Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα mp3 και θέλω να το κανω να επαναλαμβάνεται συνεχώς οσώτου λήξει ο χώρος του cd,διλαδή θέλω να πολλαπλασιασω τα κομματια του και να τα ενώσω ...ειναι για τα φυτα μου στον κήπο και θέλω να φιαξω cd με μία συγκεκριμένη μελλωδία...σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων..!!!

Δημοσ.

Για ένωση/κόψιμο τραγουδιών χρησιμοποιώ το Acoustica Mixcraft. Ελαφρύ πρόγραμμα και εύκολο στη χρήση.

Δημοσ.

αα ωραια θα το κατεβάσω αν ειναι ....σε ευχαριστώ ,δυστιχός δεν έχει repeat .....αν γνωριζει καποιος και κανα αλλο ευπροσδεκτο και τον ευχαριστώ..

Δημοσ.

Μπορείς και απλά να το εισάγεις όσες φορές χωράει σε ένα απλό πρόγραμμα εγγραφής όπως π.χ. το cdburnerxp να πατήσεις το burn και στην οθόνη που θα εμφανιστεί να επιλέξεις το no pause between traks (αν το υποστηρίζει η συσκευή σου) οπότε θα παίζει συνεχόμενα το ίδιο κομμάτι χωρίς διακοπές.

(Δεν θέλει τρόπο θέλει κόπο ^_^ )

Δημοσ.

Να σου κάνω μια ερώτηση. Μετά που θα τελειώσει το cd (στην 1 ώρα περίπου) τι θα γίνεται; Θα πηγαίνεις και θα το ξαναπατάς play; Δεν μπορεί να μην έχει ένα cd player δυνατότητα repeat. Ακόμα και τα πιο φθηνιάρικα που έχω δει έχουν 3 διαφορετικά repeat (a/b, track, disk)

Δημοσ.

εε λεω μαλλον να το γραψω σε dvd και θα εχει μια διαρκεια 10 ωρες ...παντος ναι ισχύει και αυτο που λες..

Δημοσ.

Σόρυ που θα το συνεχίσω, αλλά είπες ότι θα το γράψεις σε dvd. Που θα κάνεις την αναπαραγωγή όμως δεν είπες. Τα cd players δεν παίζουν dvd και το audio dvd δεν είναι και τόσο διαδεδομένο φορμάτ. Αν πρόκειται για dvd player τότε θα έχει σίγουρα repeat.

Δημοσ.

Καλα κανεις , ευχαριστω πολλι δηλαδη ενα μπ3 δεν θα μπορει να παιξει ; Επισης ξερεις αν θα μπορουσα να φτιαξω κατι σαν μενου που να περιεχει δυο τραγουδια;;

Δημοσ.

Καλα κανεις , ευχαριστω πολλι δηλαδη ενα μπ3 δεν θα μπορει να παιξει ;

Αν μας πεις επιτέλους τι συσκευή είναι αυτή στην οποία θες να παίζει η μουσική μπορεί και να σου απαντήσουμε.

Επισης ξερεις αν θα μπορουσα να φτιαξω κατι σαν μενου που να περιεχει δυο τραγουδια;;

Ακόμα για το πάνω θέμα μιλάμε εδώ;;; Ισχύει και πάλι η πάνω ερώτηση.

Δημοσ.

Το ίδιο και από 'μένα. Πρέπει να μας πεις τι συσκευή αναπαραγωγής θα βαλεις για να σου πούμε τι επιλογές έχεις. Πάντως, αν βάλεις dvd player Θα μπορεί να παίξει mp3. Τα απλά cd player δεν παίζουν mp3 εκτός αν το γράφουν πάνω.

Δημοσ.

Ναι συγνωμη θα γινει τελλικα με cd player , αγορασε ενα ο φιλος για τον οποιο προοριζοταν.. Οποτε λεω να φτιαξω cd και να πατησω την επιλογη repeat που απο τι μου ειπε εχει .. Στην αρχη ειχαμε μονο το dvd σαν επιλογη γιαυτο μπερδεψα τοσο το θεμε σχετικα με την δημιουργεια μενου για τα mp3.. Παιδια οι συμβουλες ολων ηταν εξαιρετικες ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...