thephotoshoped Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα ! Ασχολουμαι με τη φωτογραφιση νυχτερινων μαγαζιων κλαμπ κλπ. Χρειαζομαι να παρω ενα εξωτερικο φλας ! Ειμαι τελειως ασχετος ομως με το θεμα αυτο. Εψαξα λιγο στο φορουμ αλλα δεν βρηκα τη βασικη θεωρια ! Μπορειτε να μου προτεινετε κατι ; Τελος , το πιο βασικο ειναι να μου πειτε για φλας . Το θελω για την Nikon D3100 . Το μπατζετ ειναι μεχρι 150 μαξιμουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Κάνε μια βόλτα από εδώ . Εκτός θέματος σου, σίγουρα θα δεις και πολλά άλλα ενδιαφέροντα να διαβάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Nissin 622 ελάχιστα πάνω από τα 150. Με μετρητά σε κάποιο μαγαζι θα ερθει ακριβώς στο budget σου. Σε Nikon σε αυτά τα λεφτά μόνο μεταχειρισμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα