insomnier12345 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν ο τίτλος είναι τόσο κατατοπιστικός. Anyway. Στον Vlc Media Player που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα υπήρχε μια λειτουργία, που αν πήγαινες στο μενού προβολή > Εμφάνιση προηγμένων στοιχείων ελέγχου μπορούσες να καταγράψεις σε βίντεο αυτό που παιζόταν, ή να βγάλεις ένα στιγμιότυπο.. Τώρα τελευταία όμως όλο κολλάει και γενικά μου κάνει νερά... Θέλω να ρωτήσω, υπάρχει κάποιος αντίστοιχος Media Player, που να έχει τις παραπάνω δύο λειτουργίες και να είναι γενικά σταθερός;;; Αν είναι δοκιμασμένος, ακόμα καλύτερα... Ευχαριστώ.
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 (το topic μεταφέρετε στην σωστή ενότητα "Video και Audio Software")
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Το KMPlayer έχει δυνατότητες capture (audio, video, frame, what you see κτλ). Αν και το να κάνεις video capture από κάτι που αναπαράγεται είναι λίγο άχρηστο όταν μπορείς να κάνεις split το βίντεο και να σώσεις το κομμάτι που θέλεις με το avidemux και μάλιστα σε ότι μορφή θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα