Προς το περιεχόμενο

SE Neo V ή Huawei X5 Pro;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω κινητό κοντά στα 200 ευρώ.

Έχω σχεδόν καταλήξει στα Sony Ericsson Neo V και Huawei X5 PRO.

Ποιό από τα δύο προτείνετε και γιατί;

Με ενδιαφέρει περισσότερο να είναι καλό για όλες τις χρήσεις: Ιντερνετ, μουσική και κανά παιχνίδι.

Αν ξέρετε κανά καλύτερο πείτε το, αρκέι να μην ξεπερνά τα 250 ευρώ.

Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το Neo V.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλυτερο στα 249 samsung galaxy s.

Τι τόσο καλύτερο έχει το Galaxy S από το Neo V;

Ντάξει το S έχει καλύτερη οθόνη.

Από hardware όμως νομίζω και τα δύο ίδια είναι.

εγω με το Χ5 προ ειμαι παρα πολυ ευχαρηστιμενος.

Το Χ5 pro σίγουρα είναι πολύ καλό για τα λευτά του.

Από μουσική πως τα πάει;

Δημοσ.

τι εννοεις μουσικη?

εχει ραδιοφωνο το οποιο δεν εχω χρησιμοποιεισει ποτε :P

εχει μαζι ακουστικα

το ηχειακι εχει συμπαθητικη ποιοτητα ηχου

Δημοσ.

Neo V με κλειστά μάτια. Μάκραν καλύτερο από το x5 pro. Γνώμη μου δεν αξίζει να δώσεις 50 ευρώ παραπάνω για Galaxy S αν δεν ασχοληθείς με root κλπ.

Δημοσ.

τι εννοεις μουσικη?

εχει ραδιοφωνο το οποιο δεν εχω χρησιμοποιεισει ποτε :P

εχει μαζι ακουστικα

το ηχειακι εχει συμπαθητικη ποιοτητα ηχου

Εννοώ αν έχει καλή ποιότητα ήχου.

Neo V με κλειστά μάτια. Μάκραν καλύτερο από το x5 pro. Γνώμη μου δεν αξίζει να δώσεις 50 ευρώ παραπάνω για Galaxy S αν δεν ασχοληθείς με root κλπ.

Και εγώ δεν πιστεύω πως αξιζει.

Από τι έχω δει σε benches το S είναι καλύτερο για παιχνίδια από το Neo V, έχει όμως χειρότερο επεξεργαστή. Εντάξει το S έχει και καλύτερη οθόνη. Γενικά όμως δεν πιστεύω πως θα κερδίσω και πολλά.

Τα μόνα δύο αρνητικά που μπορώ να βρώ στο Neo V είναι η στενή οθόνη του, και η πολύ μικρή μνήμη rom.

Μπορώ να βάλω στην κάρτα μνήμης εφαρμογές έτσι;

Δημοσ.

Εννοώ αν έχει καλή ποιότητα ήχου.

Και εγώ δεν πιστεύω πως αξιζει.

Από τι έχω δει σε benches το S είναι καλύτερο για παιχνίδια από το Neo V, έχει όμως χειρότερο επεξεργαστή. Εντάξει το S έχει και καλύτερη οθόνη. Γενικά όμως δεν πιστεύω πως θα κερδίσω και πολλά.

Τα μόνα δύο αρνητικά που μπορώ να βρώ στο Neo V είναι η στενή οθόνη του, και η πολύ μικρή μνήμη rom.

Μπορώ να βάλω στην κάρτα μνήμης εφαρμογές έτσι;

Οι πιο πολλές εφαρμογές έχουν μεταφορά σε κάρτα SD. Εγώ πάντως έχω 6 οθόνες με εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένου και παιχνίδια) και η ROM μου είναι 186 ελεύθερη. Είναι καλά πιστεύω. Αγόρασα και μία κάρτα SD 8GB και είμαι κομπλε! :)

Όσο για την στενή οθόνη... Θέμα συνήθειας όλα! ^_^

Πάντως το Neo V έχει πολύ δυνατό ηχείο και καθαρό χάρη στην τεχνολογία xLoud της SE.

Δημοσ.

εντάξει, δεν είναι και μακράν καλύτερο, σχεδόν εφάμιλλα είναι αυτά τα δύο, να έλεγες Huawei sonic με Galaxy S θα ήταν εμφανής η διαφορά...

(Επίσης το galaxy S έχει καλύτερη οθόνη αλλά οι περισσότεροι που το έχουν λόγω μεγάλης κατανάλωσης κατεβάζουν τη φωτεινότητα σε αστεία επίπεδα οπότε είναι δώρον άδωρο η samoled...)

To θέμα στενότητας όπως είπε ο Narutos είναι θέμα συνήθειας...για μένα δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα, οθονάρα να είναι και ότι να ναι...

Δημοσ.

εντάξει, δεν είναι και μακράν καλύτερο, σχεδόν εφάμιλλα είναι αυτά τα δύο, να έλεγες Huawei sonic με Galaxy S θα ήταν εμφανής η διαφορά...

(Επίσης το galaxy S έχει καλύτερη οθόνη αλλά οι περισσότεροι που το έχουν λόγω μεγάλης κατανάλωσης κατεβάζουν τη φωτεινότητα σε αστεία επίπεδα οπότε είναι δώρον άδωρο η samoled...)

To θέμα στενότητας όπως είπε ο Narutos είναι θέμα συνήθειας...για μένα δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα, οθονάρα να είναι και ότι να ναι...

Ε εντάξει μπορεί να υπερέβαλα λίγο με το μάκραν καλύτερο αλλά είναι σίγουρα καλύτερο από το Huawei. Και δεν με λένε Narutos :P

Δημοσ.

Εντάξει λοιπόν με πείσατε. Θα πάρω το Neo V.

Θα το παραγείλω αύριο. Που το πουλάει; Στο σκρουτζ λέει πλαίσιο. Το έχει και αλλού με 200;

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω κινητό κοντά στα 200 ευρώ.

Έχω σχεδόν καταλήξει στα Sony Ericsson Neo V και Huawei X5 PRO.

Ποιό από τα δύο προτείνετε και γιατί;

Με ενδιαφέρει περισσότερο να είναι καλό για όλες τις χρήσεις: Ιντερνετ, μουσική και κανά παιχνίδι.

Αν ξέρετε κανά καλύτερο πείτε το, αρκέι να μην ξεπερνά τα 250 ευρώ.

Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το Neo V.

Θα ακούσεις διάφορα, αλλά πριν προχωρήσεις στην αγορά του Neo V σε συμβουλεύω να ρίξεις μια ματιά εδώ: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1277. Τα Sony Ericsson έχουν προβλήματα hardware και λογισμικού από εκείνα που δεν αποκαλύπτουν οι πίνακες με τα τεχνικά ούτε και οι θεωρητικές συγκρίσεις. Προσωπικά θα επέλεγα Huawei με κλειστά τα μάτια.

Δημοσ.

Από τι καταλαβαίνω το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι τα τυχαία reboots που νομίζω φτιάχνετε με software update.

Εντάξει την παρέγγειλα την συσκευή. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Όταν έρθει θα σας πώ εντυπώσεις!

Δημοσ.

να ρωτησω κατι?

τα συγχρονα κινητα τα φορτιζω πριν την 1η χρηση ακομη κ αν ειναι φορτισμενα? το τελευταιο (προπερσι) δεν το ειχα φορτισει παραπανω απο το να ειναι πληρης..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...