Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή mobo χωρίς reinstall ubuntu 11.10 32bit

z@xos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, σήμερα άλλαξα την παλιά μου μητρική (DFI LP UT 790FX-M2R) με αυτήν της υπογραφής μου και αν εξαιρέσω κάποια θεματάκια hardware που είχα στην αρχή τότε πρέπει να ομολογήσω ότι το μηχάνημα bootαρε κανονικά χωρίς να χρειαστεί format και επανεγκατάσταση του λειτουργικού (ubuntu 11.10 32bit) και φαίνεται να λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Είμαι λίγο noob στο θέμα του λειτουργικού και θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας ως προς το αν θα αντιμετωπίσω προβλήματα

αν δεν κάνω format και το αφήσω ως έχει. Στα παράθυρα για παράδειγμα, νομίζω επιβάλλεται να κάνεις επανεγκατάσταση και αν δεν κάνεις τότε μάλλον παραμονεύουν BSODs!

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Υ.Γ: Να σημειώσω ότι τα δύο mobos (παλιό και νέο) έχουν το ίδιο chipset.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω αλλάξει τπτ εκτός από την μητρική, πως μπορώ να αλλάξω τους οδηγούς της?

To μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εξωτερική κάρτα ήχου και

αναγκαστικά παίζω με την onboard.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί απλά το λειτουργικό φορτώνει όποιον driver βλέπει ανάλογα με την μητρική σου. Τα μόνα θέματα είναι αυτό που αναφέρεις για τους driver της ενσωματομένης κάρτας ήχου εκεί όμως πρέπει να κάνεις μια αναζητηση να δεις αν παίζει απροβλημάτιστα στο ubuntu και πως.\

Στο linux μπορείς να πετάξεις και ένα σκληρό με μια διανομή σε οποιδήποτε pc και να μπουταρει κανονικά και το μόνο που θα χρειαζόταν να διορθώσεις θα είναι η καρτα γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...