Rabican Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα σε ολους. Ζητω συγνωμη αν ποσταρω σε λαθος section, οποτε αν καποιος mod κρινει οτι ειμαι φαουλ ας το μεταφερει στο σωστο! ψαχνομαι για κανενα free DLNA server για το PC μου (Win7 Ultimate X86). Καθοτι λεφτα για NAS δεν παιζουν ακομη (οταν με το καλο παρω ενα θα ριξω 2 δισκους ΤΒ να παιξω και με RAID και ολα κομπλε), προσπαθω να βολευτω με το PC μου. η τηλεοραση ειναι μια LG LED DLNA. Στο pc σηκωσα το media player αλλα με εκνευριζει διοτι δεν παιζουν οι υποτιτλοι στην τηλεοραση, ενω πρεπει καθε ταινια που θελω να δω να την ριχνω στο folder του media player (C\users\XXXX\Libraries\videos). Μετα δοκιμασα το TVMobili το οποιο μου φανηκε ΟΚ αφου ρυθμιζα εγω ποιο folder θα βλεπει η TV. ομως ειχε καποια σοβαρα μειον αυτο το ρημαδι: -δεν υποστηριζε τα πληκτρα fastforward και rewind στο τηλεκοντρολ -ακομη και αν πηγαινα με το πληκτρο πλοηγησης του τηλεκοντρολ στο menu να πατησω fast forward πηγαινε ΜΟΝΟ 2x και το rewind δεν το υποστηριζε -στο "pause" μετα απο 3-4 λεπτα ξεκιναγε να παιζει μονη της η ταινια (και φανταστειτε σπασιμο οταν δεν εχεις καθολου rewind!!!!!μπηκα να κανω ενα μπανιο και ειχα χασει 10 λεπτα ταινιας και οταν το πηγα απο την αρχη (αφου δεν ειχα rewind) να το κανω fast forward, ειχα μονο 2χ!!!loooooooooooool). για δωστε τα xenon σας για κανα καλο DLNA server.... ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 http://www.tvmobili.com/ http://tversity.com/ δοκίμασε αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω φιλε. τελικα μπαρουφες ελεγα. το TVmobili μια χαρα παιζει, απλα το θεμα ειναι οτι σε καποια avi αρχεια δεν εχω fast forward και rewind (!!!), αγνωστο γιατι..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα