bachtis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Χαίρετε παίδες!!!! Λοιπόν, έχω φτιάξει για την πτυχιακή μου κάτι αρχεία σε After Effects, πάτησα render και δημιουργήθηκαν αρχεία avi. Αυτά τα αρχεία παίζουν κανονικότατα στον υπολογιστή μου. Θέλω όμως να τα γράψω σε dvd πρώτον για να τα παραδώσω με την πτυχιακή και δεύτερον για back up. Όταν τα γράφω σε dvd όμως δεν τα ανοίγει!! Δηλαδή μπαίνω στο dvd, πατάω διπλό κλικ σε κάποιο από τα βίντεο και δεν τα ανοίγει. Τί φταίει;;
Sarandis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Σου βγάζει κάποιο σφάλμα; Σε άλλο pc δοκιμή απο περιέργεια;
TheELF Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 1. Αν η «φέτα» δεν βλέπει avi δεν θα τα παίξει ποτέ. 2. Αν βλέπει avi αλλά δεν βλέπει τα συγκεκριμένα τότε άνοιξέ τα με το MediaInfo για να δεις με τη codec είναι,δεν θα το υποστηρίζει η «φέτα». 3.τα μετατρέπεις σε απλό DVD με το DVD Flick ή ακόμα καλλίτερα για να μην έχεις την παραμικρή απώλεια βάλε το after effects να σου το βγάλει απευθείας σε mpeg2 (αν έχει τέτοια δυνατότητα)
bachtis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 @Sarandis: Ναι σε 3 διαφορετικούς για την ακρίβεια... @TheElf: Τί είναι η φέτα;
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 «φέτα» λέμε τα ξεχωριστά κομμάτια στο κόσμο του Hi-fi δηλαδή και τα απλά dvd που έχουμε για να βλέπουμε ταινίες. Εσύ αν τα εξάγεις σαν dvd από το after effects τότε χρειάζεσαι και κάποιο πρόγραμμα που να βλέπει dvd στον Η/Υ για να σου τα ανοίξει. Τρέξε το vlc και πάνε file->open disc και άνοιξε το οδηγό με το δισκάκι που έφτιαξες,το παίζει έτσι;;
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Κάντο σε dvd-video με το Flick που λέει ο ELF και είσαι εντάξει.
bachtis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Όταν κάνω τη μετατροπή με dvd flick μου λέει ότι δεν έχει usable video track... Sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση, απλά το είχα αφήσει...
TheELF Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Όταν κάνω τη μετατροπή με dvd flick μου λέει ότι δεν έχει usable video track... Sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση, απλά το είχα αφήσει... Τρέξε το MediaInfo view->text και δώσε μας το αποτέλεσμα να δούμε τι αρχεία είναι.
bachtis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 General Complete name : C:\Documents and Settings\bach\My Documents\Δημήτρης\TEI\ΠΤΥΧΙΑΚΗ\Μητσάρας\1.avi Format : AVI Format/Info : Audio Video Interleave File size : 281 MiB Duration : 9s 409ms Overall bit rate : 250 Mbps Video ID : 0 Format : RGB Codec ID : 0x00000000 Codec ID/Info : Basic Windows bitmap format. 1, 4 and 8 bpp versions are palettised. 16, 24 and 32bpp contain raw RGB samples Duration : 9s 409ms Bit rate : 249 Mbps Width : 720 pixels Height : 480 pixels Display aspect ratio : 3:2 Frame rate : 29.970 fps Standard : NTSC Bit depth : 8 bits Bits/(Pixel*Frame) : 24.000 Stream size : 279 MiB (99%) Audio ID : 1 Format : PCM Format settings, Endianness : Little Format settings, Sign : Signed Codec ID : 1 Duration : 9s 409ms Bit rate mode : Constant Bit rate : 1 536 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 48.0 KHz Bit depth : 16 bits Stream size : 1.72 MiB (1%) Interleave, duration : 941 ms (28.20 video frames) Interleave, preload duration : 1000 ms
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ασυμπίεστο το έβγαλες; 280ΜΒ για 9.5'' Κάντο render σε DV-AVI NTSC (NTSC γιατί είναι 720Χ480 το μέγεθος) ή σε κάποιο συμπιεσμένο μέγεθος ή έστω σε mpeg2 για να είναι απολύτως συμβατό με το πρότυπο DVD Video.
bachtis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει το εξής ζήτημα. Τα αρχεία του After effects δε δουλεύουν. Το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να τα ξαναφτιάξω... Υπάρχει τρόπος να τα μετατρέψω μέσω άλλου προγράμματος; Υπάρχει το εξής ζήτημα. Τα αρχεία του After effects δε δουλεύουν. Το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να τα ξαναφτιάξω... Υπάρχει τρόπος να τα μετατρέψω μέσω άλλου προγράμματος; Δοκίμασα να το κάνω με το Foxtab video converter. Και δεν μου το κάνει μετατροπή...
micos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασες μέσα από το after effects να κάνεις μετατροπή; Να βάλεις δηλαδή το βίντεο και να το ξανακάνεις εξαγωγή; Επίσης δες και το format factory, το freemake video converter ή το avidemux2; Αν αποτύχουν όλα τα υπόλοιπα δοκίμασε και με το εμπορικό και επαγγελματικό Canopus ProCoder.
bachtis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Με έσωσες!!! Το έκανα render κι είμαι κομπλέ!!! Τώρα κάτι τελευταίο. Για να το πάω σαν ενιαίο βίντεο κι όχι σαν μικρά βιντεάκια, πώς μπορώ να τα ενώσω; Το δοκίμασα με το Easy video joiner, αλλά μου κολλούσαν τα βιντεάκια... Υπάρχει δυνατότητα να τα ενώσω χωρίς να κολλάνε;;
TheELF Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει δυνατότητα να τα ενώσω χωρίς να κολλάνε;; Αν τα έκανες render όλα με της ίδιες ρυθμίσεις τότε κανονικά δεν έπρεπε να κολλάει τίποτα. Αν έχουν διαφορές τότε άστο,μόνο αν τα βάλεις όλα μαζί σε κάποιο video editor και τα ξανά κάνεις render σαν ενιαίο βίντεο πλέων.
micos000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Γιατί δεν τα βάζεις όλα μαζί στο ae, το ένα πίσω από το άλλο και μετά να τα κάνεις όλα μαζί render; Πάντως, όπως είπε και ο elf, αν έχουν ακριβώς τα ίδια στοιχεία (ανάλυση, fps, ήχος) μπορείς να τα ενώσεις άνετα με το avidemux2. Τα ρίχνεις ένα ένα στο πρόγραμμα και σώζεις στην ίδια μορφή που έχουν και τα αρχικά. Τα Video και Audio τα αφήνεις στο Copy. Αν όμως χρησιμοποίησες διαφορετικές ρυθμίσεις θα πρέπει να ξαναγίνει render για να ενωθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα