Αbominable Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρες σε όλους. Έχω ένα μικρό πρόβλημα που δεν ξέρω πως να το λύσω. Έχω ένα παλιό υπολογιστή τον οποίο προορίζω για backup server. Έχει 1 κάρτα ethernet στην μητρική και του έβαλα άλλες 3 Intel Pro 1000 GT κάρτες δικτύου στα PCI Slots. Από Windows τα βλέπει όλα καλά. Όταν φορτώνω όμως το Debian (Squeeze) δεν βλέπει τις κάρτες ethernet πέραν αυτής στην μητρική. >>>lspci |grep Ethernet 00:0a.0 Bridge: nVidia Corporation CK804 Ethernet Controller (rev a3) Μετά από πολύ αναζήτηση στο internet βρήκα την σελίδα της intel που παρέχει driver (e1000) για τις συγκεκριμένες κάρτες δικτύου. Τον κατέβασα, τον εγκατέστησα, τον φόρτωσα, αλλά και πάλι τζίφος. >>>modprobe e1000 >>dmesg|tail [107512.908869] Intel(R) PRO/1000 Network Driver - version 8.0.35-NAPI [107512.908872] Copyright (c) 1999-2010 Intel Corporation. Αλλά και πάλι το lspci μου δίνει :: >>>lspci |grep Ethernet 00:0a.0 Bridge: nVidia Corporation CK804 Ethernet Controller (rev a3) Έχω ξεμείνει από ιδέες για το τι θα μπορούσα να κάνω ώστε το debian να δεί τις κάρτες δικτύου. Αν έχει κανείς κάποια πρόταση, θα χαρώ να την ακούσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα