Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...σου πω! Όλα τα ρωτήσαμε, αλλά αυτό όχι: τώρα στα ξαφνικά την έφαγε τη "σφαλιάρα" με τον ήχο το λαπτοπάκι, ή δεν κατάφερες ποτέ να έχεις ήχο; Α και κάτι άλλο: Το δισκάκι με τους αρχικούς drivers από τη συσκευασία του, το έχεις; Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει να περάσεις αυτούς, να βλέπαμε τι κάνει...

(υπάρχει και η εύκολη λύση βέβαια, άμα βαριέσαι την ταλαιπωρία: κοτσάρεις μια εξωτερική usb καρτούλα ήχου - πάμφθηνες είναι - κάνεις τη δουλειά σου μ' αυτή κι αφήνεις τη realtek να γ....ται! :devil: )

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...σου πω! Όλα τα ρωτήσαμε, αλλά αυτό όχι: τώρα στα ξαφνικά την έφαγε τη "σφαλιάρα" με τον ήχο το λαπτοπάκι, ή δεν κατάφερες ποτέ να έχεις ήχο; Α και κάτι άλλο: Το δισκάκι με τους αρχικούς drivers από τη συσκευασία του, το έχεις; Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει να περάσεις αυτούς, να βλέπαμε τι κάνει...

εννοειται πως οχι απο την αρχη ηταν μια χαρα!το εκανε μετα απο περασμα των ΧΡ...ναι το δισκακι το εχω και απο εκει περασα τους οδηγους μετα κατεβασα και εβαλα αυτους που εχει στο site της samsung επισης δοκιμασα και αυτους απο την realtek...να σε ρωτησω δοκιμασα να κανω απεγκατασταση τους οδηγους για να περασω αλλους αλλα ναι μεν εγινε απεγκατασταση αλλα δεν οι οδηγοι εμειναν...προτεινε μου καποιο τροπο ωστε να τους περασω απο την αρχη αλλα και παλι τι να περασω αφου τους δοκιμασα ολους και δεν δουλευει ο ηχος με τιποτα?

Δημοσ.

απο την αρχη ηταν μια χαρα!το εκανε μετα απο περασμα των ΧΡ

Μισό, γιατί σε έχασα!

Το λαπτοπάκι το είχες αγοράσει καινούργιο, με εγκατεστημένο λειτουργικό (και ποιό);

Σε ρωτώ επειδή λες "μετά από πέρασμα των ΧΡ"... Αν π.χ. είχε από τη μαμά του 7άρια ή vista και του έβαλες εσύ ΧΡ, το πρόβλημα έχει μια πιθανή - εξηγούμαι: απλώς "πιθανή" - εξήγηση: Σε πολλά μηχανήματα, δεν υπάρχουν για όλο το hardware, drivers για προηγούμενα λειτουργικά.

Αν όμως το πήρες με ΧΡ και απλά του έκανες format και πέρασες πάλι το ίδιο λειτουργικό, από το ίδιο CD και τους ίδιους drivers που είχε αρχικά, τότε - αν δεν έχουμε να κάνουμε με "χαλασμένα" ηχεία ή κάρτα ήχου - σηκώνω τα χέρια ψηλά! Οι γνώσεις μου δεν είναι και τόσο πολλές, αλλά μου φαίνεται τελείως τρελό...

Δημοσ.

Μισό, γιατί σε έχασα!

Το λαπτοπάκι το είχες αγοράσει καινούργιο, με εγκατεστημένο λειτουργικό (και ποιό);

Σε ρωτώ επειδή λες "μετά από πέρασμα των ΧΡ"... Αν π.χ. είχε από τη μαμά του 7άρια ή vista και του έβαλες εσύ ΧΡ, το πρόβλημα έχει μια πιθανή - εξηγούμαι: απλώς "πιθανή" - εξήγηση: Σε πολλά μηχανήματα, δεν υπάρχουν για όλο το hardware, drivers για προηγούμενα λειτουργικά.

Αν όμως το πήρες με ΧΡ και απλά του έκανες format και πέρασες πάλι το ίδιο λειτουργικό, από το ίδιο CD και τους ίδιους drivers που είχε αρχικά, τότε - αν δεν έχουμε να κάνουμε με "χαλασμένα" ηχεία ή κάρτα ήχου - σηκώνω τα χέρια ψηλά! Οι γνώσεις μου δεν είναι και τόσο πολλές, αλλά μου φαίνεται τελείως τρελό...

Το δευτερο!ειχε ΧΡ και απλα εκανα φορματ τιποτε παραπανω...εμενα να δεις ποσο τρελο μου φαινεται...δεν ξερω τι μπορει να μιαζει με τους οδηγους..

Δημοσ.

Ό,τι σου πρότεινα νωρίτερα: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Sound-Cards/KONIG-5-1-USB-RET-CMP-SOUND-USB-12.htm

και στα ..."μπιιιιιπ" (!) σου η realtek και τα βίτσια της! Έχω δοκιμάσει ανάλογη λύση σε λαπτοπάκι φίλου που δε μπορούσαμε να βρούμε drivers για την on board και ήταν μια χαρά! Δεν έχει καμία αντιληπτή διαφορά στον ήχο από την on board.

Δημοσ.

Ό,τι σου πρότεινα νωρίτερα: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Sound-Cards/KONIG-5-1-USB-RET-CMP-SOUND-USB-12.htm

και στα ..."μπιιιιιπ" (!) σου η realtek και τα βίτσια της! Έχω δοκιμάσει ανάλογη λύση σε λαπτοπάκι φίλου που δε μπορούσαμε να βρούμε drivers για την on board και ήταν μια χαρά! Δεν έχει καμία αντιληπτή διαφορά στον ήχο από την on board.

Nαι φιλε μου το ειχα τσεκαρει το ξερω δεν ειναι ακριβη αν και εχω μια δανεικη απο ενα φιλο και κανω την δουλεια μου..αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με τους οδηγους ρε γμτ...

ΥΓ με λινουξ θα δοκιμασω αργοτερα....

Δημοσ.

Nαι φιλε μου το ειχα τσεκαρει το ξερω δεν ειναι ακριβη αν και εχω μια δανεικη απο ενα φιλο και κανω την δουλεια μου..αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με τους οδηγους ρε γμτ...

ΥΓ με λινουξ θα δοκιμασω αργοτερα....

Δοκιμη με λινουξ και τα αποτελεσματα ειναι το ιδιο.

http://imageshack.us/photo/my-images/861/screenshotat20111221143.png/

δεν δουλευει και εδω ο ηχος και επισης οταν προσπαθησα να παιξω ενα τραγουδι στον πλαυερ μου εβγαλε ενα ερρορ οπως φαινεται στην εικονα.Παρακατω ανεβασα ενα txt με αυτα που ειχε το ερρορ...

http://www.sendspace.com/file/tc4a11

Δημοσ.

Το μηχάνημα είναι ακόμα εντός εγγύησης; Αν ναι, μη ζαλίζεσαι! Πήγαινέ το να το τσεκάρουν και να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Υποχρέωσή τους είναι. Αν είναι εκτός εγγύησης, να σου πω τι θα έκανα εγώ; Θα το πήγαινα πάλι για έλεγχο, θα ζητούσα ενημέρωση για το κόστος επισκευής πριν κάνουν οτιδήποτε και θα αποφάσιζα αναλόγως. Αν π.χ. μου έλεγαν ότι με κανένα δεκαρικάκι αποκαθίσταται, θα το επισκεύαζα. Διαφορετικά θα έμενα με τη λύση της εξωτερικής καρτούλας.

Όσο για το "γαμώτο", την αιτία του προβλήματος δηλαδή, καθαρά και μόνο λόγω περιέργειας, θα το έψαχνα με την ησυχία μου... ;)

Δημοσ.

Το μηχάνημα είναι ακόμα εντός εγγύησης; Αν ναι, μη ζαλίζεσαι! Πήγαινέ το να το τσεκάρουν και να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Υποχρέωσή τους είναι. Αν είναι εκτός εγγύησης, να σου πω τι θα έκανα εγώ; Θα το πήγαινα πάλι για έλεγχο, θα ζητούσα ενημέρωση για το κόστος επισκευής πριν κάνουν οτιδήποτε και θα αποφάσιζα αναλόγως. Αν π.χ. μου έλεγαν ότι με κανένα δεκαρικάκι αποκαθίσταται, θα το επισκεύαζα. Διαφορετικά θα έμενα με τη λύση της εξωτερικής καρτούλας.

Όσο για το "γαμώτο", την αιτία του προβλήματος δηλαδή, καθαρά και μόνο λόγω περιέργειας, θα το έψαχνα με την ησυχία μου... ;)

οχι δεν ειναι σε εγγυηση...απλα οπως ειπες και εσυ το κοιταω για το γαμωτο.οπως ανεφερα σε προηγουμενο ποστ μου εχω εξωτερικη καρτα ηχου αλλα ψαχνομαι για το τι παιζει με την ενσωματωμενη και οπως ολα δειχνουν θα μεινω με το ερωτητικο...

Δημοσ.

οχι δεν ειναι σε εγγυηση...απλα οπως ειπες και εσυ το κοιταω για το γαμωτο.οπως ανεφερα σε προηγουμενο ποστ μου εχω εξωτερικη καρτα ηχου αλλα ψαχνομαι για το τι παιζει με την ενσωματωμενη και οπως ολα δειχνουν θα μεινω με το ερωτητικο...

προσπαθω να κανω απεγκατασταση τους οδηγους του ηχου με κανενα αποτελεσμα.Εκανα και απο την προσθαφαιρεση οκ απεγκατασταθηκε απο εκει αλλα στην διαχειρηση ειναι κανονικα!Δοκιμασα και με το genious αλλα χωρις αποτελεσμα.τι αλλο μπροω να κανω?Θελω να τους απεγκαταστησω τελειως ωστε να τους βαλω παλι απο την αρχη.

Δημοσ.

Χωρίς να είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα - το μόνο σίγουρο είναι ότι κακό δε θα κάνει - δοκίμασε να κάνεις την απεγκατάσταση με το revo uninstaller (free), επιλέγοντας το advanced mode, ώστε να σκανάρει τη registry για "κατάλοιπα" μετά την απεγκατάσταση.

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα ειχα σ ενα λαπτοπ. το προβλημα ηταν με τους drivers. ενω στο device manager ηταν οκ, στις ρυθμισεις ηχου δεν εβλεπε την καρτα (Conexant High Definition). εκανα φορματ με XP SP3, περασα τους drivers και εφτιαξε

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα ειχα σ ενα λαπτοπ. το προβλημα ηταν με τους drivers. ενω στο device manager ηταν οκ, στις ρυθμισεις ηχου δεν εβλεπε την καρτα (Conexant High Definition). εκανα φορματ με XP SP3, περασα τους drivers και εφτιαξε

και εγω περασμενα XP SP3 εχω περασμενα τωρα..λες να ξανακανω φορματ παλι με τα ιδια μηπως εφαγε καποιο προβλημα ή να βαλλω αλλο SP ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...