triggerman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Τελευταια μου εχει μπει το μικροβιο για games και αναρωτιεμαι αν αξιζει να "ταλαιπωρησω" το iMac που εχω και να βαλω bootcamp με windows 7 για να παιξω κανενα assasins,call of duty κτλ ή μηπως θα ηταν καλυτερα να αγορασω ενα ps3 και να το συνδεσω με το iMac. Σε windows υπαρχει η αυτοματη ρυθμιση στις στροφες των ανεμιστηρων οπως συμβαινει στο Mac OSX ή θα βραζει το μηχανημα και χαμπαρι δεν παιρνουμε? Ευχαριστω
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Με όλο το θάρρος iMac κ μικρόβιο Games δεν πάνε μαζί εκτός αν είναι Angry Birds.. Οπότε η αντιβίωση η Game Console..
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Με όλο το θάρρος iMac κ μικρόβιο Games δεν πάνε μαζί εκτός αν είναι Angry Birds.. Οπότε η αντιβίωση η Game Console.. Γιατί έτσι; Απ' ότι βλέπω στα internetz οι τελευταίοι iMacs χτυπάνε μέχρι 80-85 βαθμούς σε τέντωμα. Μια χαρά θερμοκρασία είναι αυτές για gaming.
Paralizer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ φίλε μου αυτό έχω κάνει, Bootcamp με Windows 7 και είμαι μια χαρά ευχαριστημένος. Games σε windows και όλα τα υπόλοιπα στο Lion
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ φίλε μου αυτό έχω κάνει, Bootcamp με Windows 7 και είμαι μια χαρά ευχαριστημένος. Games σε windows και όλα τα υπόλοιπα στο Lion Αυτό συμβαίνει γιατί η λέξη Gaming σηκώνει πολλές ερμηνείες .. αν πάρουμε το μέσο όρο όμως που αυτό είναι το σωστό μιας και δεν ξέρουμε ο καθένας τι εννοεί Gaming ο iMac με bootcamp δεν ανταπεξέρχεται στο 50% των παιχνιδιών που κυκλοφορούν για Windows.. Εγώ είχα ένα samsung με ι5 και nVidia 330 και έπαιζα ένα παιχνίδι,- νόμιζα,- όταν το έβαλα στο Pc της υπογραφής μου απλά ήταν άλλο παιχνίδι.. Όταν λοιπόν μπορείς να έχεις μια κονσόλα που σκίζει σε αίσθηση να στο πω και αλλιώς γιατί να ταλαιπωρείς τον iMac ? στους 85c ψήνεις κάστανα..
triggerman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Όταν λοιπόν μπορείς να έχεις μια κονσόλα που σκίζει σε αίσθηση να στο πω και αλλιώς γιατί να ταλαιπωρείς τον iMac ? στους 85c ψήνεις κάστανα.. Αν οντως ανεβαζει τετοιες θερμοκρασιες τοτε δεν το ρισκαρω.Ασε που αν ανεβασει τετοια θερμοκρασια η gpu επηρεαζονται και τα αλλα μερη γυρω της, οποτε μπορει παιχτει μεγαλο μπερδεμα.Οποτε παω καλυτερα σε ενα ps3 και κανω το imac οθονη μεσω ενος οχι και τοσο φτηνου μετατροπεα!Αλλοι gamers με iMac να πουνε την γνωμη τους?
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Αν οντως ανεβαζει τετοιες θερμοκρασιες τοτε δεν το ρισκαρω.Ασε που αν ανεβασει τετοια θερμοκρασια η gpu επηρεαζονται και τα αλλα μερη γυρω της, οποτε μπορει παιχτει μεγαλο μπερδεμα.Οποτε παω καλυτερα σε ενα ps3 και κανω το imac οθονη μεσω ενος οχι και τοσο φτηνου μετατροπεα!Αλλοι gamers με iMac να πουνε την γνωμη τους? Δεν το ξέρω,το πήρα σαν δεδομένο επειδή το έγραψε το παλικάρι πιο πάνω, ξέρω όμως πολύ καλά ότι ένας φίλος άλλαξε 2 φορές πάνελ (μέσα στη εγγύηση)και στο τέλος τον πούλησε.. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω επίσης αυτά που λένε για τα καινούρια μοντέλα τον Φεβρουάριο ότι θα είναι καινούρια σχεδίαση κ θα λύσουν επιτελούς αυτό το πρόβλημα που δημιουργείται από την θερμοκρασία.. και έχω δει και ξέρω ότι η Apple ανεβαίνει στον τομέα παιχνίδι αργά και σταθερά..
BlackScorpionX Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Με όλο το θάρρος iMac κ μικρόβιο Games δεν πάνε μαζί εκτός αν είναι Angry Birds.. Οπότε η αντιβίωση η Game Console.. Υπερβολές, μάλλον δεν ξέρεις ότι υπάρχουν αρκετά και πολύ αξιόλογα games για mac os x. Επιπλέον υπάρχει πάντα και η λύση του bootcamp. Ενδεικτικά πάντως όλα τα παιχνίδια της blizzard και αρκετά από το steam βγαίνουν ΚΑΙ για mac os. Μη συγκρίνετε θερμοκρασίες mac με pc. Τα mac είναι γνωστό ότι ανεβάζουν θερμοκρασίες χωρίς αυτό να αποτελεί πρόβλημα. Ενδεικτικά να πω ότι και εγώ όταν παίζω wow ανεβάζει θερμοκρασίες που σε pc θα ήταν απαγορευτικές!
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Αν διάβαζες όλο το νήμα και μετά απαντούσες αντικειμενικά κ όχι με το "που τα έχωσα εγώ" τότε αν μην τι άλλο θα ήξερες ότι αυτό που γράφεις το λέω στο thred No7..
darklordvader77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Αν δεν θες να ψηνεται φίλε και θες να παιξεις τιποτα normal παιχνιδια απο απαιτησεις γραφικών, τοτε βαλε το smcFanControl και ανεβασε τα ανεμηστηρια πριν κανεις restart σε Windows..μια χαρα θα ναι το μηχανημα.
BlackScorpionX Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μια χαρά διάβασα όλα τα πόστ και απαντάω αντικειμενικά στο συγκεκριμένο ποστ σου το οποίο είναι υπερβολικό. Αλήθεια είναι υπερβολικό! Σίγουρα τα mac δε φημίζονται για την ποικιλία των παιχνιδιών ούτε για τα φοβερά γραφικά που μπορείς να βρεις σε ένα custom-high-end-pc αλλά αν θες, θα παίξεις ακόμα και τελευταία παιχνίδια αξιοπρεπέστατα, (με μια ικανοποιητική ποικιλία για mac os) χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις ξεχωριστό μηχάνημα / κονσόλα και σίγουρα δεν περιορίζεσαι στα angry birds. Συνεπώς games μπορείς να παίξεις μια χαρά σε imac και mbp και αν θες ποικιλία βάζεις bootcamp. Φυσικά αν θες high end ποιότητα, αλλάζει η κουβέντα αλλά ο OP λέει να παίξει κάνα παιχνιδάκι, δε θέλει να το σκίσει το μηχάνημα. Δεν το ξέρω,το πήρα σαν δεδομένο επειδή το έγραψε το παλικάρι πιο πάνω, ξέρω όμως πολύ καλά ότι ένας φίλος άλλαξε 2 φορές πάνελ (μέσα στη εγγύηση)και στο τέλος τον πούλησε.. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω επίσης αυτά που λένε για τα καινούρια μοντέλα τον Φεβρουάριο ότι θα είναι καινούρια σχεδίαση κ θα λύσουν επιτελούς αυτό το πρόβλημα που δημιουργείται από την θερμοκρασία.. και έχω δει και ξέρω ότι η Apple ανεβαίνει στον τομέα παιχνίδι αργά και σταθερά.. Αυτό είναι το #7 πόστ σου και δε λες τίποτα από αυτά που λεώ εγώ στο δικό μου.
ThanosA Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Για το θεμα της θερμοκρασιας : Το μονο game που παιζω στο imac ειναι starcraft 2.Πανω απο τους 50 δεν παει και εχω τα fun stis 3000rpm.Λογικα θα υπαρχει και καποιο προγραμματακι για windows να το βαλεις σε σταθερες στροφες,αν δεν γινεται αυτοματα...Σκεψου μονο ποσο κεγεται οταν κανεις render ενα video ή δουλευεις αλλα παρομοια βαρια προγραμματα..Που στο κατω κατω για αυτο ειναι φτιαγμενη... Τωρα αν καποιοι κλεινουν τους αεραγωγους καπνιζουν και δεν προσεχουν τη θερμοκρασια τι να πω..Αν και παλι ειναι περιεργο... Και μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και τα unofficial ports για mac.ex.Skyrim..
leroy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε μου δεν ξέρω τι imac έχεις, πάντως στο δικό μου (imac 27" i7 ) μια χαρά παίζει ότι game κ να βάλω κ μάλιστα στα 2560*1440 κ αναφέρομαι και στα τελευταία μέσω bootcamp, Assassin's Creed:Revelations , Skyrim. Τώρα στο κομμάτι της σύνδεσης του ps3 στον imac, θα χρειαστείς ένα αντάπτορα που στοιχίζει γύρω στα 100 - 130 ευρώ για να μεταφέρει το σήμα στο minidisplay port του imac και μάλιστα υποστηρίζει 720p για τις κονσόλες.Μπορείς να συνδέσεις μόνο Imacs 2008 - 2010.Στα καινούρια με τη θύρα thunderbolt καταργήθηκε η σύνδεση.Αυτά Ελπίζω να βοήθησα.
triggerman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε μου δεν ξέρω τι imac έχεις, πάντως στο δικό μου (imac 27" i7 ) μια χαρά παίζει ότι game κ να βάλω κ μάλιστα στα 2560*1440 κ αναφέρομαι και στα τελευταία μέσω bootcamp, Assassin's Creed:Revelations , Skyrim. Τώρα στο κομμάτι της σύνδεσης του ps3 στον imac, θα χρειαστείς ένα αντάπτορα που στοιχίζει γύρω στα 100 - 130 ευρώ για να μεταφέρει το σήμα στο minidisplay port του imac και μάλιστα υποστηρίζει 720p για τις κονσόλες.Μπορείς να συνδέσεις μόνο Imacs 2008 - 2010.Στα καινούρια με τη θύρα thunderbolt καταργήθηκε η σύνδεση.Αυτά Ελπίζω να βοήθησα. Εχω iMac mid 2010 27'' core [email protected] με ati 5750 1gb και 16gb μνημης.Το θεμα που με ανησυχει ειναι κυριως η ψυξη του,γιατι οπως θα ξερεις οταν ανεβαζει θερμοκρασιες μπορει να δημιουργησει την γνωστη πλεον θαμπαδα(κατι σαν καπνος μεσα στο πανελ)
leroy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Το ίδιο μηχάνημα έχουμε φίλε μου.Δεν είχα ποτέ μου κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Μη σε πάρω κ στο λαιμό μου.Πάντως το μηχάνημα τα έχει για αλοιφή τα περισσότερα games, είτε σε mac os είτε σε win 7. Όσο για τη θερμοκρασία, ναι ανεβάζει αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Η λύση του ps3 είναι καλή για κάποιον που θέλει να γλιτώσει από τις αναβαθμίσεις, όμως όταν παίξεις 1 game στο ps3 σε 1920x1080 και μετά το παίξεις σε 2560x1440 θα δεις τεράστια διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα