chria1979 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Το Getitnow.gr έβγαλε μια υπηρεσία μέχρι 31/12 και σου επιστρέφει τη διαφορά επί 2 αν το αγοράσεις και μετά το βρεις φθηνότερα σε φυλλάδιο προσφορών. http://www.getitnow.gr/promos-egguisi Έχει και εγγύηση παράδοσης, αν δεν το πάρεις στο χρόνο που λέει, παίρνεις τα λεφτά σου πίσω ή σου δίνει έκπτωση στην επόμενη παραγγελία. (Αν δεν ταιριάζει σ αυτό το forum, μετακινήστε το mods)
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εγγύηση επί της.. Εγγύησης δίνει ? γιατί είχαμε ένα τέτοιο περιστατικό πρόσφατα.. > http://www.insomnia.gr/topic/429868-service-dell-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7%CF%82/page__p__4445022__fromsearch__1#entry4445022 και είναι αλήθεια ότι κάτω από ένα ποσό πληρώνεις μεταφορικά για να πάει το προϊόν από τις κεντρικές αποθήκες στο κατάστημα παραλαβής ?.. !!
louben Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εγγύηση επί της.. Εγγύησης δίνει ? γιατί είχαμε ένα τέτοιο περιστατικό πρόσφατα.. > http://www.insomnia.gr/topic/429868-service-dell-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7%CF%82/page__p__4445022__fromsearch__1#entry4445022 και είναι αλήθεια ότι κάτω από ένα ποσό πληρώνεις μεταφορικά για να πάει το προϊόν από τις κεντρικές αποθήκες στο κατάστημα παραλαβής ?.. !! Κλασικη περιπτωση αντιστροφου μαρκετιγκ. Και προβλημα με τις εγγυησεις υπαρχει (δες παραπανω-παραεισαγωγη???) και οντως για αγορες κατω απο 29 ευρω υπαρχει χρεωση.EDIT( απο το site) Δωρεάν Παραλαβή από Φυσικό Σημείο Εξυπηρέτησης Getitnow.gr για παραγγελίες άνω των 29€ και με χρέωση 2€ για παραγγελίες οποιουδήποτε χαμηλότερου ποσού προσκομίζοντας τον κωδικό της παραγγελίας σας, αφού την έχετε τοποθετήσει είτε στο site είτε τηλεφωνικά. ΚΑτα τα αλλα θα βρουνε πελατες που βρηκαν ενα προιον φτηνοτερο κτλ.. Αλλα δεν τους νοιαζει που χανουν αυτους που ηδη εχουν.....
chria1979 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Από τη στιγμή που στα καταστήματα δεν κρατάνε απόθεμα, προφανώς δεν τους συμφέρει να στέλνουν μικρές παραγγελίες από τα κεντρικά, πχ ένα mouse.
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Από τη στιγμή που στα καταστήματα δεν κρατάνε απόθεμα, προφανώς δεν τους συμφέρει να στέλνουν μικρές παραγγελίες από τα κεντρικά, πχ ένα mouse. Το τι τους συμφέρει είναι δική τους δουλειά .. στο Skroutz όμως το "mouse' παρουσιάζεται 2 ευρώ φτηνότερο ενώ τελικά δεν είναι ..και any way επειδή έχω αγοράσει και εγώ λαπτοπ από το κατάστημα αυτό περιμένω να δω τι θα γίνει με την εγγύηση του παλικαριού που είναι και το σοβαρό θέμα...
Peavy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πιο παλιά πάντως είχα πάρει αρκετά πράγματα πάντως κάτω των 29 ευρώ και δεν υπήρχε τοτε αυτο το θέμα με τα 2 ευρώ, αν δεν θέλουν τα 25ευρα δεν πειράζει βάζω κατι παραπάνω και στηρίζω τα μαγαζιά της γειτονιάς μου!!!
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εγγύηση επί της.. Εγγύησης δίνει ? γιατί είχαμε ένα τέτοιο περιστατικό πρόσφατα.. > http://www.insomnia.gr/topic/429868-service-dell-%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7%CF%82/page__p__4445022__fromsearch__1#entry4445022 και είναι αλήθεια ότι κάτω από ένα ποσό πληρώνεις μεταφορικά για να πάει το προϊόν από τις κεντρικές αποθήκες στο κατάστημα παραλαβής ?.. !! και επειδή το σωστό πρέπει να διατυπώνετε όπως κ το σφάλμα για να είμαστε δίκαιοι,, Όλοι εμείς που έχουμε πάρει laptop από το συγκεκριμένο κατάστημα μπορούμε να είμαστε ξανά ήσυχοι, αφού δόθηκε λύση από το κατάστημα στο πρόβλημα του φίλου μας.. Link > http://www.insomnia.gr/topic/429868-service-dell-%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%b7%cf%82/page__view__findpost__p__4454938
chria1979 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά αυτή την επιστροφή διαφοράς την έχει δοκιμάσει κανείς; Την έχω δει κατά καιρούς σε διάφορα καταστήματα αλλά δεν έχω προσωπική γνώμη. Οι όροι φαίνονται σαφείς, υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξω;;
mtzs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Κλασικη περιπτωση αντιστροφου μαρκετιγκ. Και προβλημα με τις εγγυησεις υπαρχει (δες παραπανω-παραεισαγωγη???) και οντως για αγορες κατω απο 29 ευρω υπαρχει χρεωση.EDIT( απο το site) Εγω απ οτι διαβασα και καταλαβα το προβλημα στην εγγυηση ηταν της ιδιας της DELL. Να λεμε του στραβου το δικιο οσες φορες εχω αγορασει απ το συγκεκριμενο καταστημα και χρειασθηκε να καλυφθω απο εγγυηση εξυπηρετηθηκα απο το service της αντιπροσωπιας χωρις κανενα προβλημα. Επιπροσθετως στην μια περιπτωση τους ζητησα αποδειξη αγορας μετα απο σχεδον εναν χρονο (την ειχα χασει) για το ενα προιον που εβγαλε προβλημα και μου την εστειλαν με mail την επομενη μερα. Προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο μαγαζι και συν τοις αλλοις ειναι απο τα λιγα του χωρου που εχει δειξει οτι σεβεται τους πελατες του, για οσους γνωριζουν την ιστορια με την Philips 22T1 FullHD στα 113 ευρω!!!! Εξαντληθηκε το προιον στα 113 (λογικο ηταν) και σε οσους δεν ειχαν παραλαβει εστειλαν 23αρα στην ιδια τιμη!!! Σε αντιθεση με το περυσινο του Παπασωτηριου και το ΠΣ3-250GB στα 200 ευρω!! Και για να προλαβω τους καλοθελητες δεν εχω καμια σχεση με τον χωρο. Απλα τα σωστα να λεγονται!!!
Belial Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Έχω προσωπική εμπειρία από Μεγάλο πολυκατάστημα, τηλεόραση που είχε ένα Α-ποσό περίπου 1000 ευρώ, σε κυριακάτικη εφημερίδα στην επόμενη σελίδα σε προσφορά από άλλο κατάστημα, τουλάχιστον 200-250 ευρώ κάτω , στην διαφήμιση του πολυκαταστήματος αν βρείτε φτηνότερα σας επιστρέφουμε στο διπλάσιο το ποσό της διαφοράς. Με την εφημερίδα πάω στο μαγαζί και ζητάω να αγοράσω την τηλεόραση, ίδιο μοντέλο και στις 2 διαφημίσεις, στο ταμείο η υπεύθυνος του καταστήματος μόλις κατάλαβε τί συμβαίνει έκανε ένα τηλεφώνημα και η τιμή της τηλεόρασης ως δια μαγείας άλλαξε τιμή ενώ μόλις είχα ρωτήσει την τιμή της, όσο και των ανταγωνιστών. Σε αυτό το πολυκατάστημα δεν έχω αγοράσει ούτε καρφίτσα από τότε.
scullyist Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί αποφεύγεις να αναφέρεις το όνομα του Bebial, δεν αξίζουν την προστασία σου σύμφωνα με τα λεγόμενα σου αλλά έκθεση στο καταναλωτικό κοινό, για να ξέρουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε.
chria1979 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Έχω προσωπική εμπειρία από Μεγάλο πολυκατάστημα, τηλεόραση που είχε ένα Α-ποσό περίπου 1000 ευρώ, σε κυριακάτικη εφημερίδα στην επόμενη σελίδα σε προσφορά από άλλο κατάστημα, τουλάχιστον 200-250 ευρώ κάτω , στην διαφήμιση του πολυκαταστήματος αν βρείτε φτηνότερα σας επιστρέφουμε στο διπλάσιο το ποσό της διαφοράς. Με την εφημερίδα πάω στο μαγαζί και ζητάω να αγοράσω την τηλεόραση, ίδιο μοντέλο και στις 2 διαφημίσεις, στο ταμείο η υπεύθυνος του καταστήματος μόλις κατάλαβε τί συμβαίνει έκανε ένα τηλεφώνημα και η τιμή της τηλεόρασης ως δια μαγείας άλλαξε τιμή ενώ μόλις είχα ρωτήσει την τιμή της, όσο και των ανταγωνιστών. Σε αυτό το πολυκατάστημα δεν έχω αγοράσει ούτε καρφίτσα από τότε. Για ποιο λες?
Belial Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή πέρασαν πολλά χρόνια από τότε (2004) και να το αναφέρω δημόσια δεν νομίζω ότι πλέον έχει σημασία, απλά ήθελα να το αναφέρω σαν πρακτική (παράδειγμα) που μου συνέβη. Πρός Θεού δεν λέω ότι το getitnow θα κάνει το ίδιο εύχομαι να έχουν αλλάξει πολλά από τότε.
chria1979 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως οι όροι είναι σαφείς στην περίπτωση του Getitnow, δεν νομίζω να παίζουν ψιλά γράμματα... Και δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί τους.
achilles_g_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Σήμερα μου ήρθε email που διαφήμιζε την εγγύηση τιμής και δώρο 10 ευρώ για αγορά....αλλά στο δώρο δεν είχε κωδικό!!! δεν μπορείς να το πάρεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα