Προς το περιεχόμενο

mac os 10.4 kai multi-boot assistant

kostas281290

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω ενα σταθερο mac και του εχω κανει αναβαθμιση στη εκδοση 10.4..αλλα στα προγραμματα δν εχω το multi-boot assistant...το χρειαζομαι για να βαλω και τα windows 7 μεσα για να τα λειτουργησω..τι πρεπει να κανω..?..σασ ευχαριστω εκ τον προτερων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στaθερο mac g5...

Από τα ωραιότερα μηχανήματα που έχουν κατασκευαστεί και πολλά χρόνια μπροστά για την εποχή τους..

Αλλά νομίζω πλέον έχει αρχίσει να μην καλύπτει τις σημερινές ανάγκες σου..

Το "Αναβάθμισα σε 10.4" όταν είμαστε 10.7 είναι από μόνο του οξύμωρο..και νομίζω συγχωραμε ότι δεν σου λείπει μόνο το multi-boot assistant αλλά και η επεξεργαστική ισχύς νομίζω και η συμβατότητα για και τέτοιο.. οπότε, αλληλένδετο..

Παρ'ολα αυτά είδα πρόσφατα ένα ίδιο κ μάλιστα με τον έναν επεξεργαστή όχι το διπλό,να τρέχει πολύ καλά μια παλιά έκδοση του FinalCut.. αλλά μπορούσε να κάνει μόνο αυτό.. δηλαδή ένα την φορά..

Η τελική συμβουλή μου τώρα μετά απ'ολα αυτά ? Αν χρειάζεσαι Windows πάρε ένα μικρο (όσο θέλεις εσύ) φορητό με Windows υπάρχουν πλέων πολλές και συμφέρουσες επιλογές..

Ακριβώς, δε μπορείς να βάλεις Windows παρά μόνο την νεότερη έκδοση λογισμικού δηλαδή το OS X 10.5 Leopard..το σηκωνει γενικα μια χαρά αυτό, αλλα πέρα απ αυτό δεν υποστηρίζει τιποτα άλλο λόγω επεξεργαστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...