Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτα τα κολπακια εγγυηση τιμης κλπ μου θυμιζουν τηλεμαρκετινγκ για να μην πω τπτ ποιο χοντρο

αμα εισαι εταιρεια σοβαρη σκαναρεις συνεχως την αγορα και ξερεις που βρισκεσαι σε σχεση με τους ανταγωνιστες σου,χτιζεις την εικονα σου,τις υπηρεσιες σου και τον τιμοκαταλογο σου και δεν χρειαζεσαι τετοιες προωθητικες ενεργειες του κωλου

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε email που διαφήμιζε την εγγύηση τιμής και δώρο 10 ευρώ για αγορά....αλλά στο δώρο δεν είχε κωδικό!!! δεν μπορείς να το πάρεις!

Σε ολους ηρθε σημερα αυτο το mail, ειναι 10 ευρω δωρο για την πρωτη αγορα απο το "home" για αγορες ανω των 49 ευρω. Δεν ειναι κατι νεο, υπαρχει 2 μηνες. Ειναι εκεινο το παλιο δεκαρικο που οι εξυπνοι τυποι του μαγαζιου εβαλαν κατα λαθος χωρις να σκεφτουν οτι επρεπε να εχει πλαφον κλπ! Το καταλαβαν λιγο αργα (αφου εγινε ο πανικος) και εβαλαν λιγες μερες μετα ελαχιστο ποσο αγορας τα 49 ευρω! :mrgreen:

@red

Φιλε "Ο" ειναι τρικ η ολη φαση και σκοπο εχει να πεισει τους ασχετους οτι το (καθε) μαγαζι εχει τις καλυτερες τιμες, γι αυτο και υποτιθεται δινει εγγυηση τιμης. Ελπιζει δλδ οτι θα εχει μεγαλυτερο κερδος απο το πιασιμο ψαριων απο την ζημια που θα εχει απο τους ελαχιστους ψαγμενους που θα το κυνηγησουν. Το ερωτημα βεβαια ειναι αν θα τιμησουν αυτο που λενε η με "κολπακια" θα ξεγλιστρησουν.

Δημοσ.

Επειδή πέρασαν πολλά χρόνια από τότε (2004) και να το αναφέρω δημόσια δεν νομίζω ότι πλέον έχει σημασία,

Για μένα και ίσως και για άλλους, έχει. Οπότε για πες :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον παιδια τα κουφα συνεχιζονται!!!!!Απο σημερα αλλαξαν οι οροι παραλαβης.Αν χρεωσεις πιστωτικη καρτα(η με τραπεζικη καταθεση)σου δινει δωρεαν παραλαβη απο ΕΛΤΑ?ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ.

Σχολιο??

Δημοσ.

Λοιπον παιδια τα κουφα συνεχιζονται!!!!!Απο σημερα αλλαξαν οι οροι παραλαβης.Αν χρεωσεις πιστωτικη καρτα(η με τραπεζικη καταθεση)σου δινει δωρεαν παραλαβη απο ΕΛΤΑ?ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ.

Σχολιο??

Κατι ακουσα οτι θα κλεισουν τα 26 καταστηματα σε ολη την ελλαδα.

Δημοσ.

Λογικο μου φαινεται αφου πλεον οι παραδοσεις απο οτι λενε θα γινονται ή με ταχυμεταφορες ή με ελτα.

Πολυ κριμα, γιατι τα παιδια στο τοπικο καταστημα (Χανιων) ειναι πολυ εξυπηρετικα και παντα με το χαμογελο.

Δημοσ.

Λογικο μου φαινεται αφου πλεον οι παραδοσεις απο οτι λενε θα γινονται ή με ταχυμεταφορες ή με ελτα.

Πολυ κριμα, γιατι τα παιδια στο τοπικο καταστημα (Χανιων) ειναι πολυ εξυπηρετικα και παντα με το χαμογελο.

'Ετσι ακριβώς είναι. Πολύ καλά και πολύ εξυπηρετικά παιδιά.... Πολύ λυπάμαι..

Δημοσ.

Ετσι ακριβος κριμα για ολα τα ατομα που δουλευαν :(

Κριμα για ολους οσους απολυθηκαν.

Σαν ευκολία πάντως και μετα την χρέωση των 2 ευρω που ειχαν βαλει στα καταστηματα ο νεος τροπος ειναι καλύτερος για εμας.

Παραγγελνεις και πας στο Ελτα της γειτονιας σου και παραλαμβανεις τσαμπα..

Προσωπικά δεν ειχα καταστημα getitnow κοντα οπότε ο νεος τρόπος ειναι σαφως πολύ καλύτερος.

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβως ετσι.

Για να παραλαβεις ΔΩΡΕΑΝ μεσω ελτα θελει πιστωτικη καρτα (ουτε καν PAYPAL)....

ΜΟνο πανω απο 29 ευρω παραλαμβανεις ΕΣΥ (δε στο φερνουν) απο σημειο SPEEDEX και κατω απο το ποσο αυτο χρεωνεσαι 2 ευρω.

• Moderators
Δημοσ.

Σαν ευκολία πάντως και μετα την χρέωση των 2 ευρω που ειχαν βαλει στα καταστηματα ο νεος τροπος ειναι καλύτερος για εμας.

Παραγγελνεις και πας στο Ελτα της γειτονιας σου και παραλαμβανεις τσαμπα..

Μετα απο ποσες μερες; Πως πας ελτα; Χωρις χαρτακι απο ταχυδρομο; Χωρις αναμονες στις ουρες εκει μεσα;

Δεν ξερετε τι εχετε να τραβηξετε οσοι δοκιμασετε να παραλαβετε απο ταχυδρομειο. Σκεφτειτε μονο οτι τα ΕΛΤΑ εχουν καταντησει ο μονος λογος να σκεφτεσαι τις αγορες απο αμαζον. (εκτος αν δουλευει καποιος στο ταχυδρομειο.- )

Δημοσ.

Λοιπόν λέει ότι δίνει τη διαφορά επί δύο μόνο αν τους το πας σε εκτυπωμένο φυλλάδιο δηλαδή ακυρώνει μονομιάς σχεδόν όλα τα καταστήματα που βρίσκονται στο skroutz. Τώρα αυτά που βγάζουν φυλλάδιο δεν είναι και πολλά και συνήθως είναι ακριβά. Από που να τους πάω φυλλάδιο από το public ή το multirama ; Αφού οι ίδιοι είναι....

Δημοσ.

Με βάση το χάρτη που έχει στο σάιτ, δεν παραλαμβάνεις δωρεάν από ταχυδρομείο αλλά από ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ. Είναι κάπως περιορισμένα τα σημεία εξυπηρέτησης νομίζω, στο Δήμο Αθηναίων έχει μόνο ένα, στη Μιχαλακοπούλου. Από το ταχυδρομείο πάντως, με τις ατέλειωτες ώρες αναμονής, καλύτερα θα είναι , θέλω να πιστεύω...

Δημοσ.

αυτα τα κολπακια εγγυηση τιμης κλπ μου θυμιζουν τηλεμαρκετινγκ για να μην πω τπτ ποιο χοντρο

αμα εισαι εταιρεια σοβαρη σκαναρεις συνεχως την αγορα και ξερεις που βρισκεσαι σε σχεση με τους ανταγωνιστες σου,χτιζεις την εικονα σου,τις υπηρεσιες σου και τον τιμοκαταλογο σου και δεν χρειαζεσαι τετοιες προωθητικες ενεργειες του κωλου

Το έγραψες κάπως "ωμά" αλλά συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! :)

Ένα άλλο κακο παραδειγμα κατα τη γνωμη μου ειναι το "παζαρεψε το" του κωτσοβολου. Τι αηδιες ειναι αυτες! Γιατι δε μου κανεις εξ αρχης την καλυτερη τιμη που μπορεις; Θες να μεγιστοποιησεις το κερδος σου οσο γινεται περισσοτερο, εις βαρος καποιων κορόιδων; Τι σου φταιω εγώ για να ασχολουμαι, δεν εχω χρονο για αυτα! :lol:

Καλό παράδειγμα; Αυτό! http://www.thomann.de/gr/compinfo.html Πριν από κάποια χρονια που ψωνιζα διαφορα απο εκει, ηταν αψογοι. Ακομα και η περιγραφη εμπνεει σεβασμο και εμπιστοσυνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...