LuNaTiC Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Σύντομα θα στήσω το νέο σύστημά μου και ή ερώτηση είναι... Προτείνετε να προχωρήσω σε ένα clean φρέσκο install των Windows 7 ή να μεταφέρω κάπως την ήδη υπάρχουσα? Επίσης την ιδέα του να εγκαταστήσω κάποια BETA των Windows 8 για το κύριο μου μηχάνημα πως την βλέπετε? Τα έχω καιρό τώρα στο λαπτοπ μου χωρίς να έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα ΕΑΝ προτείνετε μεταφορά του λειτουργικού θα με ενδιέφερε κάποιο πρόγραμμα και ένα how to ! Ευχαριστώ
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Και μόνο με την πιθανότητα κάτι, έστω και μικρό, να μην πάει καλά, εγώ θα έκανα clean install. Για τα windows 8, τον Φεβρουάριο φημολογείται ότι θα βγει επίσημη beta. Εκείνη θα την δοκίμαζα για κύριο λειτουργικό και βλέπουμε...
karmen1983 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Αν μιλούσαμε για το ίδιο μηχάνημα και απλά αλλαγή δίσκου ΝΑΙ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα Image με το Acronis να το ρίξεις πάνω στον νέο δίσκο και έτοιμος. Αν μιλάμε όμως για άλλο μηχάνημα τότε ΟΧΙ απο μένα... Τα windows 8 μπορείς να τα δοκιμάσεις και σε ένα virtual machine να δεις τι λένε και πως πάνε. @alexzzz καλορίζικος και σιδεροκέφαλος
LuNaTiC Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ υπέρ του clean είμαι απλά είπα μήπως γλιτώσω φασαρία
cabdik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 κι εγω συμφωνω με την Karmen. αφου μιλαμε για ΝΕΟ συστημα!!
filip123go Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ στην θέση σου clean istall θα έκανα..! Η Καρμεν έβαλε τα γιορτινά της :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα