GT-MAN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα πριν μια εβδομαδα αγορασα ενα usb stick 16 GB απο το πλαισιο....και το δοκιμασα και ηταν κομπλε...σημερα λοιπον θελησα να περασω καποια αρχεια απο το pc μου και καποια στιγμη βγηκε μονο του αποσυνδεθηκε δλδ και μου βγαλε μηνυμα οτι δεν το αναγωριζει και μετα το ξαναεβαλα και μου βγαζει οτι το αναγνωριζει ως μοναδα δισκου και δεν ανοιγει και στον πινακα ελεγχου μου εχει βγαλει δεν ειναι δυνατη η εκκινηση κωδικος 10 κατι τετοιο....μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω...γτ δν μπορω να το παω στο πλαισιο διοτι εχω πεταξει την αποδειξη και το πηρα 30 ευρω και ειναι κριμα....παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας ειμαι να σκασω απο στενοχωρια....ευχαριστω προκαταβολικα!!
washcloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να το δοκιμάσεις και σε άλλο υπολογιστή. Αν κι εκεί τα ίδια, πάρε κατ' αρχάς το μάθημα ότι γενικά οι αποδείξεις ισοδυναμούν με εγγύηση αντικατάστασης, η οποία ισοδυναμεί με χρήμα, κι όπως λοιπόν θα πρόσεχες ένα...30ευρο, έτσι όφειλες να κάνεις και με αυτήν. Πάντως κατά πάσα πιθανότητα έδωσες όνομα στο ταμείο του Πλαισίου, κι έχουν την καλή συνήθεια να τα καταχωρούν με την έκδοση της απόδειξης και αν δεν κάνω λάθος αν πας με την ταυτότητα και το φλασάκι στα χέρια, θα τσεκάρουν το σύστημά τους και θα στο πάρουν, αν είναι όντως χαλασμένο τελικά, γι' αλλαγή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα