naruto14 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω να συνδέσω το pc μου με την καινούργια μου τηλεόραση LG LW4500. HDMI η κάρτα γραφικών δεν έχει. Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να την συνδέσω? Θέλω και ηχεία να παίζουν από την τηλεόραση αν γίνεται αλλιώς από τα ηχεία στο PC. Επίσης θέλω να έχω Full HD (1920x1080) γιατί αυτός είναι και ο λόγος που θέλω να το συνδέσω. Κάτι έχω ακούσει για DVI αλλά δεν τα πολυκατάλαβα. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς μια και έξω αν γίνεται με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου (δείτε υπογραφή) να συνδέσω το PC με την TV ή θα αναγκαστώ να αγοράσω νέα κάρτα γραφικών με HDMI θύρα? 3D υπάρχει τρόπος να μεταφέρω εκτός από HDMI? Πολλά ερωτήματα εύχομαι να μπορείτε να τα απαντήσετε. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Crypton-R- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Αγοράζεις καλώδιο HDMI>DVI ή βάζεις στο HDMI καλώδιο έναν adaptor HDMI>DVI και είσαι κομπλέ.
naruto14 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Αγοράζεις καλώδιο HDMI>DVI ή βάζεις στο HDMI καλώδιο έναν adaptor HDMI>DVI και είσαι κομπλέ. Τι συμφέρει πιο πολύ σαν ποιότητα? θα έχω διαφορά στην εικόνα με κανονική χρήση HDMI (αν είχα άλλη κάρτα γραφικών)? 3D θα μεταφέρεται? Με τον ήχο τι γίνεται? Θα μεταφέρεται Full HD σήμα?
cabdik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 το HDMI και το DVI μεταφερουν και τα 2 ψηφιακη εικονα. το HDMI απλα μεταφερει KAI ηχο, και μαλιστα πολυκαναλο!!
Crypton-R- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ότι και να πάρεις το ίδιο είναι σε θέμα ποιότητας και θα είναι Full HD. Απλά το HDMI περνάει ήχο & εικόνα μαζί, ενώ το DVI περνάει μόνο εικόνα. Για 3D θα χρειαστείς καλώδιο HDMI 1.4 αν δεν κάνω λάθος και άλλη κάρτα γραφικών. Οι nVidia υποστηρίζουν 3D από τη σειρά 200 και πάνω.
naruto14 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ότι και να πάρεις το ίδιο είναι σε θέμα ποιότητας και θα είναι Full HD. Απλά το HDMI περνάει ήχο & εικόνα μαζί, ενώ το DVI περνάει μόνο εικόνα. Για 3D θα χρειαστείς καλώδιο HDMI 1.4 αν δεν κάνω λάθος και άλλη κάρτα γραφικών. Οι nVidia υποστηρίζουν 3D από τη σειρά 200 και πάνω. Ωχ κατάλαβα. Αναγκαστικά τότε νέα κάρτα γραφικών. Έχει σημασία πόσα μέτρα είναι το καλώδιο HDMI? ας πούμε με 10-15 μέτρα θα μεταφέρει 3D?
naruto14 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Η κάρτα γραφικών μου υποστηρίζει το 3D της Nvidia πάντως. Δεν ξέρω αυτό άμα έχει καμία σχέση με το 3D της LG. Τώρα άμα συνδέσω το laptop που έχει επεξεργαστή μονοπύρηνο στα 2 GHz θα κολλάει η προβολή 3D στην τηλεόραση με σύνδεση HDMI?
Crypton-R- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Σύμφωνα με την nVidia η 9600 δεν υποστηρίζει, εκτός αν μιλάς για διαφορετική κάρτα.
naruto14 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Σύμφωνα με την nVidia η 9600 δεν υποστηρίζει, εκτός αν μιλάς για διαφορετική κάρτα. Υποστηρίζει αυτό εδώ εννοώ: http://www.plaisio.gr/Gaming/Accessories/PC-Compatible/NVIDIA-3DVISION-Glasses-3DVISION.htm που φαίνεται πολύ μάπα!
Crypton-R- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και στο link που σου έστειλα για 3D Vision γράφει. Ουτέ αυτοί δεν ξέρουν.
naruto14 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και στο link που σου έστειλα για 3D Vision γράφει. Ουτέ αυτοί δεν ξέρουν. Πάντως και μόνο που δεν έχει hdmi χαμένο πάει και να υποστηρίζει. Μου φαίνεται χρειάζομαι καινούργια κάρτα γραφικών!
naruto14 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Με αυτό εδώ το καλώδιο θα μπορέσω να συνδέσω το PC στην τηλεόραση? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804369 (το καλώδιο λέει HDMI to DVI. Θα υποστηρίζει το αντίθετο δηλαδή DVI to HDMI?) Για να έχω ήχο τι καλώδιο να ψάξω για να συνδέσω το PC στην τηλεόραση?
Crypton-R- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, αυτό το καλώδιο χρειάζεσαι. Τι κάρτα ήχου έχεις;
naruto14 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, αυτό το καλώδιο χρειάζεσαι. Τι κάρτα ήχου έχεις; Δεν γνωρίζω. Πως μπορώ να μάθω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα