A_panM Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας εχω ενα τετοιο λαπτοπ http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/mobile-computing/netbook/NP-NC10-HAV1GR-support με windows XP αλλα αντιμετωπιζω προβλημα με τον ηχο.Ενω εχω περασει τους οδηγους ηχου δεν ακουγεται τιποτα.Μπορω με καποιο τροπο να να ελεγξω αν εχουν καει για παραγειγμα τα ηχεια?
deesnider Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Αν συνδέσεις ακουστικά, ακούς ήχο; Αν ναι, δεν είναι πρόβλημα της κάρτας ήχου, ούτε των drivers, οπότε καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιο sevice, προκειμένου να ελέγξει τα ηχεία.
A_panM Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Αν συνδέσεις ακουστικά, ακούς ήχο; Αν ναι, δεν είναι πρόβλημα της κάρτας ήχου, ούτε των drivers, οπότε καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιο sevice, προκειμένου να ελέγξει τα ηχεία. δυστυχως δεν ακουω ουτε με τα ακουστικα..το δοκιμασα και αυτο.αρα κατι ειναι καμμενο?
ss13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 δυστυχως δεν ακουω ουτε με τα ακουστικα..το δοκιμασα και αυτο.αρα κατι ειναι καμμενο? Στο Device Manager είναι όλα εντάξει ;
deesnider Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τσέκαρε αυτό που σου λέει ο ss13 (μήπως στη διαχείριση συσκευών έχει κανένα θαυμαστικό στην κάρτα ήχου) και ακόμα, δες τις ρυθμίσεις του ήχου, μπας και είναι ενεργοποιημένο κανένα mute στο master volume ή στο wave.
A_panM Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τσέκαρε αυτό που σου λέει ο ss13 (μήπως στη διαχείριση συσκευών έχει κανένα θαυμαστικό στην κάρτα ήχου) και ακόμα, δες τις ρυθμίσεις του ήχου, μπας και είναι ενεργοποιημένο κανένα mute στο master volume ή στο wave. οχι στη διαχειριση ειναι ολα οκ για τον ηχο!απο την αλλη στον πινακα ελεγχου δεν μπορω να ρυθμισω το οτιδηποτε αφορα τον ηχο γιατι ολα ειναι κλειδωμενα οπως στην φοτο http://imageshack.us/photo/my-images/36/89083205.jpg/
deesnider Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Η φώτο που ανέβασες μου ...άνοιξε τα μάτια! Είχα το ίδιο πρόβλημα κι εγώ, πριν από λίγο καιρό, στα XP και το έλυσα. Ποιο sevice pack έχεις; Αν έχεις το 2, κάνε update προκειμένου να κατεβάσει και να εγκαταστήσει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις. Μία απ' αυτές - KB888111 - λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα (αν θέλεις, μπορείς να εγκαταστήσεις μόνο τη συγκεκριμένη ενημέρωση. Γενικά είναι καλό να είσαι updated πάντα, αλλά για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτή σου χρειάζεται). Υ.Γ. realtek είναι η κάρτα ήχου, να υποθέσω; Με τις on board της realtek εμφανιζόταν το συγκεκριμένο πρόβλημα...
A_panM Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Η φώτο που ανέβασες μου ...άνοιξε τα μάτια! Είχα το ίδιο πρόβλημα κι εγώ, πριν από λίγο καιρό, στα XP και το έλυσα. Ποιο sevice pack έχεις; Αν έχεις το 2, κάνε update προκειμένου να κατεβάσει και να εγκαταστήσει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις. Μία απ' αυτές - KB888111 - λύνει το συγκεκριμένο πρόβλημα (αν θέλεις, μπορείς να εγκαταστήσεις μόνο τη συγκεκριμένη ενημέρωση. Γενικά είναι καλό να είσαι updated πάντα, αλλά για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτή σου χρειάζεται). Υ.Γ. realtek είναι η κάρτα ήχου, να υποθέσω; Με τις on board της realtek εμφανιζόταν το συγκεκριμένο πρόβλημα... οχι το sp3 εχω.θα δοκιμασω για update....nai realtek ειναι ενσωματωνενη Στις ενημερωσεις που μου εμφανιζει δεν βρισκω κατι τετοιο KB888111?μπορω να το κατεβασψ απο αλλου η πρεπει να το βγαλει στις ενημερωσεις?
deesnider Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, μια κι έχει περάσει αρκετός καιρός, νομίζω ότι κανονικά αναφέρεται μεταξύ των ενημερώσεων των windows. Εμένα μου το είχε περάσει μαζί με τις υπόλοιπες ενημερώσεις. Παρ' όλα αυτά, ρίξε μια ματιά και εδώ: http://support.microsoft.com/kb/888111
Sarandis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δες και εδώ Παρόμοιο θέμα με διαφορετικό λειτουργικό.
A_panM Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 παιδια δεν καταφερα ακομα τιποτα.Εκανε τις διαθεσιμες ενημερωσεις που μου εμφανισε αλλα δεν...τι αλλο να κανω?
deesnider Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει, δεν είναι αδύνατον να είναι και hardware πρόβλημα (κάρτας ήχου ή ηχείων), αλλά είναι αρκετά σπάνιο. Δωσ' το σε κάποιο service να το ελέγξουν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Υ.Γ. Τη συγκεκριμένη ενημέρωση που σου παρέθεσα την εγκατέστησες;
A_panM Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει, δεν είναι αδύνατον να είναι και hardware πρόβλημα (κάρτας ήχου ή ηχείων), αλλά είναι αρκετά σπάνιο. Δωσ' το σε κάποιο service να το ελέγξουν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Υ.Γ. Τη συγκεκριμένη ενημέρωση που σου παρέθεσα την εγκατέστησες; οχι δεν την εχω βρει να την κατεβασω...δεν την βρηκα στο λινκ που μου παρεθεσες
deesnider Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Όταν κλικάρω εγώ το συγκεκριμένο link, ανοίγει η εξής σελίδα: Uploaded with ImageShack.us Σε 'σένα όχι; Αν βλέπεις τη συγκεκριμένη σελίδα - που λογικά αυτή πρέπει να βλέπεις - πάτησε πάνω στο πράσινο tab, που γράφει "Εκτέλεση τώρα" και θα κατεβάσει τη συγκεκριμένη ενημέρωση.
A_panM Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Όταν κλικάρω εγώ το συγκεκριμένο link, ανοίγει η εξής σελίδα: Uploaded with ImageShack.us Σε 'σένα όχι; Αν βλέπεις τη συγκεκριμένη σελίδα - που λογικά αυτή πρέπει να βλέπεις - πάτησε πάνω στο πράσινο tab, που γράφει "Εκτέλεση τώρα" και θα κατεβάσει τη συγκεκριμένη ενημέρωση. φιλε μου τιποτα..το εκανα εγκατασταση αλλα στο τελος λεει οτι το προβλημα δεν επιδιορθωθηκε. δεν ξερω τι αλλο να κανω και τι φταιει...δεν πιστευω να ειναι προβλημα hardware αλλα κατι παιζει με τους οδηγους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα