nikolio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούριο laptop. Το θέλω για απλή χρήση (internet, ταινίες, μουσική και κυρίως εργασίες της σχολής(word-powerpoint)). Χρήματα διαθέτω το πολύ μέχρι 700€. Μπορείτε να μου προτείνετε τίποτα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις..
dragonver Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα εγώ θα σου πρότεινα για πολύ λιγότερα λεφτά μια προσφορά που βρήκα που μάλλον θα το πάρω και εγώ εδώ για την χρήση που το θές. Τώρα αν θές στα 700€ κάτι που θα σου κρατήσει παραπάνω με 785 θα έπαιρνα λόγω i7 αυτό. Τώρα με κοντά στα 650 μπορείς να βρεις i5 με γρηγορότερους σκληρούς και καλύτερες οθόνες αλλά το θέμα είναι τι ζητάει ο καθένας. Εγώ π.χ. θα έπαιρνα αν τα είχα τον i7 η οθόνη δεν με πολυχαλάει αν δεν είναι και ματ.
nikolio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 με τους acer εχω κακές εμπειρίες και δεν θα τους προτιμήσω πάλι.. είδα αυτόν HP Pavilion πιστεύεις αξίζει?
ppnntt13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 το acer είναι καλή πρόταση, σαν εναλλακτική θα σου πρότεινα το lenovo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα