Προς το περιεχόμενο

Gaming σε iMac 27 με i7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως βλέπεις βγάζουν περισσότερα στο vantage από τη 8800!

Με fullhd&high χωρίς φίλτρα 25-30fps και σε ultra χωρίς φίλτρα&dx11 17-21fps κ oc της gps!

Τώρα μιλάμε για το bf3,αλλά τα πλείστα παιχνίδια δε θα έχουν τις απαιτήσεις αυτές και δε μιλάμε για hardgaming!

Γιατί σε εκείνη τη περίπτωση ξεχνάμε λάπτοπ κ iMac και πάμε σε desktop για gaming!

Επεξ/σία από ektor7
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το iMac με την 6750m έχει 512mb. Όπως έγραψα παίζεις όλα τα τελευταια παιχνίδια αλλα όχι σε dx11. Σε κάποια παίζουν καλα σε 1080p, σε αλλα πρέπει να κατεβάσεις την ανάλυση. Μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο το gaming. Δεν με ενοχλεί τίποτα ούτε σε γραφικα ούτε σε frame rate και έχω απολαύσει ότι έχω παίξει μέχρι τώρα. Φυσικά παιχνίδια μόνο σε windows. Απλά σε OSx δεν υπάρχουν τα περισσότερα.

Αν ψάξεις στο YouTube πχ iMac 2011 crysis 2 θα δεις βιντεακια για το πως παίζει στο iMac που σκοπευεις να πάρεις. Επίσης η 6750m είναι αρκετά καλή για mobile gpu. Απο τις καλύτερες της μεσαίας κατηγορίας. Απο εκεί και πέρα είναι τι ζητάει ο κάθε ένας. Εγώ δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος.

ΥΓ. Το battlefield 3 το έπαιξα σε single player , δεν με ενδιαφέρει το multiplayer. Δεν θυμάμαι τι ρυθμίσεις έβαλα, έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις αλλα τελικά έπαιξε πολυ καλα. Η αποστολή με τα αεροπλάνα ήταν συγκλονιστική!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...