Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s2 i motorola razr xt910?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο αυτα τα δυο κινητα...αρχικα ηθελα το i-phone 4 αλλα μεσα απο διαφορα forum συνειδητοποιιησα οτι αυτα ειναι πολυ ανωτερα του...και εδω θα χρειαστω τισ συμβουλεσ σας...

Δημοσ.

ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο αυτα τα δυο κινητα...αρχικα ηθελα το i-phone 4 αλλα μεσα απο διαφορα forum συνειδητοποιιησα οτι αυτα ειναι πολυ ανωτερα του...και εδω θα χρειαστω τισ συμβουλεσ σας...

Μην λες τέτοια εδώ μέσα :mrgreen:

Θα πρότεινα το galaxy s2

Δημοσ.

ΧΤ910

+Ανάλυση οθόνης

+Design

+μHDMI

Galaxy S II

+FM radio w RDS

+Super AMOLED Plus

+2MP εμπρόσθια κάμερα

Σε Galaxy S II θα πήγαινα.

Το Galaxy Note με την 5.3" οθόνη το σκέφτηκες;

Δημοσ.

Στα 400€ υπάρχει και το Samsung Omnia W I8350 με Windows Phone 7 το οποίο είναι εξαιρετικό!

Στα 300€ υπάρχει και το Samsung Omnia 7 με Windows Phone 7 το οποίο επίσης είναι εξαιρετικό!

Πολύ Samsung έπεσε ή μου φαίνεται;

Δημοσ.

Στα 400€ υπάρχει και το Samsung Omnia W I8350 με Windows Phone 7 το οποίο είναι εξαιρετικό!

Στα 300€ υπάρχει και το Samsung Omnia 7 με Windows Phone 7 το οποίο επίσης είναι εξαιρετικό!

Πολύ Samsung έπεσε ή μου φαίνεται;

Νομίζω ότι το s2 και το razr είναι ένα κλικ(μπορεί και 2) πάνω

Δημοσ.

ΧΤ910

+Ανάλυση οθόνης

+Design

+μHDMI

Galaxy S II

+FM radio w RDS

+Super AMOLED Plus

+2MP εμπρόσθια κάμερα

Σε Galaxy S II θα πήγαινα.

Το Galaxy Note με την 5.3" οθόνη το σκέφτηκες;

Πολυ παρόμοιά κινητά. Στα παραπάνω θα συμπληρωνα, την χαμηλότερη τιμή του sgs2, επομένως καλυτερο vfm, και το κυριωτερο όλων, το sgs2 έχει σημερα πολυ μεγαλύτερη υποστήριξή απο devs. Αν δεν υπήρχε αυτό, θα πήγαινα σημερα στο razr, μιας και φαίνεται ποιο ανθεκτικό το design του, αλλα και για την λίγο μεγαλύτερη αναλυση. Απο την άλλη η moto, έχει εξαγοραστεί απο την google, και δεν θα εκπλαγω αν το razr παρει πρώτο ics,ή αποκτήσει μεγάλη υποστήριξή. Κάτι σαν ισόπαλια θα έβαζα. Αποκλειστικα θεμα γούστου στις λεπτομέρειές.

android.png

Δημοσ.

Εγώ έχοντας το gs2 σκέφτηκα να κάνω την αλλαγή γιατί μου άρεσε πάρα πολύ εμφανισιακά το razr. Ψάχνοντας το είδα αυτά που γράφει ο nikoskon και είδα και δείγματα βίντεο από την κάμερα του razr και μου φάνηκε ότι υστερεί πάρα πολύ του gs2 και τελικά παρέμεινα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ έχοντας το gs2 σκέφτηκα να κάνω την αλλαγή γιατί μου άρεσε πάρα πολύ εμφανισιακά το razr. Ψάχνοντας το είδα αυτά που γράφει ο nikoskon και είδα και δείγματα βίντεο από την κάμερα του razr και μου φάνηκε ότι υστερεί πάρα πολύ του gs2 και τελικά παρέμεινα.

Για κάποιο λόγο δεν το συμπάθησα το razr σαν design! Αν και τα υλικά κατασκευής του είναι πολύ καλύτερα από το S2, σχεδιαστικά δεν το πρόσεξαν πολύ με αποτέλεσμα να μοιάζει πιο ογκώδες από συσκευές με αντίστοιχο μέγεθος οθόνης.

cool.png

• Super Moderators
Δημοσ.

Βασικά δεν το έχω δει από κοντά, μόνο φωτό.

Πέρασε ένα από τα χέρια μου για να το σεττάρω κλπ. Η οθόνη μου φάνηκε λιγο χειρότερη στο μάτι από αυτή του S2 παρόλο που έχει περισσότερα ppi και μεγαλύτερη ανάλυση. Επίσης τα περιθώρια γύρω από την οθόνη παραείναι μεγάλα (ειδικά πάνω/κάτω) με αποτέλεσμα να νομίζεις πως κρατάς κάτι μεγαλύτερο από το ότι είναι πραγματικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...