LIV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δεν θελει φορματ ρε φιλε μου γτ αυτό το έκανε απο την αρχή που τον άνοιξα. Σας είπα ότι τον έχω μόνο δυο μέρες γι αυτο δεν παίζει να είναι ούτε κάποιος ιός
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μια φλασιά που μου ήρθε τώρα... αν από κάποιον image viewer (πχ irfanview) ορίσεις μια εικόνα ως wallpaper, μπαίνει; (στον irfanview γίνεται αν ανοίξεις την εικόνα και πας: options -> set as wallpaper)
LIV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 κατσε να το δοκιμάσω alex και παλι τιποτα alex
LIV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μια φλασιά που μου ήρθε τώρα... αν από κάποιον image viewer (πχ irfanview) ορίσεις μια εικόνα ως wallpaper, μπαίνει; (στον irfanview γίνεται αν ανοίξεις την εικόνα και πας: options -> set as wallpaper) Γινεται καπως να βρω το μητρωο (UAC) απο άλλο pc ίδιο με το δικό μου (Dell Insiron N5040) ωστε να τσεκάρω πουθενα τις περασμένες ρυθμίσεις?
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Γινεται καπως να βρω το μητρωο (UAC) απο άλλο pc ίδιο με το δικό μου (Dell Insiron N5040) ωστε να τσεκάρω πουθενα τις περασμένες ρυθμίσεις? Δεν ξέρω να σου απαντήσω
LIV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω να σου απαντήσω Δεν πειραζει Alex σ'ευχαριστώ πάντως!
aekoupoli Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 μηπως πρεπει να δηλωσεις τα windows? γτ σε εναν φιλο μου το ειχε κανει αυτο κ του ειχε μαυρο φοντο μονο,μολις δηλωσε το κλειδι κ ειδε η MS οτι ειναι γνησια μετα μπορσουσε να αλλαξει κ φοντο κανε κ ολα τα update των windows
LIV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 μηπως πρεπει να δηλωσεις τα windows? γτ σε εναν φιλο μου το ειχε κανει αυτο κ του ειχε μαυρο φοντο μονο,μολις δηλωσε το κλειδι κ ειδε η MS οτι ειναι γνησια μετα μπορσουσε να αλλαξει κ φοντο κανε κ ολα τα update των windows Τελικά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Το πήγα στην εταιρία που το πήρα δεν μπορουσε να το λύσει ούτε η τεχνική υποστήριξη παρόλο που έκαναν και format. Μου είπαν ότι πρώτη φορά συνάντησαν κάτι παρόμοιο. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι μου έδωσαν ξανα καινούριο laptop και τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι να πώ......microsoft problem....!!!
mchls Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Το πήγα στην εταιρία που το πήρα δεν μπορουσε να το λύσει ούτε η τεχνική υποστήριξη παρόλο που έκαναν και format. Μου είπαν ότι πρώτη φορά συνάντησαν κάτι παρόμοιο. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι μου έδωσαν ξανα καινούριο laptop και τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι να πώ......microsoft problem....!!! Σοβαρα ; Δωσαν νεο laptop λογω αδυναμιας αλλαγης φοντου ; ; ;
disqualified Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Σοβαρα ; Δωσαν νεο laptop λογω αδυναμιας αλλαγης φοντου ; ; ; Μα φυσικα, αυτο ειναι ελλειψη συνομολογημενης ιδιοτητας και εγινε αυτο που προβλεπεται
mchls Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μα φυσικα, αυτο ειναι ελλειψη συνομολογημενης ιδιοτητας και εγινε αυτο που προβλεπεται Με μπερδεψε λιγο η φραση, το ομολογω φιλε μου...
LIV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Σοβαρα ; Δωσαν νεο laptop λογω αδυναμιας αλλαγης φοντου ; ; ; Αλήθεια μάγκες ούτε εγώ το πιστευα όταν μου το είπαν.
mchls Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Αλήθεια μάγκες ούτε εγώ το πιστευα όταν μου το είπαν. Δεν πιστευω να τους εκανες και τον δυσκολο, σε σημειο να φωναξουν τον διευθυντη καταστηματος, για να σε πεισει να το δεχτεις ;
LIV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δεν πιστευω να τους εκανες και τον δυσκολο, σε σημειο να φωναξουν τον διευθυντη καταστηματος, για να σε πεισει να το δεχτεις ; Χαχα.....το πήρα γρήγορα φοβούμενος ότι θα αλλάξουν γνώμη....τρελός είμαι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα