Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τους drivers τους εβαλες πριν το sp3 η μετα?

αν δεν κανω λαθος γιατι ειχε κανει φορματ ο αδερφος μου ειχε βαλει τα windows με ενσωματωμενο το 3...και μετα οι οδηγοι τι λες να κανω παλι φορματ?

Δημοσ.

αν ηταν ενσωματωμενο ειναι οκ. η καρτα σου ειναι realtek. δοκιμασες να βαλεις τους generic realtek hd drivers?

ναι realtek ειναι...πιοι ειναι οι generic realtek hd drivers?

Δημοσ.

ναι τους αφαιρεις, κανεις επανεκκινιση και περνας αυτους

περναω τους High Definition Audio Codecs η μπορω να δοκιμασω και τους AC'97 Audio Codecs ?

Εσυ απλα εκανες φορματ με ενσωματωμενο το sp3 και ολα οκ?

Δημοσ.

τους High Definition θα περασεις. οι αc97 ειναι για παλιοτερες καρτες ηχου. ναι εκανα φορματ με ενσωματωμενο το sp3, αλλιως οτι και να εκανα δεν εβλεπε την καρτα στις ρυθμισεις του ηχου

Δημοσ.

τους High Definition θα περασεις. οι αc97 ειναι για παλιοτερες καρτες ηχου. ναι εκανα φορματ με ενσωματωμενο το sp3, αλλιως οτι και να εκανα δεν εβλεπε την καρτα στις ρυθμισεις του ηχου

λοιπον φιλε μου σε ευχαριστω!Δοκιμαζω αυτους τους οδηγους αλλιως αν και τοτε δεν γινει κατι κανω φορματ απο την αρχη με ενσωματωμενο το sp3 και βλεπουμε αν φτιαξουν τα πραγματα!

Δημοσ.

λοιπον φιλε μου σε ευχαριστω!Δοκιμαζω αυτους τους οδηγους αλλιως αν και τοτε δεν γινει κατι κανω φορματ απο την αρχη με ενσωματωμενο το sp3 και βλεπουμε αν φτιαξουν τα πραγματα!

Τιποτα με τους οδηγους...Τελευταια ελπιδα φορματ και βλεπουμε.

Δημοσ.

Τιποτα με τους οδηγους...Τελευταια ελπιδα φορματ και βλεπουμε.

Μετα απο αρκετη προσπαθεια ωστε να κανω φορματ στο netbook καθως αυτο εγινε με usb, εχω να πω οτι οι οδηγοι του ηχου δεν δουλευουν.Δεν ξερω αν φταινε οι οδηγοι ή η samsung παντως ηχο στο netbook απο την ενσωματωμενη καρτα ηχο δεν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...