Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η απόφαση πάρθηκε τελικά. Θα τις πουλήσω τις κάρτες και είμαι σε αναμονή μέχρι Φεβρουάριο που αλλάζω πλατφόρμα και πάω σε intel (φτου μου και είμαι και AMDgirl)

Η απόφαση πάρθηκε μετά από ένα review που είδα + το γεγονός ότι δεν θέλω να λύσω το Obsidian 2 φορές σε 2 μήνες (ναι ναι ξέρω θα με πείτε τρελή και ότι βαριέμαι)

Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές και τις πληροφορίες

Και πριν αρχίσετε μερικοί και γιατί τις πήρες αφού θα τις πουλήσεις; Η απάντηση είναι ότι "έπρεπε"να τις πάρω για τους λόγους μου. Ο Τάσος και ο Θάνος ξέρουν το λόγο και με καταλαβαίνουν απόλυτα πιστεύω. :)

Thanks again καλές γιορτές να έχουμε :)

Δημοσ.

Η απόφαση πάρθηκε τελικά. Θα τις πουλήσω τις κάρτες και είμαι σε αναμονή μέχρι Φεβρουάριο που αλλάζω πλατφόρμα και πάω σε intel (φτου μου και είμαι και AMDgirl)

Η απόφαση πάρθηκε μετά από ένα review που είδα + το γεγονός ότι δεν θέλω να λύσω το Obsidian 2 φορές σε 2 μήνες (ναι ναι ξέρω θα με πείτε τρελή και ότι βαριέμαι)

Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές και τις πληροφορίες

Και πριν αρχίσετε μερικοί και γιατί τις πήρες αφού θα τις πουλήσεις; Η απάντηση είναι ότι "έπρεπε"να τις πάρω για τους λόγους μου. Ο Τάσος και ο Θάνος ξέρουν το λόγο και με καταλαβαίνουν απόλυτα πιστεύω. :)

Thanks again καλές γιορτές να έχουμε :)

ok για να πηρες αυτη την αποφαση θα ειχες τους λογους σου αλλα δωσε μας αμα μπορεις ενα Benchaκι να δουμε πως scalaρει το quad! :-)

Δημοσ.

Johnyblack Με χαρά να σας το έδινα αλλά πρέπει να λύσω νερά και να ξαναστήσω.

Στο Super case Με τον i7 δεν θα χωρέσουν δυστυχώς :)

Αν βρω χρόνο πάντως πριν τις δώσω μια και ήδη έκλεισε μάλλον η μία με το ένα Block θα ποστάρω. Το θέλω και εγώ πολύ αλλά είναι φασαρία :)

Δημοσ.

Johnyblack Με χαρά να σας το έδινα αλλά πρέπει να λύσω νερά και να ξαναστήσω.

Στο Super case Με τον i7 δεν θα χωρέσουν δυστυχώς :)

Αν βρω χρόνο πάντως πριν τις δώσω μια και ήδη έκλεισε μάλλον η μία με το ένα Block θα ποστάρω. Το θέλω και εγώ πολύ αλλά είναι φασαρία :)

καλα εννοειται που να λυνεις να βγαζεις νερα να ξαναδενεις να ξαναβαζεις ειναι ιστορια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...