TRILOBYTER Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Γεια παιδια,εχουμε ενα νοκια ε63 και προσπαθω να συνδεθω στο ρουτερ μου που ειναι ενα ΧΟΛ ρουτερ με wifi αλλα δεν συνδεεται..Θυμαμαι παλια δουλευε μια χαρα. εχετε τιποτα να μου προτεινεται? Λεει invalid wpe preshared key O_O ειμαι σιγουρος οτι βαζω σωστο κωδικο ομως.. Ευχαριστω.
EstellePr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μπες απο το pc σου στο router και πήγαινε στις ρυθμίσεις του wifi. Άλλαξε το password, κάνε ένα reboot το router, και δοκίμασε πάλι στο κινητό.
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Γεια παιδια,εχουμε ενα νοκια ε63 και προσπαθω να συνδεθω στο ρουτερ μου που ειναι ενα ΧΟΛ ρουτερ με wifi αλλα δεν συνδεεται..Θυμαμαι παλια δουλευε μια χαρα. εχετε τιποτα να μου προτεινεται? Λεει invalid wpe preshared key O_O ειμαι σιγουρος οτι βαζω σωστο κωδικο ομως.. Ευχαριστω. κατι βαζεις λαθος.οπως ειπαν αλλαξε τον κωδικο με αλλο.επισης προσεχε μηπως στο κινητο σου οταν βαζεις τον κωδικο σου γυρναει το πρωτο γραμμα αυτοματα σε κεφαλαιο.το κανουν τα ericsson αυτο.δοκιμασε πχ με αριθμους για να δεις.επισης απεφυγε παραξενα συμβολα πχ !@@#$%^ που ισως σου δημιουργησουν προβλημα.λογικα θα παιξει εφοσον σου λεει για λαθος κλειδι.αλλιως δοκιμαζεις με αλλο κλειδωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα