gkpapad Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Πως μπορω με δεξι κλικ να ανοιξω νεο ταμπ σε Internet Explorer 9;.Οτι και να κανω δεν το βρισκω.Και συγκεκριμενα για νεο σαιτ,οχι στο ιδιο.
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ctrl+T ή το «τετραγωνάκι» που ναι κολλητά στο ανοιχτό tab. Δεν είδα το «δεξί click». edit 2: Δεξί click πάνω στο tab και New Tab;
gkpapad Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 οταν κανω δεξι κλικ χανω την σελιδα που ειμαι,ενω θελω να την κρατησω.
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 οταν κανω δεξι κλικ χανω την σελιδα που ειμαι,ενω θελω να την κρατησω. (είμαι στα αγγλικά, δεν ξέρω πως το έχει ακριβώς στα ελληνικά) δεξί κλικ-> duplicate tab
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 που στον explorer το βρισκω; Πάνω στο ήδη ανοιχτό tab
gkpapad Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 πουντο ρε παιδια κανω δεξι κλικ αλλα πουθενα.Βασικα απο τους σελιδοδεικτες οταν παω να κανω δεξι κλικ σε αλλη σελιδα δεν μπορω να ανοιξω αλλο ταμπ.
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 πουντο ρε παιδια κανω δεξι κλικ αλλα πουθενα.Βασικα απο τους σελιδοδεικτες οταν παω να κανω δεξι κλικ σε αλλη σελιδα δεν μπορω να ανοιξω αλλο ταμπ. δες λίγο, αυτό δεν στο έχει; Ούτε η συντόμευση ctrl+K δουλεύει;
gkpapad Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 οχι δεν το εχει.Στον Μοζιλλα πηγαινοντας στα αγαπημενα και κανοντας δεξι κλικ βγαινει καινουργιο tab.Αυτο χρειαζομαι.
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δηλ. για να καταλάβουμε, αυτό που θες είναι ν ανοίγουν τα bookmarks σε ξεχωριστό tab κι όχι στο τρέχον;
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 οχι δεν το εχει.Στον Μοζιλλα πηγαινοντας στα αγαπημενα και κανοντας δεξι κλικ βγαινει καινουργιο tab.Αυτο χρειαζομαι. σε μένα το έχει κανονικά αυτό που λες, στην έκδοση που έχω στο screenshot
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Alt+C και πατάς είτε το βελάκι στο τέλος κάθε bookmark είτε Ctrl+click. Απ το menu δεν ξέρω αν γίνεται.
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 βρήκα αυτό στο google I found the answer. 1. Under Tools click Internet Options 2. In General at Tabs click Settings 3.Then under When a new Tab is opened click ( The new tab page) and that fixes it κάνει τίποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα