papanastassiou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εχω ένα υπολογιστή pentium 4 στα 2.8 Ghz και θέλω να του κάνω αναβάθμιση στη μνήμη ram. τι μου προτείνετε να πάρω????? Μόνο για τη μνήμη θέλω αναβάθμιση
pano Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ποιά είναι η μητρική σου , πόση μνήμη έχεις τώρα και πόσα stick μνήμης;
papanastassiou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 δε γνωρίζω καθόλου είναι πολύ παλιά περίπου το 2003 το πήρα και ειναι 512. έχω την υποψία ότι είναι 2 των 256
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Κατέβασε το hwinfo και τσέκαρέ τα όλα.
papanastassiou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 θέλω να συνδέσω τον παλιο υπολογιστή με την σύγχρονη τηλεόραση πλάσμα. εχει μόνο θύρες usb αν συνδέσω την usb της τηλεόρασεις με μία usbτου υπολογιστή θα δουλέψει δηλαδή θα λειτουργεί η τηλεόραση ως οθόνη του υπολογιστή?
cabdik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 οχι μονο αν εχει VGA μπορεις. η καρτα γραφικων του υπολογιστη δε νομιζω να εχει DVI η HDMI...!!!!
papanastassiou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 οχι δεν έχει σίγουρα....... δε ξέρω με ποιο τρόπο μπορώ να το συνδέσω????
papanastassiou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει μήπως εξωτερική HDMI για τον υπολογιστή?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 οχι μονο αν εχει VGA μπορεις. η καρτα γραφικων του υπολογιστη δε νομιζω να εχει DVI η HDMI...!!!! Μην είσαι και σίγουρος φίλε cabdik. Είχα μια fx5200 αγορασμένη το 2003 με DVI! Προς αρχικό πόστερ: Φίλε κατέβασε το πρόγραμμα που σου είπα για να δούμε ακριβώς τι pc έχεις προκειμένου να βοηθήσουμε. Πάντως και με δεδομένο ότι λες ότι το pc είναι του 03, δεν ξέρω τι θα κερδίσεις συνδέοντάς το σε μια πλάσμα αφού λογικά δεν θα πάιζει hd ότι καλώδιο και να βάλεις.
pano Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε papanastassiou κατέβασε και κάνε install αυτό το πρόγραμμα http://www.filehippo.com/download_speccy ,και πες μας τι λέει μήπως και βγάλουμε κάποια άκρη.
papanastassiou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Θα σας ενημερώσω όλους με μύνημα μόλις το συνδέσω και το περάσω το πρόγραμμα στον υπολογιστή
koularasss Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 η δικια μας τηλεοραση εχει και την ιδια θυρα συνδεσης μιας οθονης του υπολογιστη αν με καταλαβαινετε και ειναι πλασμα,λογικα και η δικια σου θα εχει.για αυτο για ψαξε πισω απο την τηλεοραση καμια μπλε θυρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα