maria cisse Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 παιδιά καλησπέρα,τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα με τα i tunes. την ώρα που παίζουν τα κομμάτια ξαφνικά πετάγεται το voice control! παράλληλα μόλις υπάρξει εισερχόμενη κλήση τα i tunes τρελένονται και αλλάζουν κομμάτι ή κάνουν το ήδη υπάρχον να κολλάει. έχω το i phone 4.μέχρι χτες πίστευα ότι με ένα update θα σταμάταγε. το έκανα αλλά και πάλι τα ίδια!υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα των ακουστικών και να θέλουν άλλαγμα? η τέλος πάντων πώς απενεργοποιούμε το voice control? έβαλα συνθηματικό και το απενεργοποίησα αλλά και πάλι τίποτα πάλι εμφανίζεται!ευχαριστώ εκ των προτέρων
ThanosA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Να το απενεργοποιησεις σιγουρα γινεται αν το κανεις jailbreak.Παιζει πολυ να ειναι τα ακουστικα γιατι αν πατησεις συνεχομενα το κουμπι που σταματαει-αρχιζει τη μουσικη,απανταει κλησεις κτλπ ανοιγει το voicecontrol οποτε παιζει..
maria cisse Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστώ αλλά τι είναι το jailbreak? πώς γίνεται? (πατήσω δεν πατήσω το hands free μετά από λίγη ώρα ξεκινάει το πρόβλημα μόνο του και πλέον όταν μιλάω με hands free ξαφνικά η γραμμή κλείνει ξαναπαίρνω και ξανά τα ίδια!
ThanosA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 βεβαιωσου οτι ειναι θεμα ακουστικων...Ποια εκδοση ios εχεις?
maria cisse Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 5.0.1 (για το jailbreak μου εξηγείς λίγο πάνω κάτω τι είναι?)
ThanosA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Κανοντας jb αφηνεις καποια θεματα security της apple και μπορεις να κανεις ο,τι modifications θελεις χωρις την αδεια της apple. πχ μπορεις να εγκαθιστας 3rd party apps τα οποια χειριζονται το hardware με τροπους τους οποιους η apple δεν επιτρεπει.. και ο,τι αλλο μπορεις να φανταστεις μπορεις να κανεις . Υπαρχει ενα θεμα ομως ολα ωραια και καλα αλλα για 5.0.1 ακομα δεν υπαρχει untethered jb.Δηλαδη αν κλισει το κινητο σου και θες να το ανοιξεις πρεπει να το κανεις boot απο το pc σου.Μπορεις να το ανοιξεις αλλα δεν θα δουλευουν τα 3rd party apps σιγουρα,και safari k mail νομιζω. Σε λιγο καιρο θα βγει το untethered. Αποσο ειδα ειναι θεμα των ακουστικων σου..Αν δεν θες να μπεις σε αυτη τη διαδικασια αλλαξε τα.. http://modmyi.com/cy...ge.php?id=28396 εδω εισαι παντως για να το κανεις disable αφου το κανεις jb. http://jailbreak-me.info/ και εδω για να το κανεις jb . ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΩ ΤΟ JB.
maria cisse Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ναι το έψαξα και εγώ λίγο και είδα ότι δεν έχει βγει για τη δική μου έκδοση.θα τσεκάρω τα ακουστικά και ελπίζω να είναι κάτι τόσο απλό!!ευχαριστώ any way!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Το κουμπί στο χειριστήριο των ακουστικων σου έχει πρόβλημα. Το ακόμη χειρότερο σενάριο είναι να έχει πρόβλημα η ίδια η υποδοχή για τα ακουστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα