kgian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ έχω το base iMac 21.5 2011 με i5 και 6750m. Για casual gaming μια χαρά είναι. Έχω παίξει to crysis 2, metro 2033 (σε direct x 9), battlefield 3, rage και τώρα παίζω μανιωδώς skyrim, σε σχετικά υψηλές ρυθμίσεις. Σε κάποια έριξα λίγο την ανάλυση, σε αλλα έπαιζε 1080p. Όπως είπα μια χαρα με πολυ πολυ ικανοποιητικό frame rate. Δεν έβαλα fraps να μέτρηση αλλα τα απόλαυσα. Όλα αυτά σε windows με boot camp.
xristos636 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα Έχω καταλήξει πλέον μετά απο αρκετή σκέψη να παρω εναν iMac 21,5.το μόνο που με προβληματίζει πλέον απο τον να τον παρω είναι η κάρτα Γραφικών.αυτήν που έχει αυτήν την στιγμή είναι η amd rangeon hd 6750m με 512mb.τον υπολογιστή δεν τον θέλω κατα κύριο λόγο για game.αλλα μου φαίνονται λίγα τα 512mb.θα παίζει κανεν παιχνίδι ικανοποιητικά;και γιατί όχι ακόμη και σε περιβάλλον windows.
ektor7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αν και mobile gpu ,είναι πολύ καλή και μπορείς να παίξεις ότι παιχνίδι θες.Και τα πλείστα σε fullhd!Φυσικά μερικα σύγχρονα απαιτητικα παιχνίδια ζητούν αυτό το 1gb από την gpu,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπορεί να τα παίξει!Απλά σ'αυτά ,θα πρέπει να παίζεις λίγο με τις ρυθμησεις!
xristos636 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω για τη απαντηση ςου φιλε μου.Απο βάθος χρόνου πως τα παει.επειδη στους apple υπολογιστες ότι βάλεις βάλεις.δεν γίνονται αναβάθμισε θα μιας και δεν αξιζει καθόλου απο πλευρά τιμής...
ektor7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Αν δεν είσαι πολύ απαιτητικος μια χαρά θα είσαι για τα επόμενα 2-3χρονακια!Αν έχεις την επιλογή για την 6770 θα ήσουν πιο σιγουρος!Να ξέρεις όμως,σε dx11 είναι λίγο ζόρικα τα πραγματα και θα πρέπει να κοιτάς gpu 5870m και άνω! Για πες μας,τι παιχνίδια ενδιαφέρεσαι να παίζεις?
xristos636 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 η διάφορα στην τιμή πόση ειναι;μιλάμε πάντα για 512mb η 1gb;
ektor7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δε ξέρω αν στα iMac έχουν περισσότερα από 512mb!Κανονικά η 6750 είναι με 1gb gram! Για τις τιμές των iMac δε τις γνωρίζω! Πάντως η 21" έρχεται και με την 6770 & i7 στα 1700ευρο περίπου και με i5 στα 1600! Κοίτα κ στο Σκρουτζ,νομίζω ότι με την 6770 κ Ι5 μπορείς να το βρεις κ στα 1300!
xristos636 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ φίλε μου καλές γιορτές να εχεις
kgian Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Κοιτά την απάντηση #31 που έγραψα παραπάνω, αν δεν έχεις τεράστιες απαιτήσεις παίζει όλα τα τελευταία παιχνίδια αξιοπρεπεστατα. Για παράδειγμα παίζω τώρα το skyrim σε ultra με reflections full και anisotropic 4χ αλλα με Fxaa και ανάλυση 720p. Άλλοι δεν συμβιβάζονται και θέλουν native ανάλυση 1080p. Εμένα μια χαρα μου φαίνονται τα γραφικά και παει σφαίρα. Έπαιξα το crysis 2 στην default ρύθμιση σε 1080p και πήγαινε σφαίρα. Μου φάνηκαν πολυ καλά τα γραφικά αλλα είχε και μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Δεν ασχολήθηκα, το απόλαυσα. Έπαιξα το rage και πήγαινε τέλεια σε 1080p με όλα full. Γενικώς έχω ευχαριστηθεί παιχνίδι. Και με 12 γίγα μνήμη που έχω βάλει κάνω multitasking και με τα πιο βαριά παιχνίδια για πλάκα. Έχω το skyrim και μου χτυπάει Skype βίντεο κλήση η γυναίκα. Της λέω πως δουλεύω και συνεχίζω
xristos636 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Κοιτά την απάντηση #31 που έγραψα παραπάνω, αν δεν έχεις τεράστιες απαιτήσεις παίζει όλα τα τελευταία παιχνίδια αξιοπρεπεστατα. Για παράδειγμα παίζω τώρα το skyrim σε ultra με reflections full και anisotropic 4χ αλλα με Fxaa και ανάλυση 720p. Άλλοι δεν συμβιβάζονται και θέλουν native ανάλυση 1080p. Εμένα μια χαρα μου φαίνονται τα γραφικά και παει σφαίρα. Έπαιξα το crysis 2 στην default ρύθμιση σε 1080p και πήγαινε σφαίρα. Μου φάνηκαν πολυ καλά τα γραφικά αλλα είχε και μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Δεν ασχολήθηκα, το απόλαυσα. Έπαιξα το rage και πήγαινε τέλεια σε 1080p με όλα full. Γενικώς έχω ευχαριστηθεί παιχνίδι. Και με 12 γίγα μνήμη που έχω βάλει κάνω multitasking και με τα πιο βαριά παιχνίδια για πλάκα. Έχω το skyrim και μου χτυπάει Skype βίντεο κλήση η γυναίκα. Της λέω πως δουλεύω και συνεχίζω σε ευχαριστω για την αναλυση που εκανες.η καρτα γραφικων που εχεις ειναι στο 1gb;οποτε απο οτι καταλαβα τρεχει τα παιχνιδια τα περισσοτερα σε αρκετα υψηλες αναλυσεις και ικανοποιητικες ρυθμησεις.σε αυτες τις αναλυσεις και ρυθμησεις ποσο χρονο πιστευεις οτι θα τα παιζει ετσι;
BlackScorpionX Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 σε ευχαριστω για την αναλυση που εκανες.η καρτα γραφικων που εχεις ειναι στο 1gb;οποτε απο οτι καταλαβα τρεχει τα παιχνιδια τα περισσοτερα σε αρκετα υψηλες αναλυσεις και ικανοποιητικες ρυθμησεις.σε αυτες τις αναλυσεις και ρυθμησεις ποσο χρονο πιστευεις οτι θα τα παιζει ετσι; Τι εννοεί ο ποιητής στο bold? Τι εννοείς ΠΟΣΟ χρόνο; Φαντάζομαι όσο και σε ένα κανονικό PC με τα ίδια χαρακτηριστικά.
haHa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 H ati 6750m εχει λιιιγο χαμηλοτερες επιδοσεις απο μια desktop nVidia 8800gt που βγηκε τον Οκτωβριο του 2007 και κοστιζε περιπου 200€. Εχει δηλαδη επιδοσεις μια μεσαιας καρτας(200€) 4 ετων.. Μην περιμενεις και πολλα, ειδικα σε mac os x που δεν εκμεταλλευεται το hardware τοσο καλα οσο τα windows. Για καλυτερες επιδοσεις να παιζεις τα παιχνιδια σε windows μεσω bootcamp. Ολα τα καινουρια παιχνιδια θα τα παιζεις με μετριες ή χαμηλες ρυθμισεις στην native αναλυση, εκτος αν μιλαμε για απλα 3d παιχνιδια χωρις πολυπλοκα γραφικα. Ποδοσφαιρακια κλπ θα τα παιζει ανετα.
ektor7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αν δε κάνω λάθος,έχει καλύτερες επιδωσεις από την 8800 της nvidia!Πρέπει να είναι περίπου στα επίπεδα της gts240 ή λίγο πιο κάτω! Και εννοείται θα παίζει σε windows! Εδώ παίζω το bf3 σε fullhd&high με την gts360m(dx10) που είναι στα ίδια επίπεδα με την hd6750m!Οπόταν στα περισσότερα παιχνίδια δε θα έχει θέμα,φτάνει να αποφεύγει το dx11!
haHa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αν δε κάνω λάθος,έχει καλύτερες επιδωσεις από την 8800 της nvidia!Πρέπει να είναι περίπου στα επίπεδα της gts240 ή λίγο πιο κάτω! Και εννοείται θα παίζει σε windows! Εδώ παίζω το bf3 σε fullhd&high με την gts360m(dx10) που είναι στα ίδια επίπεδα με την hd6750m!Οπόταν στα περισσότερα παιχνίδια δε θα έχει θέμα,φτάνει να αποφεύγει το dx11! Eδω ενδεικτικες επιδοσεις σε μετροπρογραμματα για αυτες τις 3 καρτες γραφικων: Τωρα για το battlefield 3, εξαρταται τι εννοεις παιζω. Το πιο πιθανο ειναι να εχεις χαμηλα fps. Εδω τι πιανει η ati 6750m σε high details σε χαμηλη αναλυση 1366x768: http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6750M.43958.0.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα