Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Π΄ροσφατα αγόρασα τον Corsair Force 3 SATA 3 60GB. Μετρώντας τον με το Crystal Disk Mark παίρνω αυτά τα νούμερα: Δεν είναι πολύ χαμηλό το write? Μήπως φταίει το γεγονός ότι απενεργοποίησα την επιλογή "να επιτρέπεται στα αρχεία αυτής της μονάδας δίσκου να έχουν ευρετήριο κτλ κτλ"?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 τι χρώμα έχει το sata port στο οποίο σύνδεσες τον SSD? είναι στον sata3 της Intel ή τον έχεις πάνω στον Marvel? χρησιμοποίησε το ΑΤΤΟ για Sandforce ssds...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 τι χρώμα έχει το sata port στο οποίο σύνδεσες τον SSD? είναι στον sata3 της Intel ή τον έχεις πάνω στον Marvel? χρησιμοποίησε το ΑΤΤΟ για Sandforce ssds... To sata 3 είναι. Δεν είναι καλές οι τιμές ε? Πάντως και σε αυτό το review http://www.hitechlegion.com/reviews/storage/hdd/13982?start=9 και μάλιστα σε άδειο δίσκο. Ίδιες τιμές δίνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 για δοκίμασε με το ΑΤΤΟ...
garrythesnail Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ο δίσκος μπορεί να έχει μεγάλο max write/read αλλά δεν πρόκειται να το πιάσει ποτέ. Αλλά εδώ λέει ότι έχει random write 4k 80K iops Link
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Χωρίς να πειράξω τίποτα από τις ρυθμίσεις στο atto, μου δίνει αυτά: Αυτήν την επιλογή των windows που απενεργοποίησα, καλά έκανα και την απενεργοποίησα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 normal μου φαίνονται για Force 3...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 normal μου φαίνονται για Force 3... Όταν λες για force 3 υπονοείς ότι είναι ψιλομάπα, ε? Κατά τα άλλα, σόρυ που ξαναρωτάω, αλλα τι να κάνω με εκείνη την επιλογή των win? να την αφήσω απενεργοποιημένη?
garrythesnail Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό απ ότι ξέρω είναι για να βρίσκεις τα αρχεία γρήγορα με αναζήτηση, δεν αυξάνει τις επιδόσεις. πχ αν κανείς αναζήτηση με όνομα σε αρχεία του δίσκου αυτού και έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή τα αποτελέσματα βγαίνουν σε δευτερόλεπτα,
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 δεν είναι μάπα αλλά δεν είναι και Force GT, δλδ είναι ο αντίστοιχος Agility 3 (OCZ) της Corsair... άστο disabled και δες κι άλλα tips εδώ http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα