geotrian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια γνωριζει κανεις κανενα παρομοιο προγραμμα με το Matlab για mac??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εγω εχω Matlab και Mathematica.Checkare wolframAlpha web based http://www.wolframalpha.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασε το scilab που είναι open source. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ συνιστώ το Octave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 να στε καλα......σας ευχαριστω και αν εχω καποιο προβλημα θα επανελθω....... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aredhel_vlsi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Για ποιο λογο θελεις να αλλαξεις προγραμμα ? Μια χαρα τρεχει το Matlab σε MACOS , και το Simulink (εδω applause ! ) Ασε που ειναι μοναδικη εμπειρια να βλεπεις matlab να μην κολλαει οπως στα βρωμογουιντοουζ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια γνωριζει κανεις κανενα παρομοιο προγραμμα με το Matlab για mac??? pd open source και το καλυτερο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Για ποιο λογο θελεις να αλλαξεις προγραμμα ? Μια χαρα τρεχει το Matlab σε MACOS , και το Simulink (εδω applause ! ) Ασε που ειναι μοναδικη εμπειρια να βλεπεις matlab να μην κολλαει οπως στα βρωμογουιντοουζ... Για να μην δημιουργούνται εντελώς λαθεμενες εντυπώσεις, η απόδοση της matlab σε Mac os είναι χειρότερη απο άθλια. Μια αναζητηση στο google θα σε πείσει. Επίσης μπορείς να δοκιμασίες την εντολή bench στον υπολογιστή σου, κάτω απο Mac, boot windows και windows τρέχοντας τα μέσω εικονικής μηχανής . Θα εκπλαγείτε δυσάρεστα. Επίσης η matlab γενικώς κολλάει όταν τελειώνει η φυσική μνήμη και μπαίνει στο swap. Βασικά δεν κολλάει, αλλα τεσπα. Για να ξεκολλήσει κάτω απο Mac, έχω τραβήξει το καλώδιο του ρεύματος ουκ ολίγες φορές (απο τα νεύρα μου). Ένας χρήστης matlab απο το 2001. Στο θεμα μας τώρα, η καλύτερη με διάφορα επιλογή είναι το octave, αλλα αντικειμενικά matlab δεν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα