Προς το περιεχόμενο

panasonic VS lg VS samsung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να σου πω σαν ποια σειρα θα προτημουσα καποια εταιρια

αλλα σε κατι πιο συγγεκριμενω γιατι δεν σημαινει οτι η Panasonic (που μου αρεσει) οτι ολες οι τηλεοραης και αριστες

μπορει καποια LG να ειναι πιο καλη

καταλαβες ;

Για αυτο πες μας τι ακριβως θες να εχει η τηλεοραση σου !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω δεν μπορω να σου πω σαν ποια σειρα θα προτημουσα καποια εταιρια

αλλα σε κατι πιο συγγεκριμενω γιατι δεν σημαινει οτι η Panasonic (που μου αρεσει) οτι ολες οι τηλεοραης και αριστες

μπορει καποια LG να ειναι πιο καλη

καταλαβες ;

Για αυτο πες μας τι ακριβως θες να εχει η τηλεοραση σου !

βασικα θελω να ειναι plama(γιαυτο και παω σε panasonic σε αθαυτα τα λεφτα...)θελωνα βλεπω τανιες, να εχει θυρα usb...αντε και να συνδεσω καμια μερα το pc....τωρα απο παιχνδια το palystation 2 θα συνδεσω αποτε δεν ζιταω και πολλα.....επισης και εναν δορηφορικο δεκτη με hdmi....sorry αν σας μπερδεψα λιγο οπως τα ειπα.....και τελος.....λεω να παρω αυτη εδω

Επεξ/σία από johnrock1
Δημοσ.

βασικα θελω να ειναι plama(γιαυτο και παω σε panasonic σε αθαυτα τα λεφτα...)θελωνα βλεπω τανιες, να εχει θυρα usb...αντε και να συνδεσω καμια μερα το pc....τωρα απο παιχνδια το palystation 2 θα συνδεσω αποτε δεν ζιταω και πολλα.....επισης και εναν δορηφορικο δεκτη με hdmi....sorry αν σας μπερδεψα λιγο οπως τα ειπα.....και τελος.....λεω να παρω αυτη εδω

οχι ενταξει αλλα ποσα δεινης ;

Δημοσ.

λοιπον τελικα παραγειλα αυτην που σας εδειξα...ενταξη ρε παιδια δεν θα την παντερυτω κιολασ την τηλεοραση......απλα δεν ξερω αν εκανα σςωστη επιλογη 42" στα 3 μετρα.... :rolleyes:

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα να ξεχασεις το 3D και να παρεις την 42G30

+1

λοιπον τελικα παραγειλα αυτην που σας εδειξα...ενταξη ρε παιδια δεν θα την παντερυτω κιολασ την τηλεοραση......απλα δεν ξερω αν εκανα σςωστη επιλογη 42" στα 3 μετρα.... :rolleyes:

Και λίγες είναι οι ίντσες. Τα λέμε σε κανα μήνα όταν θα λες δεν έβαζα κάτι παραπάνω να πάω σε 50'αρα.

Δημοσ.

+1

Και λίγες είναι οι ίντσες. Τα λέμε σε κανα μήνα όταν θα λες δεν έβαζα κάτι παραπάνω να πάω σε 50'αρα.

:cry: καλα δεν πειραζει θα τ ξεπερασω.... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...