Προς το περιεχόμενο

SE Neo V ή Huawei X5 Pro;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην το λες, με miui rom που εχω δει απο xda μερια, εχω δει και 4000 να αναφερουν για το desire. αλλα νομιζω δεν χρειαζεται να τραβαμε ζορια και στα κινητα μας. αυτα ειδικα ειναι καθημερινα εργαλεια και πρεπει να ειναι σε απολυτα λειτουργικη κατασταση. πχ αυτο που ειπες πριν για υπερχρονισμενο ideos στα 1.7, δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερα stable και σιγουρα θα φοραει απολυτα γυμνη rom καθιστωντας το κινητο μη λειτουργικο. τι να το κανω ετσι λοιπον;

Εννοείται αυτό το βασικό σε ένα κινητό είναι να είναι smooth όσο πάει και να μην κολάει πουθενά χωρίς να πρέπει να βάζουμε custom roms και άλλα τέτοια μπιχλιμπίδια.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο desire και τωρα φοραω ρομ αλλη (απλα με root, οχι s-off). αλλα αυτο επειδη η official gingerbread της htc ειναι οτι να ναι. εβαλα λοιπον μια (supernova λεγεται) που ειναι η official gingerbread αλλα με απεριοριστο ουσιαστικα χωρο (εκμεταλευομενη καποιο χωρο απο την καρτα μνημης) για εγκατασταση εφαρμογων και μερικες αλλες βελτιωσεις. οπως δηλαδη θα επρεπε να ηταν το desire εξαρχης! smooth, λειτουργικο, με παρα πολυ χωρο για εφαρμογες. εχει μεγαλη υποστηριξη το desire απο τους xda, γι αυτο το σκεφτομαι να το αφησω :/

Δημοσ.

στο desire και τωρα φοραω ρομ αλλη (απλα με root, οχι s-off). αλλα αυτο επειδη η official gingerbread της htc ειναι οτι να ναι. εβαλα λοιπον μια (supernova λεγεται) που ειναι η official gingerbread αλλα με απεριοριστο ουσιαστικα χωρο (εκμεταλευομενη καποιο χωρο απο την καρτα μνημης) για εγκατασταση εφαρμογων και μερικες αλλες βελτιωσεις. οπως δηλαδη θα επρεπε να ηταν το desire εξαρχης! smooth, λειτουργικο, με παρα πολυ χωρο για εφαρμογες. εχει μεγαλη υποστηριξη το desire απο τους xda, γι αυτο το σκεφτομαι να το αφησω :/

To htc desire είναι και πιο ακριβό(265) οπότε πιστεύω είναι λογικό να είναι πιο καλό απο το neo v και το ideos.Καλό θα ήταν επειδή βλέπω έχεις και εμπειρία πάνω στο θέμα να δεις πως τα πάει και το Neo V σε σχέση με το desire με την custom και μετά να βγάλεις μια ολοκληρωμένη άποψη

Δημοσ.

To htc desire είναι και πιο ακριβό(265) οπότε πιστεύω είναι λογικό να είναι πιο καλό απο το neo v και το ideos.Καλό θα ήταν επειδή βλέπω έχεις και εμπειρία πάνω στο θέμα να δεις πως τα πάει και το Neo V σε σχέση με το desire με την custom και μετά να βγάλεις μια ολοκληρωμένη άποψη

δεν κυκλοφορουν ακομη ρομ για το neo v. κυκλοφορουν βεβαια για το neo και λενε οτι κανουν. εχω τις αμφιβολιες μου, κυριως για τη φωτογραφικη, αφου δεν εχουν την ιδια. και στο ξεκλειδωμα τους απο οτι διαβαζω ειναι πιο δυσκολα τα SE και στο να περνας αλλη ρομ επισης. ενω το desire ειναι απιστευτα ευκολο σε αυτα. απο την αλλη...με το neo v εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι θα μπει επισημα το ICS οποτε δεν σκας για αλλες ρομ κτλ. απλα ακομα δεν μπορω να αποφασισω :P

Δημοσ.

δεν κυκλοφορουν ακομη ρομ για το neo v. κυκλοφορουν βεβαια για το neo και λενε οτι κανουν. εχω τις αμφιβολιες μου, κυριως για τη φωτογραφικη, αφου δεν εχουν την ιδια. και στο ξεκλειδωμα τους απο οτι διαβαζω ειναι πιο δυσκολα τα SE και στο να περνας αλλη ρομ επισης. ενω το desire ειναι απιστευτα ευκολο σε αυτα. απο την αλλη...με το neo v εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι θα μπει επισημα το ICS οποτε δεν σκας για αλλες ρομ κτλ. απλα ακομα δεν μπορω να αποφασισω :P

Εφόσον υπάρχει τόσο μεγάλη υποστήριξη απο xda όπως είπες εννοείται ότι θα βγάλουν και για desire την έκδοση 4 του android.Τόσο μεγάλες διαφορες θα έχει απο την 2.3?

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχει τόσο μεγάλη υποστήριξη απο xda όπως είπες εννοείται ότι θα βγάλουν και για desire την έκδοση 4 του android.Τόσο μεγάλες διαφορες θα έχει απο την 2.3?

και τωρα υπαρχει, αλλα χωρις htc sense και χωρις να δουλευει η camera (νομιζω ολα τα αλλα δουλευουν πια). σιγουρα θα βγει και με sense μαλλον ακομα, με port απο αλλη συσκευη.

οταν αλλαζει το πρωτο νουμερο της rom συνηθως ειναι μεγαλη αλλαγη (οπως πχ απο 1 σε 2) και τωρα μαλιστα πανε απευθειας στο 4. http://www.android.com/about/ice-cream-sandwich/

Δημοσ.

και τωρα υπαρχει, αλλα χωρις htc sense και χωρις να δουλευει η camera (νομιζω ολα τα αλλα δουλευουν πια). σιγουρα θα βγει και με sense μαλλον ακομα, με port απο αλλη συσκευη.

οταν αλλαζει το πρωτο νουμερο της rom συνηθως ειναι μεγαλη αλλαγη (οπως πχ απο 1 σε 2) και τωρα μαλιστα πανε απευθειας στο 4. http://www.android.c...cream-sandwich/

Πολύ πράμα καινούργιο έχει απο την 2.3 που είναι τώρα.Τσέκαρε και εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314057&page=7

γραφουν τα πάντα για αυτό το κινητό ώστε να κατασταλάξεις κάπου και εσύ εφόσον το έχεις στο κουτί του ακόμα

Δημοσ.

ειμαι μελος κι εκει, εχω διαβασει ολες τις σελιδες του neo v :P

εχω δει πολλα reviews κτλ στο youtube. το εχω δουλεψει και σε μαγαζι και στης κοπελιας. εχω ηδη παραγγειλει θηκη σιλικονης και λοιπα αξεσουαρ (η να ειναι ετοιμο να το κρατησω η να το δωσω με προικα! χαχα!) :P

Δημοσ.

ειμαι μελος κι εκει, εχω διαβασει ολες τις σελιδες του neo v :P

εχω δει πολλα reviews κτλ στο youtube. το εχω δουλεψει και σε μαγαζι και στης κοπελιας. εχω ηδη παραγγειλει θηκη σιλικονης και λοιπα αξεσουαρ (η να ειναι ετοιμο να το κρατησω η να το δωσω με προικα! χαχα!) :P

Τα ίδια κάνω και εγώ πρωτού πάρω κινητό.Για να μην το έχεις ανοίξει ακόμα όμως σημαίνει ότι δεν σου αρεσε και τόσο.

Δημοσ.

Αφου εχω ήδη ένα να περιεργαζομαι, ποιός ο λόγος να ανοίξω και το δικό μου; αν τελικά αποφασίσω να το δώσω, θα πιάσει τα ίδια χρήματα αν το εχω ανοίξει και λειτουργήσει; Οχι φυσικά.

android.png

Δημοσ.

(Επίσης το galaxy S έχει καλύτερη οθόνη αλλά οι περισσότεροι που το έχουν λόγω μεγάλης κατανάλωσης κατεβάζουν τη φωτεινότητα σε αστεία επίπεδα οπότε είναι δώρον άδωρο η samoled...)

Ποιος σου είπε ότι αυτά τα 2 έχουν καλητερη αυτονομια απο galaxy s?

android.png

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι αυτά τα 2 έχουν καλητερη αυτονομια απο galaxy s?

android.png

η ερώτηση σου είναι άσχετη με αυτό που έχω γράψει κ παραθέτεις.

Δημοσ.

η ερώτηση σου είναι άσχετη με αυτό που έχω γράψει κ παραθέτεις.

Πως είναι άσχετη; Έχεις βγάλει άκυρη την amoled επειδή γραφεις ότι ολοι χαμηλώνουν φωτεινότητά για αυτονομια. Και σου γραφω ότι και τα 2 παραπάνω, δεν έχουν μεγαλύτερη αυτονομια. Αρα ο ίδιος χρήστης για τον οποιο μιλας, αν είχε καποιο απο τα παραπάνω, πάλι θα χαμήλωνε φωτεινότητά ,και θα έβλεπε ακόμα χειρότερα. Ή μήπως νομίζεις ότι στα παραπάνω θα δεις καλύτερα απο ότι στην amoled με μειωμένη φωτεινότητά;

android.png

Δημοσ.

Το πήρα το κινητό.

Μπορώ να πώ πως είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Είναι καταπληκτικό!

Νομίζω όμως πως έχω ένα καμένο pixel.

Όχι πως με ενοχλέι και πολύ δηλαδή ίσα ίσα που το βλέπω.

Καλύπτεται όμως αυτό από την εγγύηση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...