mrbictor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια, Συνδέω το laptop με την LW4500 με HDMI αλλα η εικονα δεν απλώνει σε ολη την οθονη παρότι η ανάλυση ειναι 1080p και εχω βαλει ετικέτα στο HDMI-1 PC. Εχει γυρω γυρω ενα μαυρο τελαρο..τι πρεπει να κανω για να πιασει ολη την επιφάνεια?? Εαν επιλεξω ομως 1360χ768 τοτε πιάνει ολη την TV!
naruto14 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια, Συνδέω το laptop με την LW4500 με HDMI αλλα η εικονα δεν απλώνει σε ολη την οθονη παρότι η ανάλυση ειναι 1080p και εχω βαλει ετικέτα στο HDMI-1 PC. Εχει γυρω γυρω ενα μαυρο τελαρο..τι πρεπει να κανω για να πιασει ολη την επιφάνεια?? Εαν επιλεξω ομως 1360χ768 τοτε πιάνει ολη την TV! Όταν το έχεις Full HD ανάλυση, πάτα στο τηλεκοντρόλ το κουμπί quick menu. Μετά γύρνα στην αναλογία της οθόνης και βάλτο Μόνο Σκανάρισμα.
mrbictor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Τελικα ηταν μια ρύθμιση απο το ΑΤi Catalyst Control Center δεν την θυμάμαι τωρα γιατι δεν ειμαι σπιτι! Ευχαριστώ πάντως!
naruto14 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Τελικα ηταν μια ρύθμιση απο το ΑΤi Catalyst Control Center δεν την θυμάμαι τωρα γιατι δεν ειμαι σπιτι! Ευχαριστώ πάντως! Τι είναι αυτό? Πάντως εγώ το έκανα με τον παραπάνω τρόπο
renesis8 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχω τον υπολογιστή που φαίνεται στην υπογραφή μου κ θέλω να τον τον συνδέσω με την τηλεοραση. Αλλά έχω τις εξής απορίες: Με καλώδιο dvi/hdmi θα μεταφέρω την εικόνα. Το θέμα μου είναι ότι η κάρτα γραφικών βγάζει δύο υποδοχές dvi. Αν αφήσω την οθόνη μου συνδεμένη στην πρώτη υποδοχή μπορώ να συνδέσω την τηλεόραση στην άλλη κ να λειτουργεί σαν 2η οθόνη? Επίσης, για τον ήχο τη καλώδιο θέλω? Κάρτα ήχου έχω την onboard της μητρικής, η οποία βγάζει τις κλασσικές 6 χρωματιστές υποδοχές (στο ποστ του Crypton-R η εικόνα τερμα δεξιά). Η τηλεόραση στο audio in έχει τις δύο υποδοχές άσπρο-κόκκινο (L-R) κ μια κίτρινη με το σύμβολο V. Χρειάζομαι καλώδιο με pin 1,5mm με μία έξοδο στη μία μεριά κ δύο στην άλλη ή κάποιο άλλο?
Crypton-R- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, μπορείς να έχεις και τις δυο οθόνες ταυτόχρονα συνδεδεμένες. Λογικά θα γίνει αυτόματα με το που συνδέσεις το καλώδιο. Αν δεν γίνει, το ρυθμίζεις από το nVidia Control Panel. Τώρα για τον ήχο, χρειάζεσαι το καλώδιο που γράφεις (άσπρο-κόκκινο) αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν θα παίζει γιατί αν έχεις επιλεγμένο πχ το HDMI1 στην TV, πως θα παίρνει ήχο από το RCA ενώ δεν θα είναι επιλεγμένο στην TV;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Τι παραπάνω μπορεί να κάνει κάποιος ,αν έχει 2 οθόνες συνδεδεμένες στο PC tou ταυτόχρονα?
renesis8 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Η κάρτα μου δεν έχει HDMI. Έχει μόνο δύο dvi κ άλλη μία στρογγυλή που μοιάζει λίγο με αυτήν του πληκτρολογίου ( ). Τελικά το Audio in της τηλεόρασης είναι η κίτρινη υποδοχή με το σύμβολο "V". Το άσπρο-κόκκινο είναι το AV2.
Crypton-R- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 BLuE_PaNtHeR, μπορείς πχ να έχεις στην TV να παίζει μια ταινία και στο PC να σερφάρεις στο ίντερνετ. renesis8, το σύνδεσες δηλαδή το κίντρινο και παίζει; Το κίτρινο (V=Video) είναι για εικόνα. Λογικά ο μόνος τρόπος για να δουλέψει ο ήχος στην TV είναι αν έχει θύρα ακουστικών ή SPDIF αλλά απ' οτι είδα η Motherboard σου δεν έχει SPDIF οπότε ξεχνάμε το 2ο.
renesis8 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω συνδέσει τπτ ακόμη γιατί το καλώδιο HDMI/dvi που χρειάζομαι είναι 10m κ δεν έχει έρθει ακόμη. Η SPDIF τι υποδοχή είναι? Στην τελική θα πάρω κ μία προέκταση 10μ κ θα μεταφέρω τα η χεία του υπολογιστή στο σαλόνι. Απλώς, θα προτιμούσα μια συνδεση με καλωδια από το να μεταφέρω όλα τα ηχεία κάθε φορά που θέλω να δω αγώνα ή ταινία. Σκέφτηκα κ το άλλο, ένα καλώδιο που να βγάζει στη μία μεριά hdmi κ στην άλλη dvi κ καρφί 1.5mm αλλά έψαξα λίγο κ δε βρήκα κάτι τέτοιο.
Crypton-R- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Coaxial και Optical είναι ψηφιακή έξοδος ήχου. Βασικά η motherboard σου έχει Coaxial, αλλά αν είναι 10 μέτρα η απόσταση θέλει πολύ χρήμα.
renesis8 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 η μητρική έχει έξοδο spdif. Coaxial και optical δεν έχει. Αρχίζω να αναπολώ τις παλιές καλές εποχές, που με ένα RGB έκανες τα πάντα
Crypton-R- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Sorry δεν το διατύπωσα καλά. SPDIF είναι τα Coaxial και Optical. (http://en.wikipedia.org/wiki/S/PDIF) H μητική σου έχει Coaxial. Είναι η κίτρινη θύρα ανάμεσα στις USB.
renesis8 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 H coaxial τι καλώδιο θέλει? Όταν λες πολύ χρήμα δλδ πόσο περίπου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα