Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω το router της φωτο το οποιο ομως ενω ειναι σε αποσταση περιπου δωδεκα μετρων χωρις εμποδιο το σημα ειναι στις δυο γραμμες ενω καποιες φορες αποσυνδεεται κιολας.

Αντιθως σε ρουτερ το οποιο βρισκεται σε διπλανο διαμερισμα με αποσταση ιδια μπορει και μεγαλυτερη το δειχνει full σημα.Ειναι λογικο κατι τετοιο??

Την δοκιμη την εκανα τοσο με το pc (desktop) oσο και με κινητο.

Thomson_TG782.jpg

Δημοσ.

Αν δεν ειναι πολύ καλό το wireless του router ναι ειναι πολύ πιθανόν. Θα βοήθαγε αν μας έλεγες ποιο router ειναι να δούμε τις δυνατότητες του και επίσης δοκίμασε μεσα απο το router να αλλάξει και κανάλι μήπως παίξει καλύτερα.

Δημοσ.

για να αλλαξεις καναλι

192.168.1.254

home network

wlan:thomson...

μετα πανω δεξια configure

channel selection manual

και απο κατω δοκιμασε 1,6,11

επισης πολλες φορες αν βαλεις 802.11 b αντι για 802.11g παιζει καλυτερα σε εμβελεια αλλα πιο αργα.11 mbps αντι για 54.οτι βεβαια εχεις δυο παυλες δεν ειναι ασχημο.αν ειναι Usb stick βαλτο σε καλυτερο σημειο να μην ειναι κρυμμενο πισω απο το κουτι

Δημοσ.

και Mixed να το βαλεις συνηθως G παιζουν ολοι.εχεις δει διαφορα στο σημα αν το εχεις Mixed η σκετο 802.11 g?σε σκετο b εχω δει μερικα ρουτερ να εχουν καλυτερο σημα παντως αλλα αμα εχεις πανω απο 11 Mbps συνδεση θα χασεις σε ταχυτητα.

802.11a δεν εχει το Thomson.επισης καμια καλυτερη καρτα θα ηταν καλη φαση αλλα θα πρεπει να πληρωσει κανα 30 ευρω να παρει καμια alfa 500mw. (βεβαια να το βαλει λιγοτερο οχι στα 500mw Που ειναι αρκετο)

Δημοσ.

Ναι εχει και παιζει και πιο ξεκουραστα διοτι ολη η τρφοδοσια καταναλωνεται μονο για το g. H ωφελεια δε ειναι και καμια τεραστια, αλλα μετρωντας το σημα με inssider μου δειχνει καλυτερα -db.

Δημοσ.

αυτο δεν το ηξερα.βεβαια πχ αν ειναι Hotspot δεν μπορεις να το βαλεις μονο g γιατι ολο και καποιος μπορει να μπει με b αλλα για Home use ναι δυσκολο να πετυχεις κατι με b.

Δημοσ.

Επανερχομαι μιας και τωρα εκατσα στο PC που ειχε προβλημα.Τελικα το βαλα στο b και παει παρα πολυ καλα.

Thx για τις συμβουλες. :)

Δημοσ.

ναι το b παιζει πιο σταθερα αλλα παιζει πιο αργα.ειναι max 11mbps οποτε αν το adsl συγχρονιζει παραπανω απο 11 χανεις υποχρεωτικα οπως επισης αν κανεις ασυρματη μεταφορα αρχειων παλι θα παιξει πιο αργα.

Δημοσ.

ενταξει τοτε εισαι μια χαρα.μπορεις να το τεσταρεις κιολας.για να παιξει κατω απο 4mbps πρεπει να εχεις οριακο σημα.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι μιας και τα προβλήματα συνεχίζονται. Ναι μεν η σύνδεση πάει καλά έχω όμως αποσυνδέσεις οι οποίες λύνονται προσωρινά με αλλαγή καναλιών. Μια ιδέα που έχω στο μυαλό είναι να πάρω ένα καλώδια και να προεκτείνω την κεραία της κάρτας.

Θα χω αποτέλεσμα με κάτι τέτοιο??

Δημοσ.

εισαι σε b και παλι το ιδιο???η καρτα ειναι Pci η Usb?αν ειναι Pci πρεπει να παρεις σχετικα καλο καλωδιο που να ειναι low loss για να μην χανεις πολυ.επισης αν ειναι Pci και ειναι η καρτα κρυμμενη η χωμενη μεσα σε κανα επιπλο λογικο ειναι.παρε ενα καλωδιακη να δεις.δεν ειναι πολυ ακριβα.εκτος αν μπορει να μετακινηθει το Pc.αν ειναι usb βαζεις καμια 3m επεκταση Usb

Δημοσ.

Pci είναι και αν θυμάμαι καλά η πιο φθηνή που είχα βρει τότε γιατί μετά τότε δεδομένα το ρουτερ ήταν πολύ κοντά. Το Pc είναι ανάμεσα σε δύο γραφεία αλλά όχι σε θήκη και το χω πάει όσο πιο μπροστά γίνεται σε απόσταση από τον τοίχο. Όταν λές καλό καλώδιο?? Κοίταξα κάποια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι καλό, για πρότεινέ μου ένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...