suspiria Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Το ανοιξα λιγο αργα χθες βραδυ και πελαγωσα!Θα το μελετησω σημερα μοιαζει αρκετα δυσκολο.
micos000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δεν είπα ότι δεν περιλαμβάνεται στα στάνταρ, ίσως επειδή ήμουν λακωνικός δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση. Εξάλλου και το mpeg1 περιλαμβάνεται στα στάνταρ του dvd αλλά κανένας δεν το χρησιμοποιεί. Suspiria, αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα τότε το mpeg2 δεν είναι για σένα καθώς είναι απαρχαιωμένο (πλέον) φορμάτ. Πήγαινε σε H264 Blue ray και μην συγκρίνεις τα μεγέθη σε gb. Μετά πιστεύω ότι θα στο δεχτεί το nero.
suspiria Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Να και οι ενεργειες και τα μηνυματα που μου βγαζει στο Nero. To Η264 ομως δεν εχει μεγαλυτερη συμπιεση αρα και χειροτερη ποιοτητα;Ή κανω λαθος;
TheELF Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ε δεν πάει έτσι,επειδή το mpeg2 βγήκε στην δεκαετία του 80 και έχει χειρότερη συμπίεση σημαίνει ότι έχει καλύτερη ποιότητα;;; Η τεχνολογία πετάει Από την στιγμή που το h264/avchd είναι πλέων το πρότυπο για τα blueray καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ποιότητας.
micos000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Η συμπίεση ορίζεται από το bitrate. Όσο πιο ψηλά τόσο πιο μικρή η συμπίεση. Το h264 είναι μοντέρνος codec με καλύτερη διαχείριση και ποιότητα από τον mpeg2 το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στα svcd στα τέλη της δεκαετίας του 80. Προσφέρει καλύτερη ποιότητα σε μικρότερο μέγεθος αλλά απαιτεί μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ για κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση. Οι εικόνες που δείχνεις σου λένε ότι γα να γράψεις bd με το nero πρέπει να μετατρέψεις πρώτα τα αρχεία σου σε bd compiliant μορφή. Το nero δεν κάνει τέτοια, δεν ξέρω αν μπορεί το re encode.
TheELF Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 βασικά μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις την ονομασία από .m2v σε .m2ts μπας και το διαβάσει...
suspiria Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Οι εικόνες που δείχνεις σου λένε ότι γα να γράψεις bd με το nero πρέπει να μετατρέψεις πρώτα τα αρχεία σου σε bd compiliant μορφή. Αρα εχει να κανει με τη δομη που πρεπει να εχει και οχι με το ειδος αρχειου.Σα να λεμε οτι δεχεται μονο αρχεια που εχουν ''ριπαριστει'' απο ενα δισκο blu-ray. Elf το εκανα το κολπο με την καταληξη αλλα δεν επιασε.
suspiria Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Η λύση βρεθηκε και ειναι απλη και γρηγορη!!!Με το TSmuxer η δουλεια γινεται σε 3'. Στην πανω καρτελα στο input files παταμε το add και διαλεγουμε το αρχειο που θελουμε να γραψουμε σε δισκο blu-ray.Στη δικη μου περιπτωση ειναι ξεχωριστα η εικονα και ξεχωριστα ο ηχος.Στην καρτελα output κατω τσεκαρουμε το blu-ray disk. (04.jpg) Αν θελουμε εξτρα ρυθμισεις κοιταμε τις υπολοιπες καρτελες πανω.Εγω διαλεξα στην καρτελα Blu-ray να δημιουργειται αυτοματα ενα νεο chapter καθε 5'. (05.jpg) Μετα παταμε το start muxing που βρισκεται κατω αριστερα και το προγραμμα μας δημιουργει τους φακελους με τη δομη blu-ray disk στον φακελο που του οριζουμε μεσα σε ελαχιστο χρονο! (06.jpg) Κατοπιν τους 2 αυτους φακελους τους πεταμε μεσα στο nero και ψηνουμε το δισκακι.(02.jpg) Τοσο απλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα