Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ!Δυστυχως καηκε η 4670 ενος φιλου και θα ηθελε μια ιδιας δυναμικοτητας ή και λιγο καλυτερης απο αυτη μια και διαθετει το πολυ 70 ευρω.Εριξα μια ματια και νομιζω οτι η 6570 ειναι κοντα σε αυτο που ψαχνει.Εχετε αλλες προτασεις?Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικό έχει ο φίλος σου; Αν είναι μάχιμο τότε το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να ψάξει για καμιά μεταχειρισμένη 4870. Και λιγότερα χρήματα θα δώσει και θα έχει σημαντικά ανώτερες επιδόσεις.

Από την άλλη αν θέλει την εγγύηση ή δεν παίζει πολλά παιχνίδια και θέλει η κάρτα γραφικών του να σπαρταράει από φρεσκάδα τότε θα πρότεινα την 6670. Καλύτερη από την 4670 και μιας το τροφοδοτικό του σήκωνε την 4670, θα έχει και την συγκεκριμένη.

Δημοσ.

καλησπέρα

εγώ που δούλεψα μια της amd 6770 είναι καλή και δυνατή καρτουλα αν έχετε δυνατοτητα γυρω στα 110Ε ειναι μια καλη ιδεα εαν οχι τοτε την 6670 με 2gb μνημη επανω

Δημοσ.

την δικη μου 4670, την αντικατεστησα με αυτην http://www.skroutz.gr/s/339823/Asus-Radeon-HD6670-1GB.html και ειναι μια χαρα, αναλογικα παντα!! στο συστημα της υπογραφης μου και μονιτορ 20" (1600χ900)

αλλα εσυ, δεν αναφερεις το συστημα και βασικα το μονιτορ που θα παιζει!!!

Δημοσ.

Ο υπολογιστης του ειναι 3 χρονων, core2 duo, 450watt τροφοδοτικο νομιζω και θα παρει την 6670.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...