aredhel_vlsi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω τι μπορουμε να κανουμε σχετικα με τη μπαταρια του macbook ωστε να εχει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης. προφανως, το ποσο κραταει εξαρταται και απο το τι εφαρμογες τρεχουμε , αλλα επειδη εχω προηγουμενα με laptop ας το συζητησουμε . Σε ενα απλο laptop , βγαζουμε τη μπαταρια και το τροφοδοτουμε απο τη μπριζα ωστε να μη χαλαει γρηγορα, ομως εδω τι μπορουμε να κανουμε? Να το αποφορτιζουμε μεχρι να τερματισει? Οταν το αγορασα κρατουσε περιπου 4 ωρες ομως τωρα πεφτει πιο γρηγορα. Ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης που και που (ανα 2-3 μήνες) κανεις το εξής: αφήνεις το MacBook εκτός ρεύματος μέχρι να σβήσει μόνο του απο μπαταρία (βεβαιωσου ότι αφού σβήσει, δεν θα ανοίγει ξανά πατώντας το power). Το αφήνεις εκτός ρεύματος όλο το βράδυ και την επόμενη το αφήνεις να φορτισει πλήρως (μπορείς να το χρησιμοποιείς ενω φορτιζει). Και κατέβασε και το coconut battery για να ελεγχεις την απόδοση της μπαταρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aredhel_vlsi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω πολυ guys !! για να δουμε ποσο θ αντεξει ! το παλιο μου λαπτοπ το χαλασα γιατι το ειχα συνεχεια στο ρευμα με τη διπλωματικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό που λέει παραπάνω ο φίλος billdanos νομίζω ότι πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το μήνα.(Τουλάχιστον έτσι με συμβουλεύει το πολύ καλό πρόγραμμα Watts) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα