Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

θα ήθελα να αγοράσω μια τηλεόραση και θέλω κάποια βοήθεια :D

Λοιπών έχουμε και λέμε καταρχήν έχω φάει αρκετές ώρες ψάχνοντας να βρω πλεονέκτηματα και μειονεκτήματα για κάθε κατηγορία που υπάρχει όπως led,plasma,lcd και ακόμα δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια θα είναι καλύτερη και θα μου κρατήσει για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα.

Καταρχήν την θέλω περισότερο για να βλέπω ταινείες και να παίζω παιχνίδια στο play. Ένα άλλο θέμα που με προβληματίζει είναι το 3d σε ποια κατηγορία το 3d θα απεικονίζετε καλύτερα?

Και επίσης ένα full set και με καλώδια τα γυαλιά και την τηλεόραση?

Όλα αυτά για ένα μεσαίο budget.

Δημοσ.

το μεσαιο budget ποσο ειναι?

ποσες ιντσες θες περιπου?

και πες ακριβως τι θες να κανεις και τι θα συνδεσεις πανω

Δημοσ.

To play kai to pc :P

inches den ksero oti kalutero mporoume..

den ksero times alla den 8elo kai kati polu akrivo :/

sorry gia ta greeklish alla den mporo na grapso ellinika gia kapoio logo

Δημοσ.

To ps3 και το pc θα τα συνδέεις πάνω για να παίζεις παιχνίδια και ταινίες και μετά θα τα κλείνεις ή θές την τηλεόραση για οθόνη αυτών των δύο? Αν είναι το πρώτο πάρε plasma. Κοίτα σε panasonic ανάλογα με το budget σου.

Δημοσ.

me mperdepses sto play mono paixnidia kai mporei na to xrisimopoio kai auto gia tainies logo blu ray..

to pc den eimai sigouros akoma an 8a to valo pano alla logika 8a to kano..

eksigiseto mia kalutera na mporeis!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα χρησιμοποιείς την τηλεόραση ως οθόνη pc? Δηλαδή θα την αφήνεις ώρα στην επιφάνεια εργασίας των windows ή θα έχεις για πολλές ώρες στατικές εικόνες? Αν ναι μην πάρεις πλάσμα ή πάρε καλή/ακριβή πλάσμα. Οι πλάσμα τηλεοράσεις όταν τις τροφοδοτείς με στατική εικόνα ενδέχεται (ελάχιστες πιθανότητες πλέον) να αφήσουν ένα στίγμα που λέγεται burn in. Όλα αυτά στη θεωρία βέβαια. Η τεχνολογία έχει υπερωριμάσει και αυτό το πρόβλημα έχει μάλλον λυθεί. Εγώ έχω αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/324856/Panasonic-TX-P42VT30E.html είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν μου εμφάνισε ποτε π΄ροβλημα.

Αν είναι μέσα στο μπατζετ σου στην συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Επεξ/σία από Δεινόσαυρος
Δημοσ.

χμμ.

αφου λες οτι το 3δ ειναι μουφα ειπα να δω και αλλες χωρις 3δ και ειδα 2 αρκετα φθηνες αλλα δεν ξερω αν ειναι καλες?

Link

Link

Αξιζουν?

σκεφτηκα με τα υπολοιπα λεφτα να παρω ενα home cinema αν μια απο τις 2 αξιζει να αγοραστει :-D

Δημοσ.

αυτην εχω εγω και ειμαι ευχαριστημενος http://www.skroutz.gr/s/330989/LG-50PV350-50.html?keyphrase=pv350

και την εχει παρει και ενας φιλος και εχει βαλει και αυτο το ηχοσυστημα που παιζει τα παντα! http://www.skroutz.gr/s/331125/LG-HX806SH.html

Δημοσ.

η πρωτη εχει τραγικη αναλυση οποτε απορριπτεται

η δευτερη ειναι καλη,αλλα με λιγο παραπανω λεφτα παιρνεις 50αρα.

ποσο ειναι το budget συνολικα?

Δημοσ.

ταβανι 600κατοσταρικα...

επισης δεν θα χαλαστω και με μια 42 :P

και εγω σκεφτηκα κατι σε 50 ιντσες αλλα πιστευω για το δωματιο μ ειναι λιγο αρκετες και οι 42

Δημοσ.

Αν η 50άρα που σου προτείνει ο ntinaras , που παρεπιπτόντως είναι best value for money, σου φαίνεται μεγάλη για τον χώρο σου, τότε πήγαινε στην Pany 42U30 και πάρε και ένα media player με τα χρήματα που περισσεύουν.

Αν τελικά περισσότερο από ταινίες ή τηλεοπτικά προγράμματα σκοπεύεις να λειώνεις σε παιχνίδια, είτε από κονσόλες, είτε από ΠιΣι και δεν θέλεις να έχεις το νού σου για στατικές εικόνες κλπ. προτίμησε μια LCD LED , Samsung κατά προτίμηση, 40άρα γύρω στα 600€ που δίνεις και θα είσαι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...