Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εύκολα ;)

Τις έχουν τουμπανέψει τόσο τις Formula - που οι διαφορές ακόμα και σε κρύα θα είναι στα όρια του... placebo. Οπότε από formula σε formula, δεν λες τίποτα :-D

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε Αγαπη.... Μολις ειδα το thread και ζαλιστηκα.... Δεν ειναι καλο τελικα να την κανω για πολυ καιρο απο το φορουμ... :Ρ καλα ρε χρυσο μου κοριτσι θα ηρεμησεις ποτε? Τι 6990 Χ2 ειδαν παλι τα ματακια μου? Θα μας τρελαμεις εσυ! :)

android.png

Δημοσ.

Βρε συ είναι ειδική περίπτωση και δεν λέει να κλωτσήσω την ευκαιρία. :devil:

Παντως ειλικρινά δεν ξέρω αν θα τις βάλω σε ένα pc. Ισως τις βάλω την πρώτη μέρα για κανένα Bench αλλά τις προτιμάω σε 2 :)

Δημοσ.

Απ τη στιγμή που δε παίζεις, όπως λες, λογικό μου ακούγεται να τις χωρίσεις. Αλλά και πάλι, αμαρτία είναι :devil:

Πάντως, είναι μικρόβιο η γ%$!#@η η αναβάθμιση... Πότε βγαίνουν τα 2011 είπαμε;

Δημοσ.

Σε μερικές μέρες αν ήθελα είχα mobo και cpu στη πόρτα μου αλλά θα το πάω για Φεβρουάριο

Μία formula ¨οπως προαναφέρθηκε και έναν 3960Χ.

Για τις κάρτες έχω τρομερά διλήμματα.

Από την μια το τούμπανο, από την άλλη η λογική. Δε ξέρω τι θα κάνω. Ακόμα και να τις πουλήσω και τις 2 σκέφτομαι πριν να βγει η σειρά 7.

Θα δω τι θα γίνει.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι οτι αν έρθουν μετά δε τις αφήνεις να φύγουν...

Γενικώς ρώτησα πότε βγαίνουν τα 2011 γιατί με βλέπω, αν βγάλουν πάλι κάνα mid-budget oc puppy σαν τον 2500Κ να την κάνω κι εγώ κατά κει...

Δημοσ.

Εγώ έχω λόγους που πάω σε 2011. Εσύ καλό είναι να περιμένεις και τους επόμενους ;)

Βασικά κοίτα νομίζω με το cf τώρα έχω ήδη μία 6990 ουσιαστικά. Οπότε το βλέπω πολύ χοντροκομμένο να πάω σε quad fire?

Αλλά επειδή είμαι τρελή και παλαβή με το Hardware δεν λέω μεγάλες κουβέντες. Μόλις τις δω μάλλον θα ερωτευτώ :wub:

Δημοσ.

Χοντροκομμένο είναι και με το CF που έχεις και τώρα αφού είναι μόνο για τα bench, αλλά άμα μπει η ιδέα δε γλιτώνεις με τίποτα...

Τα έχω ψιλομπερδέψει με τα socket της Intel (ο μοναδικός πρέπει να είμαι!).

Οπότε περιμένω για 1155 vol.2 ε;

Δημοσ.

χαχαχα δεν είναι χοντροκομμένο μια και είμαι σε υψηλή ανάλυση και με την μία όταν αποφασίσω να παίξω κανένα game είναι λίγο ζόρικο.

Ατομο των bench δεν είμαι :)

Ναι περιμένεις το update του 1155 ουσιαστικά :D

Δημοσ.

Ναι τις έχω πάρει ήδη. Απλά περιμένω να έρθουν σπίτι :)

Τίποτα να είσαι καλά :-)

ΑΓΑΠΗ δωστου να καταλαβει ! Για μενα προσωπικα αν υπαρχει η δυνατοτητα τιποτα δεν ειναι overkill ! Αντε με το καλο B)

Δημοσ.

Λοιπόν ακου τι σκέφτομαι. Παίρνω τις 2 6990, βάζω την μία επάνω και κρατάω την άλλη είτε σε άλλο Pc είτε περιμένω Φεβρουάριο το 2011 και τις χώνω επάνω μια και σίγουρα θα φάω μπουκάλι με τον 1090Τ. Σωστή;

Άτσα και τα μαγικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...