LIV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, μόλις έκανα εγγραφή και γενικά είναι το πρώτο forum που στέλνω. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Πριν 2 μέρες αγόρασα καινουριο pc dell insiron n5040 με windows 7 premium. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω φόντο στην επιφάνεια εργασίας παρά μόνο το θέμα. Έχω προσπαθήσει τα πάντα αλλά όλα μαύρα. Ακολούθησα τις οδηγίες της microsoft με την εντολή "regedit", διαγραφή συγκεκριμένων κλειδιών κτλ αλλα δεν εχω καταφέρει τίποτα. Έχω στείλει email στη microsoft κι ακόμα περιμένω. Ευχαριστώ.
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα και καλώς όρισες στο insomnia. Είναι σίγουρα τα windows 7 premium εγκατεστημένα; Αν θέλεις για να το σιγουρέψουμε και να ψάξουμε παρακάτω, πήγαινε λίγο: Έναρξη -> δεξί κλικ στο "ο υπολογιστής μου" -> ιδιότητες Στην έκδοση Windows λέει 7 home premium; Αν ναι συνεχίζουμε το ψάξιμο
TheELF Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Σίγουρα είναι premium έκδοση;;; Πάνε έναρξη->πίνακας ελέγχου->σύστημα και δες εκεί τι γράφει,πάνω-πάνω το βγάζει αυτά που περιγράφεις μόνο σε starter έκδοση το κάνει.
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι τα PREMIUM και μάλιστα με SP1 Βλέπω έχουν και άλλοι παρόμοιο πρόβλημα... δοκίμασε λίγο αυτά τα δύο και πας μας
mchls Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλως ορισες και καλως σε βρηκαμε φιλε LIV...
LIV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλως σας βρηκα όλους. Δυστηχώς τιποτα ALEX
LIV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Να κατεβάσω το registrybooster? Αυτο εννοείς?
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 όχι, αυτό που λέει στο post no5 έλεγα. σε παραπέμπει σε αυτό το topic http://www.vistax64.com/tutorials/107383-desktop-background-wallpaper-prevent-change.html Αν πας στο method 2 έχει κάποια reg αρχεία τα οποία σε κάποιους δούλεψαν
mchls Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι μια φωτο απο την παραπανω σελιδα που προτεινε ο Αλεξ... Εχω βαλει σε πλαισιο αυτα που πρεπει να κατεβασεις και μετα να τα τρεξεις... Το δευτερο πλαισιο νομιζω αφορα εσενα...Κατεβασε το και τρεχ' το μια...
LIV Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Τιποτα πάλι...δεν μπορω να καταλαβω...τα μονα που με αφηνει να βάλω ειναι τα χρωματα απο την κατηγορία "αμιγές χρωμα" Και κάτι που παρατηρησα μόλις τώρα...αν μπω στο pc οχι από admin αλλά σαν "guest" το προβλημα δεν υφισταται...μπορώ κανονικά να αλλαξω φόντο. Γνωρίζει κάποιος κάτι?
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Και κάτι που παρατηρησα μόλις τώρα...αν μπω στο pc οχι από admin αλλά σαν "guest" το προβλημα δεν υφισταται...μπορώ κανονικά να αλλαξω φόντο. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Το αναφέρει κάποιος στα 2 link που σου έδωσα αυτό με τον guest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα