Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω συνδεση connex και κλειδωνω στα 19 mb/s.το προβλημα ειναι οτι το μοντεμ tg 585 v8 ενω κλειδωνω τοσο αλλαζει ip και συνχρονισμο καθε 2-4 μερες.συνχρονισμος αλλαζει μονο για 0.5 mb προς τα κατω και οχι παντα.αλλα βαζοντας το huawei κλειδωνω μεν στα 16.5 αλλα κραταει ip για 10 μερες.τωρα αλλαζει ip καθε 16-18 ωρες με το τομσον.ενω με το αλλο καθε επεσε στης 2 μερες.μαζι με την ip αλλαζει και ο συνχρονισμος.αλλα με λιγη αποκλειση.αυτο ειναι προβλημα γραμμης η μοντεμ?

Δημοσ.

Δεν εχω παρατηρήρήσει σε εμένα καθέ ποτε αλλάζει η ip αλλα νομίζω καθε 5ήμερο ισως και περισσότερο. Το φυσιολογικό αφου δεν εχουμε static ip ειναι να αλλάζει ip και ο συγχρονισμός καθε μερικές μέρες.

Τώρα αν οντως ειναι τοση μεγάλη η διαφορά σε εσένα το ενα αλλάζει καθε 2 με 4 ημέρες και το αλλο 10 ισως να ειναι θέμα και router αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο, πιο κάτω λες ομως οτι αλλάζει καθε 16 ώρες και το αλλο έπεσε στις 2 ημέρες οπότε σε αυτην την περίπτωση ειναι η γραμμή.

Νομίζω οτι οπως τα περιγράφει ειναι τυχαίο στο ποτε αλλάζει η ip δηλαδή θέμα provider και δεν φταίει το router, αν δεν έχεις και προβλήματα γενικά δεν νομίζω οτι πρέπει να σε απασχολεί, αν θέλεις ομως πέρνα καινούργιο firmware αν δεν το έχεις κάνει ηδη και στο thomson και στο huawei να δεις αν θα αλλάξει κατι.

Δημοσ.

στο thomson εχω περασει το τελευταιο και στο huawei δεν ξερω που θα βρω ποιο καινουργιο γιατι ειναι αυτο που δινει ο οτε.

Δημοσ.

εχω συνδεση connex και κλειδωνω στα 19 mb/s.το προβλημα ειναι οτι το μοντεμ tg 585 v8 ενω κλειδωνω τοσο αλλαζει ip και συνχρονισμο καθε 2-4 μερες.συνχρονισμος αλλαζει μονο για 0.5 mb προς τα κατω και οχι παντα.αλλα βαζοντας το huawei κλειδωνω μεν στα 16.5 αλλα κραταει ip για 10 μερες.τωρα αλλαζει ip καθε 16-18 ωρες με το τομσον.ενω με το αλλο καθε επεσε στης 2 μερες.μαζι με την ip αλλαζει και ο συνχρονισμος.αλλα με λιγη αποκλειση.αυτο ειναι προβλημα γραμμης η μοντεμ?

α.που ξεχασα να στο πω με Pm.τα Thomson εχουν ενα κακο.οταν ζοριζουν πολλες φορες κανουν reboot.Οποτε οι αποσυνδεσεις μπορει να ειναι Reboot του ρουτερ.για να το δεις αυτο αν κανει Reboot το ρουτερ η απλα χανει sync Υπαρχουν 2 τροποι.

ο ενας ειναι να πας στο dsl connections και details.σου λεει καπου Loss of signal.για καθε μια αποσυνδεση σου ανεβαζει και το νουμερο.αν πχ σε 10 μερες δεις 5 σημαινει οτι εχει κανει 5 αποσυνδεσεις.αν σε 10 μερες δεις 1 ενω πραγματι εχεις αλλαξει η Ip σου 5 φορες τοτε σημαινει οτι εχει κανει Reboot.επισης για να δεις αν εχει κανει Reboot πας

thomson gateway

configuration

kai σου λεει Time since power on.αν δεις 10 μερες οκ δεν εχει κανει Reboot.αν δεις μιση μερα τοτε χανει Ip επειδη κανει reboot.

ειδικα εχω δει να τραβαει reboot οταν ζοριζεται wireless.οτι αλλαζει ο συγχρονισμος αμα κανεις disconnect ειναι απολυτως λογικο διοτι η γραμμη δενειναι οπτικη ινα να ειναι καθε στιγμη του χρονου η ιδια.ο χαλκος επηρεαζεται απο διαφορα οποτε το να βλεπεις + - μισο Megabit δεν ειναι κατι το τρελο .ειναι ΠΡΟΣ το normal.συνηθως η αποκλειση ειναι μικροτερη.

Δεν εχω παρατηρήρήσει σε εμένα καθέ ποτε αλλάζει η ip αλλα νομίζω καθε 5ήμερο ισως και περισσότερο. Το φυσιολογικό αφου δεν εχουμε static ip ειναι να αλλάζει ip και ο συγχρονισμός καθε μερικές μέρες.

Τώρα αν οντως ειναι τοση μεγάλη η διαφορά σε εσένα το ενα αλλάζει καθε 2 με 4 ημέρες και το αλλο 10 ισως να ειναι θέμα και router αν και μου φαίνεται λίγο δύσκολο, πιο κάτω λες ομως οτι αλλάζει καθε 16 ώρες και το αλλο έπεσε στις 2 ημέρες οπότε σε αυτην την περίπτωση ειναι η γραμμή.

Νομίζω οτι οπως τα περιγράφει ειναι τυχαίο στο ποτε αλλάζει η ip δηλαδή θέμα provider και δεν φταίει το router, αν δεν έχεις και προβλήματα γενικά δεν νομίζω οτι πρέπει να σε απασχολεί, αν θέλεις ομως πέρνα καινούργιο firmware αν δεν το έχεις κάνει ηδη και στο thomson και στο huawei να δεις αν θα αλλάξει κατι.

Nope.η forthnet δεν θα σε κοψει για να σου αλλαξει Ip>θα δεις και 15 μερες Online με την ιδια Ip.θα αλλαξει μονο οταν γινεις disconnect για καποιο λογο οσο εχω δει.γιατι αμα σου αλλαξει Ip θα δεις και τα counters στο Ppp της συνδεσης αναλογως το ρουτερ(το Thomson εχει counter) να σου ξαναμετραει απο την αρχη.επισης για τον φιλο πιο πανω επειδη το Thomson συγχρονιζει και πιο ψηλα ισως ειναι λιγο πιο ευαισθητο στο να κανει disconnect.βεβαια να δωσεις βλαβη την γραμμη οτι συγχρονιζεις στα 18 και αλλαζει Ip δεν εχει νοημα.μονο profile Μπορουν να του αλλαξουν και αυτο θα του ριξει την ταχυτητα κανα 1,5 Mbit.απλα και το Huawei δεν ειναι ρουτερ σωστο.το Thomson ειναι σταθερο αρκει να εχεις καποιο καλο firmware Πανω.

στο thomson εχω περασει το τελευταιο και στο huawei δεν ξερω που θα βρω ποιο καινουργιο γιατι ειναι αυτο που δινει ο οτε.

για το huawei στο official site Της εταιρειας πηγαινε.ισως να εχει και ο οτε στο site αλλα πηγαινε στο site Της εταιρειας για να βρεις το τελευταιο.

Δημοσ.

εχω παει στο σαιτ.δεν εχει τιποτα.στο τομσον εχω το 8.2.7.8 πανω.αλλα βγαζει τωρα με απο μια μερα 2 εκατομ.λαθη.

οπως σου ειπα μην αγχνωνεσαι για τα errors.ειδικα στα counters Του Thomson. px σε δευτερο ρουτερ thomson

Error Seconds (Local/Remote): 3.253 / 0

FEC Errors (Up/Down): NA / 315.079

CRC Errors (Up/Down): NA / 874

HEC Errors (Up/Down): 0 / 767

λιγα errors αλλα error seconds παρα πολλα.δηλαδη σε 20 ωρες Up ειχα μια ωρα error seconds?βλακειες.επισης τα αλλα μισα n/a. καποτε πρεπει να τα φτιαξουν αυτα τα bugs γιατι ειδικα αυτο με τα 4.323.232.233 που βγαζει ειναι σε ολα τα thomson.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...