Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι γνωμη εχετε γιαυτο το λαπτοπ Link? θελω να εχει πολυ καλη κατασκευη και αυτο μου φαινεται πολυ καλο. τι λετε? υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτην τη τιμη? κοιταξα και τα αντιστοιχα dell αλλα σαν ποιοτητα τελειως ψευτικα και δε μου αρεσε η οθονη τους. απο οθονη τι λεει?

Δημοσ.

Link

Το ειχα δει απο κοντα στο Πλαισιο το συγκεκριμενο.

Κατασκευαστικα, συγριτικα με τα Dell 15r, ειναι αρκετα καλυτερο.

Η οθονη μου αρεσε. Ματ ειναι.

Τωρα περαιτερω δεν το εψαξα.

Δημοσ.

ποιοτικα μιας και το ειδες ειναι τοσο καλο οσο φαινεται? απο τι υλικο ειναι αν ξερεις...? στα ιδια λεφτα αν βαλουμε και τον παραγοντα ποιοτητα μπορω να βρω κατι καλυτερο?

βασικα μου αρεσει που εχει και bluray...

μηπως ξερουμε αν η καρτα γραφικων που εχει της nvidia ειναι καλη? τραβαει σε κανενα παιχνιδακι? δεν πιστευω να ειναι ελλατωματικη οπως κατι αλλες nvidia που εχω ακουσει...

Δημοσ.

Λίγο ακριβό το βρίσκω......μέτριος επεξεργαστής και κάρτα γραφικών το μόνο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το bluray, απο μια ματιά που έριξα Link σε κάποια άλλα επώνυμα καταστήματα το έχουν φθηνότερο και με δώρο εκτυπωτή.

Την έχω πάθει και εγω απο nvidia κάρτα ,δυστυχώς σε 2-3 χρόνια θα φανεί αν έχουν πρόβλημα.

Δημοσ.

ποιοτικα μιας και το ειδες ειναι τοσο καλο οσο φαινεται? απο τι υλικο ειναι αν ξερεις...? στα ιδια λεφτα αν βαλουμε και τον παραγοντα ποιοτητα μπορω να βρω κατι καλυτερο?

βασικα μου αρεσει που εχει και bluray...

μηπως ξερουμε αν η καρτα γραφικων που εχει της nvidia ειναι καλη? τραβαει σε κανενα παιχνιδακι? δεν πιστευω να ειναι ελλατωματικη οπως κατι αλλες nvidia που εχω ακουσει...

Αδύναμη κάρτα γραφικών barca

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-520MX.54717.0.html

Performance

As an entry level card, the GT 520MX has to compete against the Intel HD Graphics 3000 in the current Sandy Bridge processors. Due to the higher clock speeds, the MX should be faster than the GT 520M which was only slightly faster than the HD 3000 but clearly still beyond the faster GT 525M. Therefore demanding games like Crysis 2 or Mafia 2 run only in lowest detail and resolutions fluently. Less demanding games lik Fifa 11 or Sims 3 should be playable even in high detail settings.

αν θες ποιότητα ( βάλε μέσα και τον παράγοντα καλή εγγύηση ) , καλή κάρτα γραφικών πρέπει

να ανέβεις σε χρήματα , επίσης οι nvidia έχουν προβλήματα υπερθέρμανσης , οπότε κατ ' εμέ πρέπει

να πας σε Ati !! :rolleyes:

Δημοσ.

Αδύναμη κάρτα γραφικών barca

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-520MX.54717.0.html

Performance

As an entry level card, the GT 520MX has to compete against the Intel HD Graphics 3000 in the current Sandy Bridge processors. Due to the higher clock speeds, the MX should be faster than the GT 520M which was only slightly faster than the HD 3000 but clearly still beyond the faster GT 525M. Therefore demanding games like Crysis 2 or Mafia 2 run only in lowest detail and resolutions fluently. Less demanding games lik Fifa 11 or Sims 3 should be playable even in high detail settings.

αν θες ποιότητα ( βάλε μέσα και τον παράγοντα καλή εγγύηση ) , καλή κάρτα γραφικών πρέπει

να ανέβεις σε χρήματα , επίσης οι nvidia έχουν προβλήματα υπερθέρμανσης , οπότε κατ ' εμέ πρέπει

να πας σε Ati !! :rolleyes:

δηλαδη ποιο μου προτεινεις που να τα συνδιαζει?

Δημοσ.

600 με 700...

Λίγα τα χρήματα για αυτά που θες , εγώ σου δίνω μια επιλογή

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0544636&catid=010200

καλή κατασκευή , καλή κάρτα γραφικών , το καλύτερο support στην Ελλάδα ( μην σου πω

παγκοσμίως ) , απλά ο επεξεργαστής είναι της προηγούμενης γενιάς ( δε παίζει και μεγάλο ρόλο

), είναι καλή επιλογή αν τα ζυγίσεις όλα μαζί και δεν αξίζει και παραπάνω χρήματα σε

τέτοιες εποχές !! :eek:

Δημοσ.

θελει να παρει και ο αδερφος μου λαπτοπ και ειδε αυτο Link τι λετε? πολυ καλο μου φαινεται. θα παρει και επεκταση εγγυησης. το θελει για ελαφρυ gaming ιντερνετ και να αναπαραγει bluray σε full hd τηλεοραση μεσω hdmi.

Δημοσ.

θελει να παρει και ο αδερφος μου λαπτοπ και ειδε αυτο Link τι λετε? πολυ καλο μου φαινεται. θα παρει και επεκταση εγγυησης. το θελει για ελαφρυ gaming ιντερνετ και να αναπαραγει bluray σε full hd τηλεοραση μεσω hdmi.

Turbo x και amd ( φούρνος ) δηλαδή , ένας χρόνος εγγύηση και κάρτα γραφικών κατώτερη από την

5650 , με τίποτα !! :eek:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...