατάσταση του άλμπουμ. Υπάρχουν πάνω από 2000 άλμπουμ.

Επεξ/σία από ydrohoos1980

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...