Προς το περιεχόμενο

SE Neo V ή Huawei X5 Pro;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΘΑ σου πρότεινα και κάλι άλλο, HTC Desire S,τίμιο κινήτο,στα Multirama το πουλάνε 199 ευρώ,τίμια συσκεύη, για τα λεφτά του.Τους έχουν μείνει πολύ λίγα κομματια και τα πουλάνε 199ευροπουλα.Πήρα ένα και εγώ και είμαι πολύ Ευχαριστημένος!

Και σκέψου ότι η τιμή πώλησης είναι κοντά στα 350!Είμουν και εγώ στο S.E Neo V, αλλα δέν μπορούσα να περιμένω 15 μέρες μέχρι να το φέρουν, και 15 μέρες χωρίς τηλέφωνο θα ήταν πολλές και καιγόμουν

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΘΑ σου πρότεινα και κάλι άλλο, HTC Desire S,τίμιο κινήτο,στα Multirama το πουλάνε 199 ευρώ,τίμια συσκεύη, για τα λεφτά του.Τους έχουν μείνει πολύ λίγα κομματια και τα πουλάνε 199ευροπουλα.Πήρα ένα και εγώ και είμαι πολύ Ευχαριστημένος!

Και σκέψου ότι η τιμή πώλησης είναι κοντά στα 350!Είμουν και εγώ στο S.E Neo V, αλλα δέν μπορούσα να περιμένω 15 μέρες μέχρι να το φέρουν, και 15 μέρες χωρίς τηλέφωνο θα ήταν πολλές και καιγόμουν

299 μου το ειπαν σε 4 καταστηματα που πηρα τηλεφωνο και μου εδωσαν τιμη ενω 4 αλλα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καν (ουτε στο site τους υπαρχει). εσυ που το πηρες 199; επισης..μηπως ηταν τιποτα εκθεσιακο κτλ;

edit:

αυτοεπιβεβαιωνομαι. μου ειπαν σε ενα καταστημα οτι ηταν 1-2 τελευταια κομματια εκθεσιακα που τα εκλεισαν παλι στο κουτι τους και τα εδιναν στα 199 ευρω τιμη σαν προσφορα (ειχαν τετοια οδηγια απο τα κεντρικα). ειχαν τελειωσει οταν πηρα, ενα τελευταιο ειχε μεινει κρατημενο.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είμαι και εγώ σε αυτό το δίλλημα το huawei δεν υπερτερεί γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη απο το SE Neo V?3.7 έναντι 3.8?Επίσης πέρα απο το rds και τη μάρκα τι παραπάνω έχει να προσφέρει το neo v?Είναι και πιο ακριβό το neo v σε σχέση με το ideos.

Δημοσ.

να πουμε τις περισσοτερες φωτογραφικες του δυνατοτητες; να πουμε την καρτα γραφικων (του pro ακομα και σημερα παραμενει μυστηριο αν και ποια εχει); να πουμε την εξοδο hdmi; να πουμε οτι θα παρει επισημα ICS; να πουμε την μπροστινη του καμερα;

φτανουν αυτα η μπα; :P

Δημοσ.

να πουμε τις περισσοτερες φωτογραφικες του δυνατοτητες; να πουμε την καρτα γραφικων (του pro ακομα και σημερα παραμενει μυστηριο αν και ποια εχει); να πουμε την εξοδο hdmi; να πουμε οτι θα παρει επισημα ICS; να πουμε την μπροστινη του καμερα;

φτανουν αυτα η μπα; :P

Η κάρτα γραφικών είναι καλύτερη απο του pro?Επειδή δεν ξέρουμε τι φοράει δεν σημαίνει ότι δεν ειναι και καλή.Δεν μου κάθετε καλά η 3.7" οθόνη αλλιώς αν είχε ίδια με του ideos αυριο κιόλας θα το παράγγελνα απο plaisio στα 199.

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών είναι καλύτερη απο του pro?Επειδή δεν ξέρουμε τι φοράει δεν σημαίνει ότι δεν ειναι και καλή.Δεν μου κάθετε καλά η 3.7" οθόνη αλλιώς αν είχε ίδια με του ideos αυριο κιόλας θα το παράγγελνα απο plaisio στα 199.

το θεμα ειναι οτι παιζει και να μην φοραει και να εξαρταται απο την υπολογιστικη ισχυ του επεξεργαστη του απλα ;)

χλωμο...αλλα γιατι να μην παιζει σαν σεναριο; τοσους μηνες δεν θα ειχαν διευκρινισει αν και τι φοραει;

και...ολα τα αλλα που επισης προχειρα σου ειπα δεν κλινουν προς το neo v; η οθονη με το bravia engine επισης να προστεθει στα παραπανω. και κατι ακομα που εχει το neo v (το εχει και το pro) αλλα δεν το αναφερουν στα χαρακτηριστικα του ειναι το δευτερο μικροφωνο για noise cancellation.

Δημοσ.

Εχεις δίκιο φίλε όντως έχει αρκετά χαρακτηριστικά παραπάνω απο το pro το neo v.Το huawei το ειχα για κανα 3ωρο απο ενα φιλο μου και δεν νομίζω να μην φοράει κάρτα γραφικών τα παιχνίδια τα έπαιζε νεράκι.Λοιπόν επειδή διάβασα πολλά εδω μέσα όμως μ έπεισες και εσύ(να σε καλά που μου είπες τι έχει το ένα και τι το άλλο) απο βδομάδα το παραγγέλνω γιατί είμαι με ενα n80 του 2006(600 είχε τότε) και τώρα με 200 πέρνεις 1000 φορές καλύτερο κινητό με άπειρες δυνατότητες.Ελπίζω αυτό το 0.1" που έχει παραπάνω το huawei να μην με χαλάσει...:P

Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4226&idPhone2=4122

δεν θα σε χαλασει. το neo v αλλωστε εχει και μεγαλυτερη αναλυση 480χ854 αλλα και μεγαλυτερη πυκνοτητα pixels ;)

οσο για τις τιμες που λες.. οντως πια παιρνεις πολυ καλυτερο προιον σε πολυ χαμηλοτερη τιμη σε σχεση με το παρελθον! και οπως εχουμε βαρεθει να λεμε, ειδικα με το neo v το value/money ειναι φοβερο.

Δημοσ.

Το Ideos φοράει Adreno 250 κάρτα γραφικών και είναι ταχύτατη. Εάν όχι ότι καλύτερο υπάρχει. Εγώ έχω το απλό και με Custom Rom χτυπάει στα 1.7ghz που το τρέχω πολύ ακριβότερα κινητά.

Δημοσ.

http://www.gsmarena....6&idPhone2=4122

δεν θα σε χαλασει. το neo v αλλωστε εχει και μεγαλυτερη αναλυση 480χ854 αλλα και μεγαλυτερη πυκνοτητα pixels ;)

οσο για τις τιμες που λες.. οντως πια παιρνεις πολυ καλυτερο προιον σε πολυ χαμηλοτερη τιμη σε σχεση με το παρελθον! και οπως εχουμε βαρεθει να λεμε, ειδικα με το neo v το value/money ειναι φοβερο.

Ωραίο compare φίλε μου σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά.Θα χτυπήσω και μια 32αρα κάρτα micro και έτοιμα όλα.Απο applications και games για android γίνετε ο χαμός.Τελευταία ερώτηση.HD video 720p τραβάνε και τα 2 σωστά?Έχω ακούσει ότι στο huawei η ποιότητα είναι χάλια.Το neo v πως τα πάει σε αυτό το θέμα?

Δημοσ.

δεν ξερω καθολου, το εχω στο κουτι του σφραγισμενο απο προχτες που το πηρα και προσπαθω να αποφασισω αν θα κρατησω το desire η το neo v :P

αλλα στο youtube θα βρεις σιγουρα κανα βιντεακι να δεις ποιοτητα.

Δημοσ.

Το Ideos φοράει Adreno 250 κάρτα γραφικών και είναι ταχύτατη. Εάν όχι ότι καλύτερο υπάρχει. Εγώ έχω το απλό και με Custom Rom χτυπάει στα 1.7ghz που το τρέχω πολύ ακριβότερα κινητά.

Το neo v που φοράει την Adreno 205 είναι χειρότερη απο την 250 έτσι?Δεν θα τα πηγαίνει τόσο καλά στα βαριά παιχνίδια?

δεν ξερω καθολου, το εχω στο κουτι του σφραγισμενο απο προχτες που το πηρα και προσπαθω να αποφασισω αν θα κρατησω το desire η το neo v :P

αλλα στο youtube θα βρεις σιγουρα κανα βιντεακι να δεις ποιοτητα.

Eλα ρε συ απο περιέργεια και μόνο έπρεπε να το ανοίξεις να δεις πως είναι και αν είναι γρήγορο κτλ.

Δημοσ.

Το neo v που φοράει την Adreno 205 είναι χειρότερη απο την 250 έτσι?Δεν θα τα πηγαίνει τόσο καλά στα βαριά παιχνίδια?

Eλα ρε συ απο περιέργεια και μόνο έπρεπε να το ανοίξεις να δεις πως είναι και αν είναι γρήγορο κτλ.

δεν παιζει 250...205 ηθελε να πει στανταρ :P

το πηρε και η κοπελα μου, οποτε επαιξα λιγο με το δικο της (αλλα οχι βιντεο και τετοια). βασικα κατεβασα και σε εκεινο το antutu benchmark και το ετρεξα. στο neo v επιασε χαλαρα 2900+ ενω στο desire μου παει 2500.

Δημοσ.

δεν παιζει 250...205 ηθελε να πει στανταρ :P

το πηρε και η κοπελα μου, οποτε επαιξα λιγο με το δικο της (αλλα οχι βιντεο και τετοια). βασικα κατεβασα και σε εκεινο το antutu benchmark και το ετρεξα. στο neo v επιασε χαλαρα 2900+ ενω στο desire μου παει 2500.

Το desire είναι αρκετά πίσω(είναι και παλιότερο μοντέλο).Τα 2900 είναι μια χαρα για μονοπύρηνο κινητό.Κάπου είχα διαβάσει στο myphone σύγκριση ideos x5 με του pro και έδειχνε ακριβώς πόσες μονάδες έπερνε το καθένα.Θα ψάξω να το βρω να ποστάρω.

Edit:

Το benchmark:

http://www.digitallife.gr/des-to-huawei-x5-pro-na-prospernaei-to-aplo-x5-98465/

Το pro έχει 2097(αν έχει όντως 2900+ το neo v τότε δεν τίθετε θέμα πιο είναι καλύτερο)

Δημοσ.

Το desire είναι αρκετά πίσω(είναι και παλιότερο μοντέλο).Τα 2900 είναι μια χαρα για μονοπύρηνο κινητό.Κάπου είχα διαβάσει στο myphone σύγκριση ideos x5 με του pro και έδειχνε ακριβώς πόσες μονάδες έπερνε το καθένα.Θα ψάξω να το βρω να ποστάρω.

μην το λες, με miui rom που εχω δει απο xda μερια, εχω δει και 4000 να αναφερουν για το desire. αλλα νομιζω δεν χρειαζεται να τραβαμε ζορια και στα κινητα μας. αυτα ειδικα ειναι καθημερινα εργαλεια και πρεπει να ειναι σε απολυτα λειτουργικη κατασταση. πχ αυτο που ειπες πριν για υπερχρονισμενο ideos στα 1.7, δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερα stable και σιγουρα θα φοραει απολυτα γυμνη rom καθιστωντας το κινητο μη λειτουργικο. τι να το κανω ετσι λοιπον;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...