Προς το περιεχόμενο

Βίντεο για desktop wallpaper..??? (σε win 7)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Πριν κάμποσο καιρό ετσι οπως παρακολουθούσα ενα επισοδειο μιας anime σειρας online,

πατησα κάτι πληκτρα (στο πληκτολογιο του λαπτοπ μου, στο ακυρο)

και ξαφνικα το βιντεο που έβλεπα μετατραπηκε σε φοντο επιφανειας εργασίας..

δλδ έπαιζε κανονικα το βίντεο "κι απο πανω του" υπηρχαν τα εικονιδια που εχω στην επιφανεια εργασιας..

θέλω να το ξανακάνω! παταω ολα τα πλήκτρα αλλά τιποτα! (δεν ξερω πως το καταφερα τοτε!)

Ξέρει κανείς πως γίνεται???

(συγνωμη αν έχει αναφερθεί ξανά το θεμα ή αν είμαι εκτός.. ειμαι καινουρια ^^ )

Δημοσ.

Το vlc εχει μια τετοια επιλογη αν θυμαμαι καλα...

Ναι, το κάνει άμα επιλέξεις DirectX video output στις ρυθμίσεις και μετά το βίντεο ως direct x wallpaper.

sensual δες λίγο εδώ:

http://www.howtogeek.com/howto/18167/set-a-video-as-your-desktop-wallpaper-with-vlc/

Δημοσ.

Θες το Dreamscene.

Το κατεβάζεις από τους υπάρχοντες συνδέσμους της σελίδας.

Μάλλον παίζει μόνο .wmv αρχεία βίντεο.

Όπα, τώρα κατάλαβα ότι το έκανες με το vlc αν και είναι διαφορετικό.

Δημοσ.

Δεν έχω το VLC (ούτε το είχα) δεν ξερω αν το κατεβασα/ενεργοποίησα ως δια μαγείας..

Το Dreamscene το κατέβασα χτες το ετρεξα ως admin το εψαξα.. έκανα έρανα..αλλα δεν καταλαβαινω πως λειτουργει..

(κι αν λειτουργεί σε βίντεο που βλέπω online δλδ σε βιντεο που δεν εχω κατεβασει στο pc μου)

θα δω το VLC που μου προτείνατε (ελπιζω να λειτουργει και για online βιντεακια)^_^

Ναι, το κάνει άμα επιλέξεις DirectX video output στις ρυθμίσεις και μετά το βίντεο ως direct x wallpaper.

sensual δες λίγο εδώ:

http://www.howtogeek.com/howto/18167/set-a-video-as-your-desktop-wallpaper-with-vlc/

Το κατέβασα.. Καθε φορα όμως που κανω επικολληση καποιο url κι επιλεγω αναπαραγωγη σταματαει να λειτουργει :/

Δημοσ.

Με ποιο πρόγραμμα έβλεπες τα βίντεο, θυμάσαι; Μπήκες απλά σε site μέσα από τον browser σου; Χρειάστηκε να κατεβάσεις πρώτα κάτι;

Δημοσ.

Με ποιο πρόγραμμα έβλεπες τα βίντεο, θυμάσαι; Μπήκες απλά σε site μέσα από τον browser σου; Χρειάστηκε να κατεβάσεις πρώτα κάτι;

Όχι! δν χρειαστηκε να κατεβάσω τίποτα..

Δεν έβλεπα με κανενα προγραμμα το βιντεο.. μπήκα ανοιξα τον firefox για να δω επισοδειο του bleach.. και πάτησα καταλάθος κατι πλήκτρα και το βιντεακι έγινε φόντο για το desktop ως δια μαγείας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...