johnrock1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον...λεω να αγορασω τηλεοραση plasma.........στις 42" εως 800 ευρω.....πια απο τις παραπανω εταιριες θα προτεινατε????
bluesattack Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) 1.PANASONIC 2.lg Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2011 από bluesattack
HALF EVIL Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/323181/Panasonic-TX-P42G30E-42.html?inf=1&keyphrase=panasonic+42g30
dimitrisOS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 εγω δεν μπορω να σου πω σαν ποια σειρα θα προτημουσα καποια εταιρια αλλα σε κατι πιο συγγεκριμενω γιατι δεν σημαινει οτι η Panasonic (που μου αρεσει) οτι ολες οι τηλεοραης και αριστες μπορει καποια LG να ειναι πιο καλη καταλαβες ; Για αυτο πες μας τι ακριβως θες να εχει η τηλεοραση σου !
johnrock1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) εγω δεν μπορω να σου πω σαν ποια σειρα θα προτημουσα καποια εταιρια αλλα σε κατι πιο συγγεκριμενω γιατι δεν σημαινει οτι η Panasonic (που μου αρεσει) οτι ολες οι τηλεοραης και αριστες μπορει καποια LG να ειναι πιο καλη καταλαβες ; Για αυτο πες μας τι ακριβως θες να εχει η τηλεοραση σου ! βασικα θελω να ειναι plama(γιαυτο και παω σε panasonic σε αθαυτα τα λεφτα...)θελωνα βλεπω τανιες, να εχει θυρα usb...αντε και να συνδεσω καμια μερα το pc....τωρα απο παιχνδια το palystation 2 θα συνδεσω αποτε δεν ζιταω και πολλα.....επισης και εναν δορηφορικο δεκτη με hdmi....sorry αν σας μπερδεψα λιγο οπως τα ειπα.....και τελος.....λεω να παρω αυτη εδω Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2011 από johnrock1
dimitrisOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 βασικα θελω να ειναι plama(γιαυτο και παω σε panasonic σε αθαυτα τα λεφτα...)θελωνα βλεπω τανιες, να εχει θυρα usb...αντε και να συνδεσω καμια μερα το pc....τωρα απο παιχνδια το palystation 2 θα συνδεσω αποτε δεν ζιταω και πολλα.....επισης και εναν δορηφορικο δεκτη με hdmi....sorry αν σας μπερδεψα λιγο οπως τα ειπα.....και τελος.....λεω να παρω αυτη εδω οχι ενταξει αλλα ποσα δεινης ;
disqualified Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εγω θα ελεγα να ξεχασεις το 3D και να παρεις την 42G30
johnrock1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον τελικα παραγειλα αυτην που σας εδειξα...ενταξη ρε παιδια δεν θα την παντερυτω κιολασ την τηλεοραση......απλα δεν ξερω αν εκανα σςωστη επιλογη 42" στα 3 μετρα....
HALF EVIL Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εγω θα ελεγα να ξεχασεις το 3D και να παρεις την 42G30 +1 λοιπον τελικα παραγειλα αυτην που σας εδειξα...ενταξη ρε παιδια δεν θα την παντερυτω κιολασ την τηλεοραση......απλα δεν ξερω αν εκανα σςωστη επιλογη 42" στα 3 μετρα.... Και λίγες είναι οι ίντσες. Τα λέμε σε κανα μήνα όταν θα λες δεν έβαζα κάτι παραπάνω να πάω σε 50'αρα.
johnrock1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 +1 Και λίγες είναι οι ίντσες. Τα λέμε σε κανα μήνα όταν θα λες δεν έβαζα κάτι παραπάνω να πάω σε 50'αρα. καλα δεν πειραζει θα τ ξεπερασω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα