big_sofos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 γειά σας και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.... να πώ ότι σε αυτό που θα ρωτήσω έψαξα αλλά δεν βρήκα.! ψάχνω λοιπόν ένα πρόγραμμα για ηχογράφηση στον υπολογιστή δουλεύω τα windows 7 64 bit. ψάχνω εύκολο πρόγραμμα μιας και είμαι αρχάριος κατέβασα το cubase αλλά δεν κατάλαβα τίποτα συνενόηση μπουζούκι δηλαδή.... ηχογραφώ μόνο φωνή se instrumental κομάτι... χωρίς κιθάρα μπάσο πιάνο και ότιδήποτε άλλο αλλά θέλω το πρόγραμμα να εχει πολυκάναλη επιλογή για να κάνω μιχ την φωνή....απο πάνω άλλες κτλπ.. η κάρτα μου είναι η emu 0404 usb το μικρόφωνο είναι πυκνωτικό το BEHRINGER: C-1 ελπίζω να ξέρει κάπιος ευχαριστώ για τον χρόνο σας..
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Για δες για αρχή το δωρεάν Audacity. Υποστηρίζει μια χαρά projects με πολλαπλά tracks, μίξη αυτών κλπ. Αν δε σε βολέψει, πάμε μετά στα εμπορικά τύπου Cubase...
big_sofos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 πιο είναι καλύτερο στα αυτά τα 2 που μου είπατε και εύκολο;;; και αν δεν σας είναι δύσκολο να μου πείτε τα "setting" που πρέπει να κάνω ώστε να πέρνει τον ήχο απο την κάρτα την εξωτερική...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Για δες για αρχή το δωρεάν Audacity. υπόψιν είναι beta για τα 7άρια
warlock9_0 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 βάλε το reaper, σχεδόν δωρεάν, πανάλαφρο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα πανάκριβα daw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα