z@xos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, σήμερα άλλαξα την παλιά μου μητρική (DFI LP UT 790FX-M2R) με αυτήν της υπογραφής μου και αν εξαιρέσω κάποια θεματάκια hardware που είχα στην αρχή τότε πρέπει να ομολογήσω ότι το μηχάνημα bootαρε κανονικά χωρίς να χρειαστεί format και επανεγκατάσταση του λειτουργικού (ubuntu 11.10 32bit) και φαίνεται να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Είμαι λίγο noob στο θέμα του λειτουργικού και θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας ως προς το αν θα αντιμετωπίσω προβλήματα αν δεν κάνω format και το αφήσω ως έχει. Στα παράθυρα για παράδειγμα, νομίζω επιβάλλεται να κάνεις επανεγκατάσταση και αν δεν κάνεις τότε μάλλον παραμονεύουν BSODs! Ευχαριστώ προκαταβολικά... Υ.Γ: Να σημειώσω ότι τα δύο mobos (παλιό και νέο) έχουν το ίδιο chipset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 δε χρειάζεται μόνο τους drivers να αλλάξεις για ό,τι έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z@xos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχω αλλάξει τπτ εκτός από την μητρική, πως μπορώ να αλλάξω τους οδηγούς της? To μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εξωτερική κάρτα ήχου και αναγκαστικά παίζω με την onboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί απλά το λειτουργικό φορτώνει όποιον driver βλέπει ανάλογα με την μητρική σου. Τα μόνα θέματα είναι αυτό που αναφέρεις για τους driver της ενσωματομένης κάρτας ήχου εκεί όμως πρέπει να κάνεις μια αναζητηση να δεις αν παίζει απροβλημάτιστα στο ubuntu και πως.\ Στο linux μπορείς να πετάξεις και ένα σκληρό με μια διανομή σε οποιδήποτε pc και να μπουταρει κανονικά και το μόνο που θα χρειαζόταν να διορθώσεις θα είναι η καρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z@xos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία, με γλύτωσε από αυτήν την διαδικασία... Σας ευχαριστώ και τους δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα