koslibpro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 +1 Βασικά με νοιάζει πως τις κλέψανε, ωστε αμα ειναι κανα καλο κόλπο να το κανουμε κι εμεις... +1000
ntellos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Η φωτιά ξανακαλύφτηκε για 300τη φορά στην Ελλάδα. Κάθε μία Τ χρονική περίοδο (λες και έχει cooldown) βγαίνει ένας solo καριέρα ΕΛΛΗΝΑΣ (πάντα) χάκερ που κλέβει λεφτά από πιστωτικές/τράπεζες, με εντελώς διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο κάθε φορά. ΥΓ: Δεν θα ξαφνιαστώ αν το δω σε καμιά βδομάδα σε όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων με τίτλο "Έρχονται να τον πάρουν στην ΝΑΣΑ"
theomalegan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νομίζω να ξέφευγε από τα μεγάλα κανάλια εάν δεν ήταν ράδιο αρβύλα ...
REDODIN7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα όταν κλέβουν τράπεζες απλά δεν με νοιάζει. Συμφωνω απολυτα !!!! http://www.youtube.com/watch?v=myfetwoS910
FarCry Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα όταν κλέβουν τράπεζες απλά δεν με νοιάζει. θα πρεπει να σε νοιαζει διοτι η σημερινη κριση βασιζεται στη διασωση των τραπεζων και οχι των πολιτων. αρα οταν κλεβουν μια τραπεζα θα χρειαστει κατοπιν και να τη σωσουν οποτε θα κοψουν απο το μισθο σου,. σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει δηλαδη εκτος αν εισαι ο κλεφτης οποτε αλλαζει το πραγμα
REDODIN7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 θα πρεπει να σε νοιαζει διοτι η σημερινη κριση βασιζεται στη διασωση των τραπεζων και οχι των πολιτων. αρα οταν κλεβουν μια τραπεζα θα χρειαστει κατοπιν και να τη σωσουν οποτε θα κοψουν απο το μισθο σου,. σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει δηλαδη εκτος αν εισαι ο κλεφτης οποτε αλλαζει το πραγμα Νομιζω οτι τα καλυπτουν ασφαλιστικες αλλα και ετσι να μην ειναι το κοψιμο ενως μισθου δεν εξαρτατε απο αυτο αλλα απο μερικα τσιμανια που παιζουν ομολογα ταμειων λες και παιζουν μονοπολη!!
LRoi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να επενδύεις χρήματα από εγκληματικές ενέργειες στο χρηματιστήριο, ειδικά αυτή την εποχή?
PETROS13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να επενδύεις χρήματα από εγκληματικές ενέργειες στο χρηματιστήριο, ειδικά αυτή την εποχή? 1) Απλά ηλίθιος 2) να έχει κάποιος έναν απώτερο σκοπό 3) να μην ξέρεις τι να τα κάνεις τόσο χρήματα
paragontikos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα όταν κλέβουν τράπεζες απλά δεν με νοιάζει. +1
Jason13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εγω με 1 εκτομμυριο ζουσα για ολη μου τη ζωη πλουσιος και χωρις μετοχες Η απληστια εφαγε τον κλεφτη.
mants118 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 αφήσανε καλό βιογραφικό τα παιδιά πάντως... σύντομα θα είναι υπάλληλοι εκεί που κάνανε την απάτη..
speedman_26 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι η μόνη υπηρεσία που δουλεύει σωστά στην Ελλάδα. Μπράβο στα παιδια κάνουν φοβερή δουλεια.
PaNtErAz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Τρομερή δουλειά κάνουν. Ειδικά όταν συλαμβάνουν bloggers και twitterάδες..
FarCry Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να επενδύεις χρήματα από εγκληματικές ενέργειες στο χρηματιστήριο, ειδικά αυτή την εποχή? μηπως το εκαναν για ξεπλυμα χρηματος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα