Arabas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλημέρες. Λοιπόν όπως μάλλον θα καταλάβατε το ερώτημα μου είναι μάλλον απλό. Θα αγοράσω κάρτα γραφικών.Τώρα.Εννοώ οτι δε θα περιμένω να πέσουνε τιμές κλπ. Είμαι ανάμεσα στο να πάω σε μια 5970 ή σε 2Χ5850. Θεωρητικά θα δώσω ίδια χρήματα και στις 2 περιπτώσεις. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το ποιά απο τις 2 περιπτώσεις ειναι καλύτερη και φυσικά αν υπάρχει ανάλογη προταση απο NVIDIA στα ίδια λεφτά. Ευχαριστώ πολύ.
ninos30 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ο Moldovan έχει δίκιο. Λόγω των optimized drivers της AMD, παρ' ότι από HW άποψη η σειρά 58xx είναι ανώτερη της 68xx, οι δεύτερες κάνουν καλύτερο scaling και αποδίδουν καλύτερα σε CF
Arabas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ναι περίεργο που δεν πέρασε καθόλου απο το μυαλό μου. Την περίπτωση της nvidia δεν την βλέπουμε πουθενά ε?
ninos30 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά κάρτες είναι οι NVidia. Απλώς έχουν χειρότερο VFM (Value for Money)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα